37102
-
#7073 mondjuk ígyis úgybírtam megállni, hogy... hja. -
#7072 tegnap úgymond életet mentettem. :S két méterre voltam kb. a zebrától, és mit csinál az a kedves kerékpáros? szétse néz és ráhajt. :S még jóhogy lassan mentem. televan az út őrültekkel, mi lesz, ha a kerékpárosoknak mindent szabad lesz? -
#7071 hm....ez is céges ótó volt...bár a kis öregből nem nézném ezt ki (aztán ki tudja)
mindenesetre jó tudni, hogy vannak ilyen emberek akik a satufékkel szórakoznak, te meg óvod a saját szarodat még a rovaroktól is, közben meg vadásznak rád, mint pók a hálójában...lol :/// -
ZsirosKenyer #7070 2-3 történet? hm..how about a nice cup of biztosítási csalás?
amúgy múltkor egy ismerősöm mesélte, hogy kicsit meg van koccolva a céges autójának a hátulja, és mostanában azzal szórakozik, hogy minden lámpánál padlófékez, remélve hogy beleszalad vki és megcsináltathatja a lököst :S
jót nevettem rajta, aztán nagyot néztem amikor további 3 ismerősöm ugyanezzel a sztorival állt elő O_o
azóta tartom a követési távolságot, mert sosem lehet tudni.. -
#7069 Dehogy, csak 4 slickre drag-elt polírgummám volt. Jó az télre nem? Perszehogy téligumim van zsír újak ráadásul... -
#7068 persze, el is ismertem, hogy én voltam a hibás, mert nyílván a követési távolság be nem tartásáért lettem volna meghurcolva a sündőrség által, ha elkezdek szarakodni, ezért inkább elismertem oszt haladjunk, de vhol az öreg is tudhatja mélyen legbelül, hogy a tükörbe nem árt belenézni mielőtt fékez, hiszen a papírok kitöltése utána elmesélte 2-3 történetét, amikor szintúgy belementek hátulról....szal nah, akkor nyugodtam meg magamban, hogy nem én vagyok fullpöcs
#7066 -jah, hát még én, szegény elég harcisérült lett, de majd meggyógyítom, addig is biztonságban pihenget -
#7067 Téligumid volt legalább? -
ZsirosKenyer #7066 sajnálom szegény kúpot :C -
#7065 nem te is hanem te vagy a hibás. van egy olyan hogy követési távolság. nekem is volt már hasonló koccom, én voltam a hibás, akármennyire is szabálytalanul és hirtelen állt meg a kettővel előttem haladó, én nem tartottam követési távolságot -
#7064 hibás voltam én is, mert tutira vettem, hogy továbbmegy, mert akkor még én is befértem volna a sárga alatt, de mivel megállt mindegy volt mit csinálok :c....így jártam, mindenestre ha száraz lett volna az út tuti megállok jóval előtte, de sajna csúszott mint a takony
most jön az alkatrész keresgélés, meg a szerelgetés -jó lesz így ünnepek előtt, fakk
úgyhogy vigyázzatok magatokra, kezdődnek a tetü-hideg és fagyos gusztustalan idők -
#7063 Biztos, hogy nem a saját hülyeséged miatt? -
#7062 részvét :/ -
#7061 ehh...ha már baleset, akkor jelentem ma én is csattantam egy vén papa miatt :/ lámpa, jobbra kanyaradó sáv, sárgára váltott, azthittem átmegy, de inkább megállt...én meg nem tudtam...most baszhatom a verdát szétment az eleje, az öregnek meg behajlott a hátsó lökös alja -
öregember #7060 észre sem vettem hogy a "válasz n003-nak" gombot nyomtam .... -,- -
öregember #7059 -
n003 #7058 ma nagy humor tört elő belőled :DD -
öregember #7057 ez egy autó, nem kajak :P
és szijjel szakadt -
#7056 bazz
ez kajak szétszakadt vagy már a tűzoltók vágták ketté? -
öregember #7055 többi kép
-
öregember #7054 hát ez felborult picit -
USAMEN POWER #7053 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köszönöm-köszönöm ! -
öregember #7052 [spoiler]ostob..[/sp] -
öregember #7051 baleset képek -
USAMEN POWER #7050 Köszönöm-köszönöm ! -
öregember #7049 te egy okos ember vagy........ [csodál] -
#7048 -
#7047 -
USAMEN POWER #7046 Ha az utolsó vagonok szaladtak le a pályáról akkor annyi problémával nem jár (erős daru mindent megold), de a képek szerint ez nem így történt, talán azért húzódott el a műszaki mentés is. -
#7045 nem lehet egyszerű visszarakni főleg ha nem üres... -
öregember #7044 még képek
-
öregember #7043 tegnap -
USAMEN POWER #7042 Ugye nem halt meg senki ? -
#7041 Szokatlan baleset. Vajon a biztosito elhiszi? -
USAMEN POWER #7040 Életveszélyes sérülésből végülis még akármi lehet. A remény hal meg utoljára. -
#7039 Nem biztos.. -
USAMEN POWER #7038 Jókora vérfoltot hagyott a betonon a csávó. Örülhet hogy túlélte a hülyeségét. -
#7037 két kocsi csapta el a biciklist -
USAMEN POWER #7036 Van ez így... -
#7035 Totálra törte Lamborghini Gallardoját az olasz rendőrség
parkoló kocsisorba ütköztek -
#7034 alapból törött volt már, nem? csak kicsit fokozták a hatást :D