37102
-
öregember #13070 Massa alatt 12 kör után tönkrement az F150, a brazil kipördült, a tüzet eloltották.
Kedden és szerdán Fernando Alonso alatt tökéletesen működött, 200 kört tett meg, de csütörtökön kigyulladt a Ferrari új gépe a valenciai teszten.
Felipe Massa először vezethette a kocsit, ám alig tizenkét körön át: a hármas kanyarban megpördült, a gép lángra kapott. A gazzetta.it tudósítója szerint a füstfelhőt a sajtóközpontból is lehetett látni, de a tüzet hamar eloltották a tűzoltók.
A szerelők megállapították, olaj szivárgott a hátsó kerekekhez, ezen forgott meg a brazil, majd az a forró alkatrészeken meggyulladt.
A Ferrari motort cserél a gépben, és délután folytatja a körözést. -
#13069 mákos válogatás
-
#13068 retkes cigány volt ebben biztos vagyok... -
#13067 Nem baleset, csak idióta -
#13066 1 hülye miatt mi mindent nem kell a helyszínre hívni. Hajó, daru, ember. omg. -
öregember #13065 külső belső mosás -
#13064 valami régihülye aszongya -
#13063 JAVITSAK fakyeah. -
#13062 hé te újreg,valamelyik régihülye vagy mi? -
öregember #13061 JAVÍTSÁK -
#13060 annak akkor sincs olyan szilárdsága, mint egy egybe öntött résznek... -
irarref456 #13059 hülyeség, még nem tapasztaltad.
nem ragasztóval javítsák.... -
#13058 az már sosem fog úgy törni, mint az eredeti.. na de ne trollkodj.. -
irarref456 #13057 meg már egyszer én is összetörtem, és ugyanúgy törik, ha jól volt javítva, mint egy nem törött autó.
Nem tudom miért kell ebből olyan nagy ügyet csinálni.
Simán jó vétel, semmi baj nem lesz az autóval. -
irarref456 #13056 ja és persze volt törve. -
irarref456 #13055 nemtokmind1 mennyi kilométert ír a számláló?
Enyémbe kb 400 ezer van, és csak egyszer kellett felújítani. -
#13054 Olvassátok el figyelmesen a sztorit és Tanuljatok belőle!És a bizonyíték Itt -
#13053 igy van. az f150 biztositasitojatol kapott penzbol -
#13052 Vesz egy másikat. -
#13051 Arról nem is beszélve, hogy full zöld volt a gyalogosnak. -
#13050 Ekkora Baromságot rég olvastam. Te Taxis vagy? Mögöttem megpróbálhatnál elmenni fél méterrel, tuti bánna a fényezésed. (minimum) -
#13049 Még jó, hogy a motor hátul van....
Ez sem rosszabb -
n003 #13048 válogatás 1
válogatás 2 -
n003 #13047 ja szegény :) a ferkában meg kb annyi kár lett mint amennyit aza autóhegy ér -
#13046 Kellett neki lapos Ferkával járkálnia :D Ford nem viccelt XD -
öregember #13045 szegény Ford... :) -
n003 #13044 áuu :O .. tulaj jól viseli -
öregember #13043 megnyugtatlak, Budán is :D :P -
#13042 Mééééér? Nem tetszik? Én baromi jót röhögtem rajta XD -
#13041 Hát de jön a bogi az ötös bé em wé vel xDD -
#13040 ez a rohadt kancigány aztán nagyon kellett ide.. -
#13039 -
#13038 Nem régiben egy romániai kirándulás alkalmával barangoltunk a haverokkal Nagyváradon, és ugye birka Magyar módjára olyan helyen akartunk átmenni ahol nem volt zebra, a srác az 5ös BMW-vel ahogy meglátta hogy át akarunk menni, gondolkodás nélkül lassított és integetett hogy menjünk át. És a többség ilyen volt, ezen nagyon meglepődtem Romániában! -
#13037 Lichteinsteinben az út mellett a járdán sétálva néztünk valamit a túloldalon és mindkét irányból lassítottak és megálltak az autók pedig NEM VOLT zebra.
Még én éreztem magam kellemetlenül,hogy nem akarok átmenni :)
Minden országban más a kultúra de valahogy a taxisok mindig az átlag autósok felé képzelik magukat.
Botrány ahogy pesten is közlekednek... -
#13036 Jaja, aktuális sírfelirat: Nekem elsőbbségem volt, neki meg taxija.
Mellesleg rohadt figyelmetlen emberek vannak mindenhol. :C -
#13035 Azért ez is jól ki van találva. Nem egyszer volt már velem olyan,hogy a büdös paraszt oda állt a zebrához,megálltam és esze ágában nem volt átmenni a másik oldalra... -
#13034 Én pont leszarom mennyit fogyaszt annak az autója aki megvár míg átmegyek a zebrán,ha gyalog vagyok. Hol érdekel engem? Valószínűleg az emberek 90%-át kurvára hidegen hagyja,hogy gyorsításnál mennyit nyel le az autója. Mondjuk a taxisok ruppótlanok,őket lehet jobban,de ez se biztos. -
USAMEN POWER #13033 xDD Anyád se sírna érted ? -
#13032 de az csak én vagyok, anyám nem sírna értem nem hogy más XXXXXXXD -
USAMEN POWER #13031 Te a májadat ölöd, azzal pedig saját magad. :D