37102
-
n003 #6872 jahh meg láttam én már babakocsit toló anyukát a gyorsaságin ahol rohadtul nem értette miért is kiabál vele az összes rendező :O :(( -
n003 #6871 a profi rallye verseny nézők :| sose felejtem el amikor '94ben életemben először voltam rendező versenyen (tegyük hozzá nemagyon voltam ekkor még képbe mihogyanmiért) odaállítottak egy bal derékszög (múrváról asztfaltra) kivezető belsőívére hogy onnan zavarjam el a nézőket .. persze rögtön rámtalált egy hölgy 'miazhogy onnan elzavarom' őket mert ide soha nemfog autó esni és különben is ők trabival versenyeztek és ő jobban tudja .. én meg csak annyit mondtam neki hogy az lehet hogy jobban tudja de ide ő akkor sem fog állni mert nekem meg ezt mondták . pont
elindult a verseny jöttek a négykerekes majd elsőkerekes autók amik szépen a külső ívre estek-keltek de azután megérkeztek a ladák keresztben a múrváról ahogy kell de az úton meg szépen megtapadt mindegyik így kb 10ből 7-8 a belsőíven szántotta végig az útszélét .. a nő a másik lada után eloldalgott :) lehet nem lett volna baja de futni kellett volna és jó mély volt ott az árok -
n003 #6870 "kicsit felcsüccsentem a motorháztetőre" :DD -
#6869 kútba ugrás esete.. bármelyik bele lehet ugrani, nem köteles mindenki lakattal lefedni, mégsem ugrunk bele :) még ha előtte egy playmate ugrott is bele, és tudjuk hogy lent jó a buli :D
na mondjuk engem sodort már el rally kocsi az ideális ívtől legtávolabbi ponton. jobbra kanyar, de ő balra kanyarodott véletlenül, ahol engem talált, és kicsit felcsüccsentem a motorháztetőre :) -
ZsirosKenyer #6868 de azér ehhez ész kell, hogy beállj egy olyan kanyar külső ívére, ahol 300 lovas autók arra törekednek, hogy minél nagyobb sebességgel be tudják venni azt.
Ha erre vki nemjön rá magától, az meg is érdemli a sorsát.. -
#6867 a nézők oda állnak ahova lehet
a subarus se nagyon tehet róla
egyedül a szervezők hibáztak amikor nem kerítették el azt a részt ahova kicsúszhatnak az autók
mák,hogy nem haltak meg páran -
#6866 nem értem,hogy tud elszabadulni egy busz kereke amikor nem kevés csavar fogja
sérülteknek respect,hogy teljesen normális hangnemben postolnak...
ez kemény:
"Recsegés, a kocsinagyokat ránt, aztán megáll. A hátsó ülésen ülő egyik kislány sikoltozik, hogy:"Leszakadt a karom!!" Persze nem, de a törést úgy érzékelte. Beszorulva nem tudtam hátra menni. Egy fiatal srác tépte fel az ajtót.
Ennyi. Az érzést ne kivánd.. Ha behúnyom a szememet jön szembe a kerék. Nagy, szürke és rohadtul jön." -
ZsirosKenyer #6865 miskolci rally accident
sosem értettem ezeket a rallinézőket. 90fokos kanyarokban 2 méterre a pályától bámészkodnak. -
#6864 buszkerék win
kommenteknél a résztvevők is nyilatkoznak, durva.. -
öregember #6863 reJtéLYes khm... -
#6862 Naw. -
#6861 pedig :D -
USAMEN POWER #6860 Én már kitoltam a cod 6-ot. (Single Player 100 %) Habár a kampány még csak 50.3% on van, mert a többi online folytatódik. Arra meg még várnom kell, ameddig fel nem törik. :D -
#6859 Nyilván. Pont arra van igényem :D -
#6858 Például? -
#6857 az szép
bulit kell szervezni... -
#6856 Sokmindentnemértesszmég. -
#6855 Viccet félretéve:
Egy bowlingpályát próbálunk üzemeltetni. Ez most per pill úgy néz ki, hogy az öregem elment Malajziába a világkupára, a takarítónő valamilyen relytéjes okból nem volt itt már 5 napja, ezen kívül már 4 napja nem tudtam időben bezárni (szerda 23:15, csüt 23:45, péntek 01:30, tegnap 02:20), és egyedül nyomom.
De most bezárok a gecibe, és végignyomom a COD6-ot. -.- -
#6854 Nem csalódtam benned! -
#6853 Faszt szopunk pénzért -
#6852 mit dolgoztok? -
#6851 Annyira televan a faszom, hogy szerintem 6kor bezárok a vérbe :DDDD
CSicska fater lelépett 12 napra, és egészen elképesztő módon a kisegítő embereket nem lehet elérni telefonon -
ZsirosKenyer #6850 még átgondolom.
este 10-re megmondom -
#6849 Két sérültje van a Miskolc Rallyn nézők közé csapódott versenyautónak -
#6848 Az 2 különböző fehér dolog,az egyik egy madár a másik meg valami fekvő dolog. -
#6847 valóban... -
#6846 Nincs kedved melózni egy kicsit helyettem? -
ZsirosKenyer #6845 elvileg
-
#6844 hol van a pelikán ?
-
Szabi1991 #6843 kivéve ha így szépen el van kerítve :)
-
#6842 Hát...igen...az utca az nem verseny/driftpálya... -
Szabi1991 #6841 durván megbillent a markológép o.0 -
Szabi1991 #6840 -
n003 #6839 ha ez ott van ahol gondolom akkor nem volt ügyes az ember :O -
öregember #6838 baleset -
USAMEN POWER #6837 Ez azért nem süllyedt el annyira mint a piros ferka, amit a tófenékről húztak fel... :D
Ennek előfordulhat hogy egy kiszárítás elég lesz, habár a fa.z se tudja.
Amúgy a második videón nagyöt röhögtem. OOO Shit ! :D
#6833: Neki valószínü hogy cacheből van beolvasva, a nem létező videó.. -
n003 #6836 szegééény :D -
#6835 jah nálam sem -
öregember #6834 unokatesóm is azzal jár IKSZDÉÉÉ -
öregember #6833 nemlácciklófaszseahsz-ből