37102
-
n003 #6832 gyáá bezony
"sós víz nem tesz jót egy Bugattinak." hmm :| -
Szabi1991 #6831 unokatesóm is azzal jár :/ -
#6830 én is vivarot használok :/ -
Szabi1991 #6829 #6818 -
öregember #6828 -
#6827 most akartam linkelni :D -
öregember #6826 gyááááááááááá -
öregember #6825 képek még
-
Szabi1991 #6824 nagyobb képek
link -
#6823 Debrecenben a Plázánál történt egy kis koccanás. Mentő vs Skoda. Nem sokkal történhetett előttem, még akkor jött ki másik két mentő.
-
USAMEN POWER #6822 Hmm solo bácsi micsoda sztorikat oszt meg itt velünk xD
Am öröm olvasni az utóbbi 20-30 hsz-t... -
#6821 Fater kocsiját sose, mert faterom egy szarrakás, és 10 éve nem él velünk, de mutterét nem 1x vezettem. Eddig az elmúlt 3 kocsinkat mind vezettem[86 os kedett GSI,twingo,sutyok]
Ebből csak a szutyok volt részletre, mert a twingót egy szép karácsonyi napon totálkárra törték mutter rendelője előtt, míg mutter bent csinálta 1 ember fogát:C -
#6820 Ki beszélt ilyenről? -
#6819 alvázmosás megvolt xD -
Szabi1991 #6818 -
#6817 Sorozni volt a kaszas. -
#6816 még nem jött el az ideje -
#6815 Az igen,hogy elte tul a srac? -
#6814 Orosházán, a szentesi úti vasúti átjáróban eddig tisztázatlan okból egy kerékpárost ütött el az áthaladó tehervonat. Az elgázolt biciklist súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.
-
#6813 Hallod,te hozathatnal magadnak egy Challengert :)),csak annyi lenne az ado hogy 2szer kijonne az auto ara!En nem vagyok Ferrarira!Inkabb Challenger,vagy Charger!Ezt csak ugy visszamenoleg a nemetbol autot hozni temahoz!:) -
#6812 O mustangot fog venni nyari melobol. -
#6811 ki mondta hogy az övé? sose vezetted még apád kocsiját? nem, mert nincs jogsid, de ha lenne vezetnéd. Ők is ezt teszik, attól vonatkoztass el, hogy mit.
#6808: szerintem meg alszol. -
#6810 Jahm, am meg, most arról beszélünk, hogy 21-22 éves kis pöcsök vezetik ezeket a ferkákat-bmw ket néha, nem?
Hol spórolt az 10 éven át?: D -
#6809 olvasom itt ezt a solo gyereket hát...
-
#6808 Egy vállalkozás ha viszi a lóvét az deficit, már mint maga a vesztesség..Azért, gazdaság órán még nem teljesen alszok: D -
#6807 új szót tanultál szólóka? :D
ha a jövedelmedre vonatkozó járulékos költségeket befizeted, akkor az sosem lesz "deficit". gondolkodj hát :D Rezsi, kaja, benzin, hitelek, ezekkel lehet több, de ki mondta, hogy ezeket fizesd? :D
Azon meg meglepődnél, mennyien vannak, akik itthon, nem politikusként vagy állami cég vezetőjeként keresnek évi 3-4 millákat.Ha ezzel ügyesen játszik, esetleg nincs is annyi kiadása a mindennapokban, felét eltéve tíz év alatt megkereste a ferka árát, teljesen legálisan. Havi 150-160 ezerből el lehet élni, sokaknak feléből is sikerül, uennyit meg el is tud tenni. Persze más kérdés, ki baszna el 10 év spórolást egy ferkára. -
#6806 Csak megjegyeztem: D -
#6805 Arról volt szó, hogy lehet-e ferrarija valakinek, nem arról, hogy neked mi a véleményed a leasingről :D -
#6804 az idiótája... -
#6803 De, de én nem vagyok leasing párti.Inkább veszek egy régebbi autót, mint egy újabbat olyan leasing feltételekkel, hogy befosok.:| -
#6802 Szerinted nem lehet bármelyik használt darabot leasingelni? -
#6801 Hát, tudod ki vesz részletre ferrarit: D 50 ből lesz 75 milla: D
-
#6800 Nem kell havi 2 millió. Gondolkodj baszod. Ha 140ezer nettóból lehet egy 3,5 milliós autód (és lehet, mert nagyon sokan rohangálnak új suzukival, és nem hiszem, hogy 2-3 kilót keresnek) akkor szerinted egy 20 milláshoz mennyit kell keresni? Persze, menőbb kp-re kiütni egy ilyet, viszont lehet tartósbérelni is. -
#6799 Én tudok mégjobbat, németben van egy cég, akiknek egyszer bekell fizetni 1 bizonyos összegű regisztrációs díjat, és minden év elején még egy adott összegért kicserélik a kocsidat egy zsír új null kilóméteresre: D.
Ez egy autókölcsönző.Semmit nem kell fizetned a kocsira, csak a benyót.
de van egy olyan hátránya, hogy csak német autót tudsz bérelni:| -
#6798 Mind1n, amit ki kell fizetni. -
#6797 Nemetbol 60ezer euro-ert mar kap nagyon szep 360-as Ferrarit,es akinek futja egy vadonatuj Freelander 2-re vagy mit tudom en milyen luxusautora,az tesz meg egy kicsit es megvan a Ferrari! -
Szabi1991 #6796 nem azt írta hogy az adó 102.. :DD -
#6795 Hát, pedig így van: DDD
Najoh, egyezzünk meg annyiban, hogy szar minden, nagyon naggyon nagy szerencse kell ahhoz, hogy olyan melód legyen, hogy összerántassz havi 2 millát, nettóba.Kivéve ha nem buzi politikus vagy aki 1 év alatt szarik 8 millát:| És szószerint szarikXD -
#6794 Ez egy igen nagy faszság, remélem tudod :D Úgy lehetséges, hogy ha nem fut a bolt, persze, mert az államot nem érdekli, mennyi a forgalom. -
#6793 Úgy kell értelmezni, hogy pl keresel 100% ot, annak a 102% át fizeted ki.
Vagy keresel 100 egységet, és abból 102 egységet kell kifizetned..Az egész ország egy deficit xDD