37102
-
#7113 -
#7112 úú baszki hogy felrakta őket a falra :S -
#7111 ekkora idiótát
még a kocsit nézegeti... -
#7110 Ha nincs ott az a lépcsős rész akkor szerintem sokkal szörnyűbb vége lett volna a történetnek. -
#7109 Enyém jobb. x]
Tiéd túl humánus. -
#7108 Nekem ha lehetőségem lett volna egyből tarkon lővés! -
#7107 Ott helyben megbaszatnám egy egész börtönnel. -.- -
#7106 Ez azért már mindennek a teteje. Tegnap történt ez a baleset az oroszországi Irkutskban, egy 25 éves szőke nő elveszítette uralmát autója felett és két teljesen ártatlan gyalogost ütött el. Kiszállt, körbesétált az autót és egyetlen pillantást sem vetett áldozataira, a hírek szerint a mentőket is csak percekkel később riasztotta. Rejtély, hogy addig vajon kivel csevegett, erre semmilyen sokk nem lehet mentség, börtönbe kell csukni. A lányok súlyos sérülésekkel megúszták, de sokáig kórházban lesznek.
VIDEO -
Szabi1991 #7105 ezért megérte a jobbkormányos szutyokkal angliából elmenni a zöld pokolba.. :DD
-
#7104 egy Mercedes közlekedett Mezőladány a Dózsa György úton a Jókai út irányába. Egy jobbra ívelő kanyarban a jármű egyenesen haladt tovább, majd egy lakóház betonkerítésének ütközött. A baleset sűrű ködben és csúszós úttest mellett történt. A baleset helyszínénél nem működött közvilágítás és nem volt útburkolati jel sem felfestve.
-
#7103 Tartálykocsi lángol az A2-es autópályán
-
#7102 Halálra gázoltak egy kerékpárost Nyírteleken
24 évesen :/ -
#7101 :p -
#7100 videó esetleg valahol? -
#7099 respect a tűzoltóknak -
öregember #7098 felkerültek a fotók -
öregember #7097 közeli képek :P -
#7096 -
öregember #7095 de kiszedték szerencsétlent .... "mákja volt" , nem ment át rajta a kerék -
#7094 nem lehetett kellemes alatta -
#7093 Az fasza...Ez ha megint kb olyan helyzet, mint pár éve csepelen, hogy csávó kiszállt a buszból, mert felakadt a gáz, ment hátra, és elindul a busz:S
Kidöntött egy kis trafikot:C -
öregember #7092 képek hamarosan a langlovagokponthu-n -
öregember #7091 Busz alá került a sofőr
Az elsődleges információk szerint sofőrjét ütötte el egy elszabadult BKV-busz Budapesten, a XI. kerületben szerda este; a férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba - közölte Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese az MTI-vel. -
#7090 az olaszok találták ki az autómata tüzoltóberendezést-asszem az alfa
ez mindent megmagyaráz,bár szerintem egyszerűbb lenne japán benzincsöveket meg elektromos csatlakozókat használni
-
#7089 az milyen már,hogy parkolás közben gyulladt ki... -
öregember #7088 lambo égett II.
-
öregember #7087 lambo égett -
#7086 még pár kép róla...
-
#7085 Remélem majd elb***za egy autós a kis seggfejt! -
#7084 őrült biciklisek xD
Kerékpáros gázolt zebrán babakocsis nőt -
öregember #7083 biztos nem mert :D -
#7082 Ennél nyugodtan közelebb mehettél volna:) -
DIESEL DOG #7081 Én is láttam, ott voltam egy ideig... :)
Jó tudni hogy Nyíregyháziak is vannak itt az SG-n... :D -
#7080 tűzoltó állított az alapjáraton azóta jó xD -
#7079 Nyíregyháza, belváros -
#7078 hali!
Délelőtt láttam egy lángoló valamit készítettem néhány képet, mikor közelebb mentem láttam hogy egy parkoló régi astra égett (a piros), de a tűzoltók hamar eloltották :] Fura hogy csak a teteje meg a hátulja volt megégve a motorháztetőn meg alig valami. Távoliak mert nem akartam pofánfényképezni az embereket :D
[IMG]http://images.netbag.hu/20091202/12415269119.jpg[[/IMG]
-
#7077 hát akkor ne szarozz, várd meg az esőt oszt padlófék :D esetleg hátsó lámpa nem kell új? :P :D -
#7076 Hehe, nekem is pattog a hátsó lökösről a festés. :) -
#7075 háh én hallottam már olyanról hogy magyar emberkék németországban csináltak azt mercikkel, hogy megelőztek valakit és utána satu, ugye az belement, összetört a merci. biztosító fizet, a kocsit épp hogy csak összetákolják minimum pénzből anyagok kihagyva, és újra megcsinálják, hogy satu, dirr megint fizet a biztosító. párszor eljátszották, azóta le van csukva a csávó mert feltűnt a német autobahnpolizeinak gondolom :D -
#7074 "mi lesz, ha a kerékpárosoknak mindent szabad lesz?" -még a pályán is levillognak-letolnak majd ^^