Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

solo
A felelõtlenség felsõfoka:S
Ha tényleg az a hibás akinek a 3 ból 2 gyereke meghalt, akkor remélem élete végéig idegroncs lesz, hogy a f@sznak száguldozott ilyen idõben..

Ha pedig nem õ a hibás, akkor viszont nagyon sajnálom:S

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Benel
<#miaz> hopp azt kipottyant

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

desigo
Nem kizárt tény...
bency
Vagy lehajolt a mobilt vagy cigit vagy akarmit keresni..es nem figyelte hogy az auto kanyarodik kicsit....

:) Semmi okosság :P

Na most vagy bevolt állva mint a gerely, vagy nem tud vezetni, vagy csak szimplán idióta...

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Benel
kilógni kilóg az öv, de nem hiszem hogy egy mercinél kijön az öv a becsatolóhelybõl csak úgy, sztem rosszul vagy nem csatolta be

"Az utas az ajtó szélvédõjén kirepült és a helyszínen életét vesztette. A sofõr szerint mindketten be voltak kötve." A sofõr most hazudik, vagy ennyit ér a biztonsági öv ?

De ahogy látom a szélvédõnek csapódott elõször az utas, (szal mégse volt bekötve ?) és utána repülhetet ki az ajtón.

most is történt pár, mondták a rádióban, az új M0 is tömegbaleset, 4-esen is...

Az jól belegangolt!

Csak az a baj hogy az ilyen esetek többségében mindig az ártatlan húzza a rövidebbet... <#szomoru1>
desigo
nah ez a durva
jeges úton nem kicsit ment gyorsan az állat

Hát egyes embereknek még útlevél sem kellene... ugyanis a hülyeség sosem szab határokat. <#idiota>
<#buck> Az emberi hülyeség nem mérhetõ !

lol 😄D

Hát akkor igencsak kellemtlen meglepetés lehetett... 😄
SötétBarom
Úgy tûnik 😄 Gondolom meglepõdött, amikor elsüllyedt hirtelen 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Mi a fene? Útnak nézte a befagyott patakot? 😄DD
desigo

höhö, már épp reklamálni akartam h rakj rendet

desigo
Nah akkor most már mindenki kiírhatta magát
most már elég az offból...
Az egy dolog, senki se kérte meg rá.
Ettõl függetlenül fölösleges az észjátszás.

okoskodó majmokkal nem harcolok ... beletörõdök h együgyû

ladics
harc harc harc harc! 😄

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ja és észrevehetnéd h az autós topikokban szinte mindenki utál téged mert
1. okoskodsz
2. baromságokat beszélsz

kisiskolások összetartanak 😊

maszatka ne sírj.......... inkább szerezz valahonnan agyat és mentesíts minket az értelmetlen kérdéseidtõl

milk4
Igaz,de azért még is csak õ szokta a legtöbb hírt és képet benyomni.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

fook
osztom én is <#eljen>

MaSzKa
köszönöm
állandóan ez csinálja
remélem megunja és leszáll már róla

bocs az off-ért

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Jogos ! <#eljen>

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

MaSzKa
azt hiszed ha leírod ezt ide akkor téged majd felkarolnak

csak ennyit tudsz?

MaSzKa
off

ki vagy te itt?

azt hiszed ha játszod a nagyot attól azzá válsz

a szemeben 1 kötözködõ senki vagy aki állandóan másokba köt bele ok nélkül

el vagy kényeztetve de nagyon

maszatkának nem tetszett h beszóltam <#banplz><#nevetes2>

OrioN the S
solo megerdemli 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

matyi0323
Ezt még a Józsi 2 sörért kikalapálná.. :S😄
De szvsz rendesen benézett a pótkocsi alá :/

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Willi Betz
Erre elég kicsi az esély,mivel kigyulladt😄DD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Carlos
Olvass vissza picit, nézd meg a képeket a linkben és döntsd el magad, hogy ha valakinek a feje kettényílik és az agya a járdára esik, akkor túlélte-e.
Barom...

Þór vígi þessi rúnar

maszka ugye nem szoksz ide (megint) ? <#wilting><#wow3>

ladics
kizárt.

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

cement
okos kerdes

respect to the man in the ice cream van

MaSzKa
túlélte a porsche-s?

desigo
A román rendszámú Mercedes személyautó a 49-es fõúton érkezett Vaja felõl. A ködös idõben a 41-es fõútra a stoptábla ellenére nem adott elsõbbséget a 41-es fõúton Nyírmada felõl érkezõ Peugeot személygépkocsinak. A Peugeot a Mercedes jobb oldalának ütközött, majd a keresztezõdés jobb oldalára vágódott. A Mercedes a keresztezõdés túloldalán egy jelzõtáblát kiborítva orral az árokba csapódott. A Peugeot-ban hárman ültek, anyuka, apuka és kislányuk, õket a mentõk kórházba szállították.

mindjárt behányok :C

desigo
lehet
én csak most láttam...
Benel
Hátja, meghogy utána a köcsög romlott legalja társadalom pöcegödre amerikaiak direkt tegyék közzé a neten a képeket minnél több helyen, meg montázsokat csináljon belõle.
Látom lett is moderálva pár hsz, jobb is az már nem baleset hanem gusztustalankodás volt.

Am ez 2006 ban volt. Vagy én maradtam le ? <#fejvakaras>