37102
-
#7953 -
#7952 77éves öregúr volt -
n003 #7951 az svájcban volt ez meg mintha szlovéniát olvastam volna valahol??! meg ennél egy pasi volt az elkövető -
USAMEN POWER #7950 Ez gondolom nem az a ribanc volt, akit elkaptak olyan 1 hete... A piros jelzést meg alaposan figyelmen kívül hagytták jópáran... -
#7949 azért a piros ellenére, sokan mentek csak tovább -
#7948 katasztrófa a tatter... -
#7947 -
#7946 Ja amúgy tegnap krass volt a melóhelynél. Jó a ki/le látás az irodából:
kép1
kép2
csatt+1óra=kijöttek ilyen irodakukac rendőrök, beálltak forgalmat irányítani, 4en röhögtünk ahogy előadták
csatt+2óra=kijöttek a helyszinelő rendőrök,
ott voltak összesen majd' 3 órát..bazz nem akarok csattanni :D -
#7945 Nem rossz fake, de pár jónagy hiba van azért:
- túl gyorsan jön
- a jobbra balra rángatás vicces, akkora áttételű kormányszerkezetnél ami a buszoknak van XDD
- úgy borul mintha nem lenne súlya, kerekeken semmi terhelés
-
USAMEN POWER #7944 Látszik rajta hogy fake, nem valami realisztikusan borul a busz. Am a kommentek közt is írják hogy hamis. A másik meg a solo féle válasz. -
#7943 -
#7942 Nem a legjobb anim. -.- -
#7941 Nem a parasztokat akartam sértegetni, nincs velük bajom, de ennyi erővel most szidhatnám az állatokat is vagy a birkákat vagy akármit... -
Tuti valami fake, mert nincs olyan hülye, aki utánna felrakja a saját arcát a netre pixelezés nélkül: D -
#7939 busz borul
fake? -
#7938 ? -
USAMEN POWER #7937 Nem mindenki szereti a gyorsrizst. -
#7936 ezt megrugdosták, vagy mi lelte? -
#7935 ne sértegesd a parasztokat - azok becsületes emberek többnyire -
#7934 jó lenne valaki elkapná azt megleckéztetné, mert nagyon megérdemli
alaszkai halat pedig nagyon szeretem -
-
#7932 Nem semmi.... -
#7931 Újabb 350 milliós verdát vett a tóba navigáló béna sofőr!
-
#7930 Nem éppen a a témához tartozik de ez felháborító, ekkora egy zsivány parasztokat én még nem láttam, még hogy nem látta hogy a tűzoltóság autója, jó hogy nem már azzal fognak kezdeni hogy parkolójegyet váltanak, vagy keressenek egy olyan parkolót ahol nem kell fizetni???
Majd ha az ő hozzátartozóikat kell menteni akkor büntesse meg, vagy amikor őt mentik...komolyan mondom ezt nem hiszem el....
Mikulás-csomagot kaptak az életmentők. -
#7929 370Z-s emberünk gyónni akart vagy mi xD
-
#7928 21 év után is szennyez az Exxon Valdez olaja
"A baleset következménye minden idők egyik legnagyobb természeti katasztrófája volt, negyedmillió tengeri madár, több ezer tengeri vidra, háromszáz fóka és két tucat kardszárnyú delfin pusztult el a szennyezés miatt."
A kapitány részeg volt amikor a baleset történt és nem volt a hídon.Persze megúszta büntetés nélkül a szemétje.
-
#7927 fejest. -
#7926 Nem azt mondtam, hogy ők bírták, hanem hogy a yaris
Aki nem köti be magát, megérdemel egy ilyen fejet, hátha megjön az esze. -
#7925 mondjuk a pokhalokbol itelve nem voltak bekotve az idiotai -
#7924 Yaris jól bírta.. -
öregember #7923 baleset -
n003 #7922 kicsit karcos de talán egy jó polír kihozza :DD -
#7921 kis testi hiba
-
öregember #7920 képek -
#7919 megint ott tartunk , hogy halált és családi körben lévő halált nem kívánunk senkinek és senki se érdemli meg... -
#7918 A felelőtlenség felsőfoka:S
Ha tényleg az a hibás akinek a 3 ból 2 gyereke meghalt, akkor remélem élete végéig idegroncs lesz, hogy a f@sznak száguldozott ilyen időben..
Ha pedig nem ő a hibás, akkor viszont nagyon sajnálom:S -
n003 #7917 :(( -
#7916 hopp azt kipottyant
-
#7915 Tíz év körüli gyerekek haltak meg a 4-es főúton
szerencsétlenek :(
RIP -
DIESEL DOG #7914 Nem kizárt tény...