37102
-
#6792 Ezt nem kifejezetten értem. Úgyérted 202 bruttó, amiből 100 marad nála? -
#6791 Najah, alkalmazott ként nem.
-
#6790 Nem meglepő.
Ha MO-n legálisan akarnál élni, adó meg minden szar, akkor deficited lenne xDDD ne elég durván: D
Egy vendéglátós csávó nemrég számolta(valaki itt SG-n mondta), hogy ha legálisan minden TB-t , adót stb-t befizet akkor 100 a kereset, 102 a kiadás: DDD -
#6789 De.
Nyilván alkalmazottként sosem, persze. De szerintem máshol sem lesz nagyon heti 5x8 órából ferrari. -
#6788 Én is adócsaló vagyok, mégsem járók ferkával. :) -
#6787 Csak tudod mi a baj?
Az, hogy MO-n nem igazán lesz ferrarid legális melóból: D Ez az igazság..Van 1-2 ritka kivétel, de ott aztán kell is ránciugálni a kukit, hogy úgy menjen a dolog ahogy kell. -
Szabi1991 #6786 mivel általában igaz.. :D -
#6785 "veréb gyerek apuci odaadta neki csak észt meg alázatot nem adott mellé"
Ferrarit általában az apjától kapja mindenki :?ADS_:D?
Amúgy mókásnak tartom, hogy a legtöbb ilyen savanyú köcsög, ha fasza autót lát, egyből azt mondja, hogy biztos az apjától kapta kölcsön az arc :DD Másik lehetőség: biztos adót csalt/gengszter. Imádom ezt az országot. -
Szabi1991 #6784 ám valszeg nem egy sumaher aki használja, egy hete le volt törve a visszapillantója :D
-
Szabi1991 #6783 fail, lassú vagyok... xD -
Szabi1991 #6782 Három autó ütközött pénteken délután Szombathelyen a Juhász Gyula és a Sorok utca kereszteződésében. Egy Ferrari figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás kötelező táblát és két autó közé kihajtott. A mentők öt embert szállítottak a Markusovszky kórházba.
-
tovább
kommentek, tipikus magyar mentalitás, nekem nincs, akkor más kapja be. nc -
#6780 A hó súlya alatt összedőlt épület roncsa nehezedik egy gépkocsira egy használtautó-kereskedésben, a közép-kínai Honan tartománybeli Csengcsouban november 12-én, miután szokatlanul erősen havazott Kína északi és középső részén. A nagy havazás következtében legalább harmincnyolc ember életét vesztette, több száz pedig sérüléseket szenvedett.
-
#6779 Négyen sérültek meg, amikor egy honvédségi kisbusszal összeütközött egy személyautó pénteken Hódmezővásárhely és Szentes között
A vétkes sofőr karcolások nélkül úszta meg
-
scania620 #6778 ezt én is láttam... -
#6777 :CCC -
öregember #6776 -
#6775 lehet látták a videódat...
#6733 -
öregember #6774 jobb minőségű képek -
#6773 az gyönyörű
23 évesen részegen szépen kinyírta a 19 éves haverját
durva... -
#6772 Fának csapódott egy furgon Győrben
-
#6771 Szépen megmaradt a teteje. -
#6770 Árokba borult a Suzuki, az övön lógtak az utasok
-
#6769 Nem feltétlenül, hacsak nem a rokonaik vannak ott darabokban.. -
USAMEN POWER #6768 Ami viszont nagyon durva, hogy sok kis gyerek is ott rohangál a szakadt hullák közt. Azok ezt életük végéig emészteni fogják. -
USAMEN POWER #6767 n003 kösz hogy elküldted, háth nem tom mit mondjak. Nem okozott nálam maradandó emléket a videó, de elképesztő mit kamerázott le a csávó... Szakadt testrészekből, és emberekből nincs hiány, jobb minőségben mégegyszer valószínű hogy nem nézném meg. -
#6766 De csak egy picit:] -
USAMEN POWER #6765 Elküldöd nekem PM -ben ? Thx. -
scania620 #6764 jah de elég csúnyán mellényúltak a gumiválasztásnak...
ez ugye nem F1... -
#6763 Persze, ez értelemszerű.
Névelegesen eltörlik, de a kocsik ára meg nem fog semmit se csökkenni, mert beépítik az árba, amiről sztem nem is fog tudni az ember, és akkor a kereskedés egy jó nagy részt ad az államnak.
Külföldről a használtautónál meg kitalálnak sztem még kocsibehozatali adót is, ami regadó szinten lesz XD
Nem kell ennyire örülni:] -
#6762 Figyelj, tavaly nyáron mutter a barátjával úgy volt, hogy akkor lesz új kocsi, v6 os Mustang lett volna, még az euró se verdeste az eget meg minden, usd se, a kocsi maga kijött volna 3,5-6 millára, de mire behoztuk volna lett volna 8-9 XD Le is tettünk a dologról: D -
#6761 hát ez hogy történt? -
#6760 legalább a boltban megállt xD
nemhogy kihajtott volna a másik oldalon -
n003 #6759 hát az ien emberkéket énsem értem :|
egy kis vidámadd videjó :) -
#6758 Azt már láttam régebben. Már régi de megint előkerült.
Mondjuk annak az orosznak se volt gyerekszobálya aki csinálta a videót. -
n003 #6757 basszus meg van egy új video a ruszki airshow-n történ szerencsétlenségről is de az nézze meg aki akarja .. nem linkelem :(( -
n003 #6756 nothingtoxic-ról 1
és mégegybuszos :O -
#6755 Mi környékünkön motorral amúgysem lehet 40-nél többel átmenni sehol szinte a vasútin, kivéve Tbányán befelé Bánhidán, de ott be lehet látni... -
#6754 hát az úúgy vóóót biztosúr, hogy a gyerek mondta, hogy ő csak beáll a garázsba...
/me tudja, hogy nem az udvarról szántott neki a kapunak. -