Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az egri férfi aznap szabadult a baracskai büntetés végrehajtási intézetbõl - mondta Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.
A 7-es fõútra kikanyarodó autós már féktávolságon belül vette észre az út közepén ülõ, sötét ruhát viselõ embert. Bár a jármûvezetõ vészfékezett, próbálta kikerülni, nem tudta megakadályozni a balesetet; a kocsi tíz méteren át tolta maga elõtt a férfit, aki a kórházba szállítás után belehalt életveszélyes sérüléseibe.
Az ügyben közigazgatási eljárás keretében folyik a vizsgálat.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
F
Tiéd túl humánus.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
VIDEO
Kidöntött egy kis trafikot:C
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Az elsõdleges információk szerint sofõrjét ütötte el egy elszabadult BKV-busz Budapesten, a XI. kerületben szerda este; a férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba - közölte Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság sajtóügyeletese az MTI-vel.
ez mindent megmagyaráz,bár szerintem egyszerûbb lenne japán benzincsöveket meg elektromos csatlakozókat használni
<#wilting>#wilting>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
http://automenedzser.hu/premium/20090707_porig_egett.aspx
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Jó tudni hogy Nyíregyháziak is vannak itt az SG-n... 😄
Délelõtt láttam egy lángoló valamit készítettem néhány képet, mikor közelebb mentem láttam hogy egy parkoló régi astra égett (a piros), de a tûzoltók hamar eloltották :] Fura hogy csak a teteje meg a hátulja volt megégve a motorháztetõn meg alig valami. Távoliak mert nem akartam pofánfényképezni az embereket 😄

Emancipate yourself from mental slavement!
respect to the man in the ice cream van
mindenesetre jó tudni, hogy vannak ilyen emberek akik a satufékkel szórakoznak, te meg óvod a saját szarodat még a rovaroktól is, közben meg vadásznak rád, mint pók a hálójában...lol :///
amúgy múltkor egy ismerõsöm mesélte, hogy kicsit meg van koccolva a céges autójának a hátulja, és mostanában azzal szórakozik, hogy minden lámpánál padlófékez, remélve hogy beleszalad vki és megcsináltathatja a lököst :S
jót nevettem rajta, aztán nagyot néztem amikor további 3 ismerõsöm ugyanezzel a sztorival állt elõ O_o
azóta tartom a követési távolságot, mert sosem lehet tudni..