37102
-
USAMEN POWER #6672 Hmm, sokan nem tudják ha leparkolunk valahova, főleg ha lejtő, behúzzuk a kéziféket... -
USAMEN POWER #6671 Egy kicsit bizonytalan volt a gázadás, de előbb vagy utóbb rá fog érezni. (Relytett tehetség.) -
Szabi1991 #6670 ehh -
#6669 -
#6668 -
#6667 ssss
nem jutott messzire -
n003 #6666 ez is ott vót :DDD -
#6665 pár raklap sör
-
#6664 inkább csernobil takarítását? :D
Vagy egy laza kis foszforbánya? A lehetőségek határtalanok. :D -
#6663 nem is halált érdemelnél hanem életfogytiglani munkát szibériában... -
#6662 Nem értek egyet!
A senkibe beletartozik mindenki ezekszerint.
Akkor megölöm a családodat, a gyerekedet és a képedbe röhögök. Akkor is ezt mondanád?
A senkibe ezesetben énis beletartozom. :)
No mind1. Ez offtopik. -
#6661 "senki nem érdemli meg hogy meghaljon" -
USAMEN POWER #6660 Szerintem senki nem érdemli meg hogy meghaljon.
Az a helyzet hogy sokan vezetnek úgy, illetve kapnak jogosítványt hogy rossz a látásuk. Ez ellen kéne tenni. A másik fele hogy az emberek többsége figyelmetlen, nagy bambaság kell ahhoz hogy ne vegyél észre egy qrwa nagy mozgó járművet elötted, illetve közeledni. -
#6659 Azis megérdemli hogy meghaljon aki nem veszi észre, hogy éppen vonat megy át előtte és nekimegy. -
#6658 a fehér lámpa is csak átkelési lehetőséget biztosít. arról megkell győződni, hogy átmehetünk-e. Szóval szerintem nem lenne célszerű azt mondani. -
#6657 "akkor nehéz megmagyarázni, hogy a teherautó csúszott a rendőrre." hat ez kemeny lenne :DDDD -
#6656 Az lehet. De ha a teherautó hátsó kereke alatt van, akkor nehéz megmagyarázni, hogy a teherautó csúszott a rendőrre.
(mint az a fasz aki nekiment a vonatnak oldalról (érted, megy a vonat át a vasúti átjárón) és aszonta: dehát fehér volt a lámpa.) -
#6655 mindenesetre nem éri meg rendőrrel ütközni,'érdekes dolgok' kerülhetnek a jegyzőkönyvbe utólag is -
#6654 Attól még hogy rendőr, a mackósajt rá is vonatkozik! -
#6653 Balesetben halt meg egy ceglédi rendőr -
#6652 -
#6651 kicsit kiégett...képek -
USAMEN POWER #6650 LoL Idióták... -
n003 #6649 igen K-val :D -
öregember #6648 röhöKtél? -
dsg #6647 Megfogadtam a tanacsod.
http://poetry.rotten.com/suzuki/ -
#6646 Ennyi faszt :DD -
#6645 -
#6644 Mekkora barom. Show Off FAIL. -
n003 #6643 :DDDD bocsánat de én rohoktem rajta
ezt meg csak úgy ráadásnak -
#6642 Ez egy olckúl vectra??? -
#6641 Nem csodalom :D Undorito egy oldal... -
#6640 No igen.
Oda is feltévedek egyszer egy évben. Jól besokkol és megint nem megyek a környékére egy évig.
Az már túl sok nekem... -
#6639 Akkor ezentul rottendotrol kell linkelni -
#6638 Valahogy nem hat meg. -
#6637 ha vizualis tipus vagy, akkor el tudod kepzelni, hogy mit szedtek ki onnan. nah az sokkolo :)
meg eleve az ami maradt a kocsibol.. -
#6636 ebben mi a sokkoló?
Merthamég emberdarabkák lennének szerteszét aszondom sokkoló. Ez egy rakás fémkupac...
Ennyiből a méhtelep is sokkoló. -
#6635 komoly ez a lap leikszeltem 5 reklámot erre olvasom ezt:
'A kamion a személyautót az út menti árokba tolta, a gépkocsit vezető férfi vesztette."
-
#6634 en kecskemeti vagyo, tegnap elmentem estefele megnezni hatha latszik még valami de semmi, gyertyak sem voltak. a srac az ut tuloldalan levo merci gyar epitkezesen dolgozott, oda tartott :( itt mar nem ez az elso baleset, pl egy haverom is jart mar itt igy, de o meguszta egy fülvisszavarrással -
#6633 hubazmeg... hat abbol csipesszel kellett kiszedni szerencsetlent :S