37102
  • autoszimulator
    tanítani könnyű, akkor szerintem meg
    a, vagy ne vigyék át főúton a vasúti síneket
    b, csinálják megbízható a lámpákat/érzékelőket
    c, legalább a fákat vágják ki az út mellől, ahol a sínnel találkozik, hogy ne a síntől 2 méterre lehessen csak ellátni a két irányba

ezek valamelyike teljesülne, máris nem kellene lassítani annyira :D Mondjuk évekig abban a hitben éltem, hogy fehérben nem jön vonat, csak pirosban és ha nem működik, de aztán egyszer orrom előtt húzott át fehérnél egy IC, 2 mp-en múlt hogy nem voltam a sínen, azóta erőteljesen lassítok :D Persze ez csak a tudat miatt, ettől még nem tudnék megállni, ha hirtelen meglátnám a vonatot...
  • Csabesz6
    De ha pirosan villog, akkor is azt jelenti hogy működik:).Az már más kérdés, hogy ilyenkor az esetek 95%-ban jön a vonat is.
  • GhostR1der
    Nekünk azt tanították, hogy a fehér lámpa, csak azt jelzi, hogy a lámpa rendesen működik, nem pedig azt, hogy körülnézés nélkül 110-el át lehet szánkózni a sínen :D
    magyarul: ha fehér a lámpa akkor is körül kell nézni.
  • Csabesz6
    akkor a piros is, nem?:P
  • GhostR1der
    a fehér lámpa csak azt mutatja, hogy a lámpa rendesen működik :)
  • desigo
    ha el is törölnék majd kitalálnak mást helyette...
  • USAMEN POWER
    Valahol igazad van... Végülis ez magyarország.

#6744: Hallod én is nézegetem az us nagyvadakat... 3-4 milkáért Mustangom lehetne ? Tövig szopnám magam.
  • autoszimulator
    már párszor fenyített, tegyük fel még egyszer fog, aztán EB elé kerül a dolog, akkor ott mire döntés születik, akkor mire azt teljesítik a magyar felek, persze nem azonnal törlik el, csak fokozatosan, szóval jó pár év még az. Vagy azonnal eltűnik, de akkor gondolhatod, hogy jön más, más módon, más néven. Túl nagy bevételi forrás ez, hogy csak eldobják. A csak külföldi autók regadó mentessége pedig nem túl megvalósítható, mindenki onnan hozatná be, aki teheti...
  • solo
    loál....Csak nem németországból behozott amerikai autóm lesz?: D
  • USAMEN POWER
    Teszteltem hogy ki figyel. :)

De valami lépés 100 h lesz a dologban !

"Az Európai Bizottság felszólította Magyarországot, hogy módosítsa a regisztrációs adó egyes rendelkezéseit, mert azok továbbra is hátrányos megkülönböztetésben részesítik a másik tagállamból behozott használt gépkocsik vásárlását."

Több infó.
  • autoszimulator
    ezt hol álmodtad?:D
  • Benel
    JAh, nem normálisak :D 4:12-től súlyos ahogy nem elég hogy egyik kiviszi az oszlopot, majd leszakad a vezeték, de egy másik még felér odáig reptében és bele is akad
  • USAMEN POWER
    Lényegretörő videó ! :D
  • USAMEN POWER
    Nem hiszem el hogy nem jöttök rá arra hogy poén volt amit írt... xDD
  • n003
    :DDD
    az 'őrültek' állnak a gázon és reménykednek hogy elfér :DDD
  • desigo
    biztos lenne esélyem övet kapcsolni meg kiszállni
    durva...
  • öregember
    ne itt melegedj ...
  • USAMEN POWER
    Ez az előszele annak, hogy jövő év januártól elvileg megszűnik a reg adó. :DD
  • autoszimulator
    ha te valakit levillogsz azzal a kocsival 160nál, anélkül hogy előtte 10 kilóméteres lejtőn vettél lendületet, helyben leszoplak
  • öregember
    ez odab*sz
  • öregember
    pár ae86ost összetörtek
  • Benel
    Egyik kedvenc - Crazy Finns - van pár erdőírtás benne :DD HQ-n nézhető a minőség
  • bency
    Suzuki oldalába hajtott egy villamos a XI. kerületben
  • solo
    Tesztelték a technikát a nyári gumival hátha, de nem jött össze: D
  • Szabi84
    Az a baj nem csak meghalni lehet, van rosszabb is, tólószék vagy a legkirályabb hogy életeded végéig hülye maradsz és a szüleidnek kell kiszedni a szart a segged alól.
  • Csabesz6
    aztakurveget:DDD
  • Csabesz6
    ok
  • scania620
    hello mindenkinek!
    amint elnézem itt sok luxus gép törött össze mostanában. Úgylátszik az újgazdag embereknek pénze van de agyilag meg retardáltak. Ahogy elnézem a képeket nem 1-2 Ft-s gépjárműveket tettek tacsra. de hát aki hülye az hülye...
  • desigo
    Összetört gépkocsik Csorvás és Orosháza között, a 47-es számú főúton, ahol előzőleg egy gépkocsi eddig ismeretlen okból egy kanyarban megcsúszott, áttért a menetirány szerinti bal oldalra. Ott frontálisan összeütközött egy szemből érkező kisteherautóval. Az ütközés után a vétlen jármű mögött érkező harmadik gépkocsi nekicsúszott a teherautónak. A baleset következtében az Orosháza felől érkező személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette.

• Szabi1991
    na tegnap meg jaguár borított asztrát...
  • Varenga
    bazz...
  • desigo
  • desigo
    Nah ma M0-ás új szakaszán még egy ritkább autó tört: Nissan 350 Z
  • solo
    Jajah, mi is már lendületből voltunk annyinál: DD
    Jó időbe telt mire elérte azt az óra.
  • SötétBarom
    A legerősebb wagon R+-t (1.3 vvt 93 lovas) nekünk igen komoly erőfeszítésünkbe került eljuttatni az óra szerinti 185re (ami ki tudja valójában mennyi - abban 230nak tűnt legalább): kellett hozzá hátszél, egy tök üres út, meg az M1-esen az a hatalmas völgy nem messze pesttől (kb 2km komoly lejtő) :DDDDDD
  • solo
    Hát, figyelj..Üveghangon minden lehetséges: D

Horvátba nekünk is volt már, hogy 185190 et mutatott a szutyok órája. Ami valójában max 170-175 volt mint tudjuk, de hát mégis.! emberrel, meg 200 kg cumóval :D
  • SötétBarom
    Igen? Van benne sportgyertya, direktszűrő meg "kipufogórendszer" ??
  • n003
    a wagoner a legszarabb-alattomosabb autó amit életemben vezettem .. nem 160 hanem már 100 felett is :O
    Hát ha erős autóm lessz, sztem fogok eleget bohóckodni vele a pályán ahoz, hogy ne az utcán öljek meg valakit. Én is hülye vagyok, de nem igazán érdekelne, ha a hülyeségem miatt autóbalesetben feldobnám a pacskert. Az viszont már igen, ha valami szerencsétlent is magammal vinnék. Ezek a drága sportkocsis lúzerek meg meg is érdemlik, aki hülye haljon meg!
  • adamfesto
    Há peeersze, ez egy kicsit erősebb az átlagosnál. :)