Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Bevoltak kötve?😞
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Doog
😞

...::::::...

MaSzKa
😞

w77d
Audi. Egy 10 éves kisgyerek és a szülõk utaztak benne. Csak az apuka élte túl, az anya vezetett....

Doog
Hello!
Opel volt?

...::::::...

ChuckyHUN
Én Dadon lakok helybéliek)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Smicy2
tudom, hallottam róla <#szomoru1>

Charade GTti

Nohab
Ápropó Dunaalmás... Nem tudom, hogy nézted-e már Dunaalmás-Almásfüzítõ-Tata keresztezõdéstól Tata felé az 1-es úton, azt a két "sírt" az út egy-egy oldalán. Ott két motoros ment szembe. Az egyik versenyzett, a másik meg kihasználta a jó út adta lehetõségeket. Mind a kettõn két ember ült. Össze-vissza szakadtak az ütközésben. Egy autóst lesokkolta a szélvédõre csapódó testrészek. Az egyik nõ félbeszakadt teste a mentõben félúton adta fel. Az ütközés erejét az is mutatja, hogy a két sír kb. 150-200m-re vannak egymástól.
Nohab
Na az egy köpés innen 😊
Smicy2
tudom hol van, én most Dunaalmáson vagyok 😊

Charade GTti

Nohab
Tata melletti faluban, aminek Baj a becsületes neve.
Smicy2
:S

hol laksz?

Charade GTti

MaSzKa
<#shakehead>

Nohab
Meghalt a falunk khm "enyhén" érdekes embere. Úgy gondolta, hogy a községünk beli alacsony forgalmú útkeresztezõdésben szerzett tapasztalattal és sikerélménnyel nagyobb forgalmú helyeken is kipróbálja magát. El is ment Tatatabányára szorgoskodni.....az M1-esre.....képenvágta egy kamion...
A pénz kifizetésénél a kocsi bruttó vagy nettó értékét kapod,csak akkor kapsz bruttót,ha nem igényelted már vissza az autó áfáját.De ez még nem a teljes összeg,ebbõl leveszik a maradványértéket,és fennt maradó rész jár neked.Ha azonban az autód javítási költsége ezt az összeget meghaladja a fent maradó rész saját zsebedbõl megy.Hát egy ilyen fiatal autót nem biztos,hogy totálkárra veszik,bár ha látnék róla képet,lehet jobban tudnék segíteni benne.

ht 3 éves lessz 2 hét mulva,asszem h. 16000 km-ervan benne apiaci értékét nem vágom :S
Nos
Ez ügyben a következõk döntenek:autó életkora,hány kilométer van benne,piaci értéke mennyi.
Egyébként CASCO nélkül is totálkárra veszik az autót!
#687-es hsz-ben szereplõ autot,holnap nézi meg a kárszakértõ.
Abban igazat adok,hogy csillagászati összeget ne várj!

solo
Naja.Végülis.CAsk az a baj, hogy amit az a biztosÍtõ fizet az lóf@sz 😊

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

ht eggy suzuki wagoner+-volt casco nem csak biztosító simán de a hibás biztosítója fizeti meghajlott az egész kaszni :S
solo
Ha volt cascotok akkor ja..De ne is várjatok annyit amennyi a kocsi..Örülhettek ha annyit kaptok, hogy egy új autó kezdõrészlet, meg még kb 1 évnyi törlesztõrészlet.
Kivéve ha szutykotok volt: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

üdv!
a totálkárra fizet a biztosító ?? mert 70-el belénkjöttek és az egész kaszni mehajlott
Nohab
Ma reggel már a pilóta is meghalt 😞
cicai
köszönöm mindenkinek😞

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Tomo15
Ez így ismeretlenként is nagyon lesokkolt. Õszinte részvétem, sok erõt!<#szomoru1> Átérzem fájdalmadat, én is nemrég veszítettem el közeli hozzátartozóm. Imádkozz sokat, és olvasd itt a "híres halál közeli élményeket". Nekem eszméletlen sok erõt adott.
sokra nem mész vele ha beírom, de fogadd õszinte részvétem <#szomoru1>

MaSzKa

desigo
ez durva
Õszinte részvétem 😞
MaSzKa
hogy kerültek oda a tyúkok?

száguldozás, aaaaaz megy.....

TYÚKOK A KOCSIBAN ??????????????????

😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

cicai
köszönöm!
Az apukám 60km/h ment a tamográf szerint. A Vito vezetöje pedig a 2 sávos utból átment a szembejövösávba, mert valoszíü elaludt. Azt mondták h kb 150km/h-val mehetett.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

MaSzKa
SimaSuna
részvétem!

sajnos ijenkor nem tud az ember mit mondani, csak fel a fejjel!
én 1éve vesztettem el, saját kezeim közt halt meg, pedig egészséges volt...

Kitartást!
autoszimulator
fú basszus :S Részvétem... Ismerem azt az útszakaszt, nem ártana megcsinálni, mert katasztrófa az állapota, bár nemtudom itt mi okozta a tragédiát 😞

.: mobilize.hu :.

cicai
köszönöm😞

Smicy2
Részvétem <#shakehead>

Charade GTti

Nohab
Õszinte részvétem 😞
cicai
köszönöm:'(

MaSzKa
Nagyon sajnálom!Részvétem<#sir>

Öszinte részvétem!<#rinya>
Sajnos másodpercek döntenek az életrõl-halálról!
Én is ma halottam,hogy egy ismerõsöm,a héte közúti balesetben elhunyt,de még részleteket nem sikerült megtudni.

cicai
olyan rossz érzés h többé nem ölelhetem meg és nem beszélhetek vele:'(

cicai
köszönöm😞

Máté94
Máté94
Nagyon sajnálom!Részvétem.<#rinya>
w77d
én nem tudnám feldolgozni ha apám így végezné, nem is tudom mit tennék 😞