37102
-
#13030 de én nem ölök embert vele -
#13029 minek kellett volna leesni? az írásának a lényege, hogy hogy tudunk úgy trükközni, hogy ne kelljen megállni, vagy fékezni zebránál... meg KELL álni, ha valaki át akar kelni, nem számolgatni hog hogy suhansz el mellette... -
shumika #13028 Te beszélsz amikor kitudja menyi pénzt b@szol el szerencsejátékon nem hogy hajléktalanoknak adnád. -
USAMEN POWER #13027 :D Látom nem esett le. -
#13026 pontosan itt a lényeg. Ebben a kurva rothadó világban a gazdasági érdekek előrébb vannak, mint az életek. Amíg ez így van, csak egyre rosszabb lesz, pedig ez sajnos így van az élet minden területén.. -
irarref456 #13025 a taxis azért nem lassított, mert azt hitte a nő gyorsabban fog menni és simán átér előtte, ha kicsit szedi a lábát, (mert neki nem lett volna gazdaságos megállni, és újragyorsítani, mert sokat fogyasztott vna.)
ezt a technikát én is alkalmazom, de én mindig tartok egy fél méter távolságot köztem és a gyalogosok között is, és ha én vagyok gyalog igyekszek úgy átmenni, hogy az éppen arrajáró autós kevesebbet fogyasszon benzinből. -
irarref456 #13024 szegény kutya
de ha jól láttam az egyik felállt és elfutott. -
#13023 Osztrák ismerősünk mikor nálunk járt olyanokat kérdezett hogy ,,nálatok így átengedik az embert a zebrán?...nálunk futni kell".Szóval erről ennyit.
Németországban már más a helyzet,ott tényleg szinte mindenki átenged.
Viszont a fehéroroszoknál elég érdekesen van megoldva..konkrétan szinte az összes zebra előtt van egy 15centis "bukkanó" amivel szépen lelassítanak..a vezető meg jókat káromkodik amiért oda és visszafele is leér a kocsi orra.
-
#13022 Itt belgiumban a zebránál mindig,minden autós megáll.Ha nem állsz meg és egy rendőr is látja,akkor szépen kapod a bírságot.Amikor Mo.-ra megyünka,akkor is megállunk a zebránál. -
#13021 Valid. DE!
Nem mindegy, hogy mondjuk a németeknél 1000-ből van 1, vagy a magyaroknál / ukránoknál / oroszoknál 10-ből van 1. -
USAMEN POWER #13020 Mindenhol van egy rendszer, ami alapján működik minden, akár vezetési kultúra. De mindenhol van egy két hülye is, aki kiolthat egyszer egy életet. -
USAMEN POWER #13019 Szerintem ebben a világban ne legyen semmise természetes, mindenre fel kell készülni. Aki nincs az így járhat. -
#13018 Németországban nyaraltam pár éve párommal. Egy duplasávos út felé közlekedtünk a járdán (a túloldalon volt a szupermarket ahova mentünk).
Kábé a zebrától (ahol volt megnyomós lámpa (megnyomod, akkor kis idő után vált zöldre a gyalogosnak, pirosra az autóknak) 50 méterre elkezdtek megállni az autók a négysávos (!!!) úton, hogy megnyomhassuk a gombot, ami 3 mp múlva sárgára majd pirosra váltotta a lámpákat a miénket zöldre.
Ez csak kultúra kérdése. Németországtól jobbra indulva ez a kultúra egyre kevésbé fellelhető. -
#13017 a taxis meg nagyon kemény kínzás utáni halált érdemel ezért. nagyon gyorsan ért a zebrához és nagyon későn fékezett... -
#13016 igaz, de ez már a rossz beidegzőséd miatt kell.. természetesnek kéne lennie, hogy nem basszák el az embert a zebrán.. -
#13015 csóri kutyák :( -
USAMEN POWER #13014 A nőszemély többszörösen is hülye volt.
1. Látta hogy közeledik nagy sebességgel egy autó.
2. Szerintem egyértelműen látszott hogy nem fog megállni.
3. Ezek ellenére nem állt volna meg ott ahol van, még a kocsi elé is fut.
4. A legnagyobb hibát követi el, ha már a kocsi elé futott, még egy próbát se tesz az elugrásra.
Sajnos az emberek azthiszik itt MO-n is hogy a zebra hatalmas biztonságot ad, de ez qrwa nagy tévedés. Zebrán is 100x körbe kell nézni, és a veszélyt még idejében érzékelni. Hibás a taxis mert gyorsan hajtott, zebra előtt nem állt meg, de ha a nyanya több agyképződménnyel rendelkezik nem repül akkorát. -
#13013 -
#13012 Zebrán gázolt a Taxis Romániában -
USAMEN POWER #13011 Csúszós -
spect16 #13010 Bealudt. -
USAMEN POWER #13009 Figyelmes volt. -
#13008 baleset az orosz télben
amúgy mi ez a reakcióidő? :D -
USAMEN POWER #13007 Dehogynincs ! cirrhosis hepatis -
#13006 a májnak nincsenek határai XXXD -
shumika #13005 FFFFUUUUUUUUUU télleg -
öregember #13004 téker -
shumika #13003 a trollkodás határait :D
nem felhúzni magad rajta mert vicc -
USAMEN POWER #13002 A mája határait. :D -
öregember #13001 ...te meg a hülyeség határait.... :D -
shumika #13000 vagy egyszerűen rosszkor rosszidőben,
vagy egyszerűen balszerencsések -
USAMEN POWER #12999 Vagy gyors a vonat, és elbaszódott az irányító rendszer. -
#12998 ez igaz, ez van ha az ember feszegeti a teljesítőképesség határait... -
#12997 Tul gyors a vonat,tul lassu az ember.
Vagy tul lassu az ember,tul gyors a vonat.
-
öregember #12996 közvetlen link a képekhez -
#12995 mi a kurva élet van a vasútközlekedéssel? szinte minden napra van egy ilyen katasztrófa.. -
#12994 Halálos vonatbaleset Németországban Cikkben a képre katt, és megnyílik a galéria.
-
#12993 aúú
-
#12992 Én se éreztem semmit, de amennyire kivoltam, hála ennek a hétvégének, szerintem biztos szívrohamot kaptam volna XDDDD -
#12991 Itt Esztergomban semmit nem éreztünk igaz akkor úton voltunk de itthoniak sem éreztek semmit..