37102
-
#6912 Hagyd rá... -
Loco #6911 Azért ezt a kommentet te sem gondoltad komolyan ugye? Tájékozódj az autóvezetésről, mint olyanról, mielőtt hozzászólsz a témában. -
#6910 Egyszerű. Emberi felelőtlenség.
Nekünk van egy teherautónk és két hete cserélte át a gumis a téli gumikat. Apám el ment vele Pestre és mikor hazajön úgy szoktuk hogy beáll a főnökhöz és ha a futárok le pakolják a cuccot akkor valamelyik áthozza a kocsit. Suliba indulás előtt volt egy kis időm, mondom megyek és beállok a kocsival, és ahogy álltam be az udvarra rohadtul csattogott a jobb első kerék de nem foglalkoztam vele mert nem volt olyan sok időm. Délután haza jövök, már apám is ébren, mondom neki hogy mi volt. Ki megyünk, nézzük, így szabad szemmel nem lehetett látni semmit, elő veszem az emelőt emeljük meg és nézzünk alá. Fel emeljük és elkezdtem mozgatni a kereket és valamennyire kotyogott. a végén kiderült hogy annyira laza volt szinte az összes csavar hogy majdnem le tudtam csavarni kézzel is....ez autópályán kicsit veszélyes lett volna... -
öregember #6909 'zzziigeeeennnn -
#6908 -
#6907 az meg honnan jött ?
-
USAMEN POWER #6906 Bringával én is estem párat...
Egyszer meg 11% os lejtőn 60-70 km/h környékén repesztek lefele, egy döglött macska alaposan megdobott, de nem estem el. Be is baszott volna. Idáig minden balesetemet agyrázkódással megúsztam. -
Szabi1991 #6905 -
#6904 -
#6903 Weed taxizott XD -
#6902 hat ezt mi lelte? -
öregember #6901 -
#6900 2002 aug 12 - hétfői bringás bukás után bal lábamra nem tudtam ráállni...
haver hülyéskedett h rándulás...másnap reggel (kedd) go korház..ki se engedtek..állítólag a sípcsontomból kitört egy darab és csavarral össze kell illeszteni..szerda délbe műtét...
műtét előtt röntgen..."félórás rutin műtét" szó elhangzása után go műtő...
2,5óra után kérdeztem a dokit h minden rendbe van-e...majd szólt 3.óra után párpercel h szóljak anyámnak mert komplikáció lépett fel...
anyám megy a dokihoz...jön vissza h a kitört sípcsont darab visszaforrt, ellentétben a keresztszallagommal ami miszlikre szakadt..és "orvosi cipőfűzővel" van összekötve...
de javulok...
most már csak a tecsós szatyor hangját hallom a lábamban :)
2006ban szintés bringás bukás után a jobb szemfogamat vesztettem el, mert 1 kötsög citroenes nem adta meg az elsőbbséget.... -
#6899 beszarás, hogy hogy írhat ilyet egy újságíró gy baleseti cikknél:
"Ritkaság: a szembejövő rendszáma belenyomódott a Suzuki lökhárítójába"
ritkaság, f...om -
#6898 nem, hanem a lokost meg a bal elejet cserelni kellett, mert leamortizaltam :D es 370-400-at mondott a biztosito.
-
#6897 Megfejelted a tolatóradart? :DASD:? -
#6896 kocsival nem...
motorral csusztam el(korhaz) es volt egy frontalis kocc 70km/h-val.. ott kurvanagy makom volt :| bukoval csinaltam 400k kart egy fiestan. -
#6895 Dr. Genya? -
USAMEN POWER #6894 KO ! -
USAMEN POWER #6893 BMW -nek beszarás milyen hangja van. :O -
#6892 ha személyi sérülés nem történt akkor ne foglalkozz vele kb
kocsira úgyis van biztosítás max az önrészt behúzzák tőled
vagy körültekintőbb leszel,többet pihensz vagy keresel más munkát :/
egyébként meg képet... -
#6891 hát valahogy úgy xD -
#6890 -Öregasszony elém biciklizett és repült pár métert.Kilyukadt a homloka és spriccelt a vér. /nekem semmi bajom nem lett
-Kisteherrel telibecsaptam 1 autót (sofőrnek csigolyarepedés,lányának sokk) meg még kettőt súroltam oldalról.Az anyagi kár igen jelentős /nekem semmi bajom nem lett
-Kimentem egy nubira elé aki nem tudott kikerülni már /senkinek nem lett baja
-Háttal beleszálltam egy fapódiumba xD lökhárító,lámpa tört
-Egyhelyben álltam a lámpánál a zöldre várva amikor egy csuklós busz nem vett elég nagy ívet és az oldalával hátrébb rakott két métert xD
-haver robogójának próbájánál 1 perc alatt farolás helyett fejre álltam
más hirtelen nem jut eszembe...
Miért te összetörted csomagkihordós autót? -
n003 #6889 szüleim bogarával és 1000km-s rutinommal a szakadó esőben feldőltem mint a hugyosbili .. de nem volt komoly .. előtte 1héttel vágták ki a fákat onnan akkor nagyobb baj lett volna ha azok még ott vannak -
#6888 Egyszer kiestem egy trabantból a leszakadó tetőn keresztül borulás közben, egyszer egy 360 után felugrattam egy betonalapra, amiről kidöntötte a kocsi a kerítést, meg egyszer elütöttem egy egyetemistát, aki berepült a bokorba.
Egyszer sem én vezettem. Csak egyszer koccantam jégen. -
Szabi1991 #6887 mi számít annak ?
vascső még nem szúrt át o.0 -
#6886 itt volt má valakinek komolyabb balesete? -
#6885 az Audi S1 nagyot ütött...V8as M3as szintén..a többi sufnyituningos Zsiga mellett volt 1-2 rendes VFTS is :)
jó-jó szép szép...csak rendes szervezés kellett volna...hatalmas feeling volt nézni ahogy Miskolc nagyobbik része megmozdult :)
-
#6884 bug eye subaru(L) -
#6883 Az azért durva, hogy az 1500 ös hátsókerekes zsiguli nem forgott meg, subaru 4 kerékkel meg egyből: O -
#6882 rendesen csúszkálnak a folton... -
#6881 volt szerencsém közvetlen közelről átélni..
a zsigulis akinél kifolyt az olaj (2percel a baleset előtt) SZÓLT a szervezőknek hogy olaj a pályán...jön 1 Suzi..megcsúszik..jön a zsiga telibe a lámpaoszlopot...állok asszonnyal a zsiguli mellett majd hallom a sikongatást és a rohanás/ugrást hátra, én löktem az asszonyt a padkára...jön a Subi 2.telivel..fék...elvitte a csajszit meg a palit...megyünk a csajszihoz segíteni de sokkot kapott, meg fájlalta a bokáját..
a videóval ELLENTÉTBEN nem az a zsiguli miatt csúszott a Subi hanem a lámpaoszlopos zsiguli ELŐTT volt 1 zsiga amelyik elfolyt..
6:22nél látható a zsiguli ami elfolyatta az olajat..
és a videó
link -
n003 #6880 kis probléma :O ehh -
#6879 ANNYÁÁÁD -
#6878 AZTAKURVA -
#6877 ez kemény...
A 39 éves, teherautósofőrként dolgozó Jason Ripley-t felnyársalta egy használaton kívüli sorompó
A közel 3 méteres vasrúd átfúródott a férfi mellkasán, de a történtek ellenére még volt ereje viccelődni - számolt be róla a The Sun napilap.
Mivel nem volt senki a közelben, aki segíthetett volna neki, ezért a sorompón lógva felhívta főnökét, akinek azzal kezdte, van egy „bosszantó kis" problémája. Majd ezután újságolta el, hogy egy vasrúd lóg ki a mellkasából.
Nem éreztem fájdalmat, csak csöndben bámultam az eget, míg le nem szedett valaki -nyilatkozta szerencsétlenül járt Ripley.
A baleset már egy éve történt, de a férfi csak most publikálta a képet, hogy ezzel gyűjtsön pénzt a megmentői számára.
rúd a hapsiban -
#6876 -
USAMEN POWER #6875 Eszetlenek... -
n003 #6874 a katalán rallye-n volt asszem a nézőcsúcs több mint 1millió néző volt a helyszíneken :O ez már azért kezelhetetlen embertömeg és a versenyzők is panaszkodtak hogy így már versenyezni sem lehet mert nem tudja a köv kanyar vagy bukkanó után mi várja ... volt egy időszak a vége felé amikor a 'nézők' azzal játszottak hogy ki tudja megérinteni az autót .. nem egy nyilatkozat volt amikor azt mesélték hogy csak annyit láttak a pályából hogy nyílik szét az emberfal előttük és azt hallják hogy koppanak az emberek kezei a kasztnin ..szerinted ez normális meg 'hőskor' egy idő után a rendezőnek le kellett szabályoznia a nézőket mert nem akart rendőrségre járni amiatt mert megsérül-meghalt valaki a pálya szélén :| :(( sajnos -
#6873 Legyen miről videót nézni. Engem az irritál, hogy ezek miatt pánikol mindenki, hogy jaj, veszélyes. Nem mind1? Nem akarja elcsapatni magát, nem megy oda. Ez a sok jajveszékelés meg hiszti a biztonság miatt ölte meg a rallit.
Én állnék ott, az tuti :>