37099
-
nordan #34100 micsoda klikbait cím.....mind a kettő faszfej -
#34099 Egy picit off. Egy kis friss, taxis vs buszvezető idehaza.
-
#34098 -
nordan #34097 megérzés???eléggé egyértelmű volt.....szerintem még így is túl közel állt meg hozzá! egy ilyet látsz tiplizz azonnal -
#34096 AP-1104: 2:38-tól az a megérzés... -
#34095 Gazdasági TK a 2 hónapos mentő...
-
nordan #34094 ezer százalék hogy Orkok! melóba mentek szar kocsival nulla műszaki állapotúval és 4 embernek több gyereke van mint 12 magyar házaspárnak -
#34093 Valszeg orkok voltak...
Ezeknek altalaban jogositvanya sincs, vagy ha van, csak feketen, sose jartak suliba. Az onveszelyessel meg nem lenne gond, csak hogy sokszor masokat is kinyirnak. Naluk 2-3-szoros a szaporulat, mig egyeb embereknel mar az 1 gyerek is csoda. -
#34092 "Az út jeges és csúszós volt, a Tények értesülései szerint az autón nyári gumi volt."
A környezetemben folyamatosan látom,hogy kisgyerekes szülők sem rakatnak az autójukra téli gumikat.
Engem és a családomat ne veszélyeztesse már ilyen felelőtlen szemétláda.
Nem a közlekedési viszonyoknak megfelelően vezetnek ezért azonnal jogosítvány elvételre lenne szükség pár százezer büntetéssel megtoldva! -
#34091 Drámai részletek: 15 gyermek maradt félárván az M3-ason történt tragédia után
-
nordan #34090 követési távolság............. -
#34089 Négy halott az M3-ason történt balesetben
-
kamionosjoe #34088 Nagyon sok a bénázó meg pánikoló sofőr azt se tudják hová menjenek, ilyen rettungsgassét Magyarországon még egyáltalán nem is láttam, de a sógoroknál én is meglepődve figyeltem, hogy ezt így megcsinálják. A leginkább azokon szoktam nevetni, amikor simán megyünk sziréna meg fényjelzés nélkül, aztán még akkor is van aki beijed és lehúzódik... -
#34087 azon tűnődtem el, hogy ez vajon miben jobb, mintha a leállósávot hagynák szabadon?
ha veszteglő autó van a leállósávban akkor ott természetesen kicsit bentebb kell a mellette lévő autósnak húzódnia de amúgy elvileg simán elfér rendőr/mentő/tűzoltó. Ennek inkább olyan útszakaszon van létjogosultsága, ahol nincs leállósáv. -
nordan #34086 mindenki erről álmodik,mert bárki a mentőbe kerülhet! Szerintem MO-n nagyon korrekten adnak utat az autósok a mentőknek -
#34085 Mentősofőrök kb. ilyenről álmodnak esténként
gifSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.01.19. 00:22:54 -
nordan #34084 annyira bicskanyitogató ez az egész story....az ügyészt is megvették amúgy....... -
#34083 Zuglói gázoló: Látnom kellett volna a gyalogost
-
Nyiri #34082 Gondolom azt hogy ne büntesse meg így is elég büntetés az hogy hogyan baszta el az arcát azzal a rengeteg ocsmány műtéttel. -
#34081 meg pont dűne mögött lapultak. -
#34080 Mivel verseny, A-bol B-be kell menni, a legrovidebb/leggyorsabb uton, igy konnyen elofordulhat:) -
nordan #34079 ezt hogyan lehet összehozni egy 86000négyzetkm-es sivatagban ? -
#34078 -
nordan #34077 dettó :( ennyire hogyan lehetnek hülyék? -
RealCián #34076 Egyszerűen képtelen vagyok megérteni ezt a 3 méterről eléfordulok a szembejövőnek dolgot. -
#34075 AP-1098: Szerencsés kínai 8:05-től. Az utolsónál a BMW-s nő mit magyaráz a rendőröknek? -
#34074 -
#34073 -
#34072 a kamionos balhét láttuk vagyis amikor mentették, durván be volt állva gyakorlatilag onnantól az M5ig állt a sor
Utoljára szerkesztette: Benel, 2019.01.09. 21:03:08 -
Pillanatok alatt megtörtént a tragédia: megrázó részletek derültek ki a Bangokban meghalt két magyarról
-
#34070 -
#34069 Felmentését kéri a drogosan gázoló sofőr -
#34068 -
#34067 -
#34066 Nemtökmindegy, ha 1 ember van, oda kell mennie, ahol a legesélyesebb, hogy mind két irányból TALÁN észre veszik. Itt elég messziről látható még így is. Persze, aki állat módján közlekedik, annak mindegy. Illetve, persze, még ez se szerencsés, de legalább egy ember "biztosít"... Van, ahol ugye egy se, azért az nagyobb gond. -
#34065 Gondolom azt a táblát a traktor elé kellett volna kirakni legalább 30 méterrel az úton. Nem pedig a traktor mögé takarásban, hogy ne lehessen belőle látni semmit. Engem biztos meglepett volna. -
#34064 Többszörös Darwin-díj:
https://index.hu/belfold/2019/01/02/osszeveszett_baratjaval_ezert_setalt_az_m3-as_autopalyan_az_elgazolt_no/ -
nordan #34063 az összes megmondo YT videómotoros több szabálysértést követ el egyetlen videójában mint az összes videóban az összes autós amit feltöltött :P -
#34062 Azért volt szokatlan, mert volt, aki biztosítsa a helyszínt? Igaz, csak 1 ember, de ez is már több, mint a nagy átlag, a semmi! -
#34061 Mi ebben az érdekes? Az egész videó egy öncélú magamutogató semmi, és pont olyan szabálytalan mint a legtöbb motoros (tisztelet a nagyon kevés kivételnek).