37102
-
#13712 attól amitől egy ház a balaton parton ugyanennyibe, míg a nyóckerben 500ezer ft-ba... értem én hogy mit akartok mondani és tényleg én fogalmaztam rosszul. helyesen: Én nem adnék ki többet bringára 100ezer forintál mert az én szememben nem olyan komoly dolog a bicaj.... -
#13711 Egy Rolls-Royce mitől kerül 100 millába? -
#13710 Nagyon rossz nyomon vagy sajnos..
A Bringában nem az kerül sokba mint egy autóba.
Ha megnézel egy 1 milla vagy feletti bringát, mindegyiknek vannak olyan értékei amelyek indokolják az árát.
Az országútiknál a Karbon és egyéb nagyon mags árú felhaznált anyagok indokolják azt, hogy 2 millió körüli áron sőt drágább áron adják őket.
A Dh gépeknél (ezek azok amik lefelé száguldásra valók) pedig a telók, a vázak anyagai határozzák meg azt az iszonyat magas árat.
Egy teló 500 ezer ft.. Mint egy motornál, drága mert ahhoz képest, hogy iszonyat sokat mozog, és nagyon nagy darab irtó könnyü.
Szóval ezért kerül egy dh gép is 1.5-2 millió forintba.
Egy autó az nagyon más tészta.. Azzal nem lehet bringázni.. Azok a bringák amik ennyibe kerülnek nem közlekedési eszközök, hanem sport eszköz.. A Sport eszköz mindenhol méreg drága.
Egy sima BMW 320 i. 4 millió forint.. Ennek a pálya autó változata 20-30 milló.
Egy sima Monti 100 ezer, egy verseny változat 2 milló.
Ennyi ezt kel megfizetni.. De ezzel senki nem megy közértbe.
És nem hülye aki ennyit költ, csupán más az értékrendje:D
Nekem kb 900 ezerbe van a mostani gépem, és imádom. Ha tehetném még ráköltenék egy vagyont hogy jobb legyen:D -
#13709 ez igaz rád is na pusszantás ;) -
#13708 Fogalmad sincs egy bringa felépítéséről, működéséről :)
Arányaiban ugyanott vannak az árak.
Míg 100e-ért megkapsz egy átlagos bringát, addig autóból ez 1-1,5 millió.
A felsőkategória 1millió felett van egy bringánál, míg egy kocsinál 10 körül.
De én itt be is fejeztem. Van egy elképzelésed, és azok közé az emberek közé tartozol, akiket a világért sem lehet meggyőzni a valóságról. Amit te hiszel, az úgy is van természetesen. -
#13707 Lehet hogy ez most meg fog rázni de.: Egy 30millás merci sem ér annyit amennyi.::DSADD -
#13706 nna de most komolyan mi a kurva isten kerül egy bringába annyiba? van benne vezérlés meg egyébb bonyolult elektronika? nincs. van benne GPS, ABS, ESP meg még egyébb? nincs. van benne kiforrott dízel vagy benzin motor? nincs? tartalmaz szórakoztató rendszereket? nem
és ez még csak pár dolog, a lista kegyetlen hosszú. Egy autó ennyibe kerül igen, de egy bicikli ne legyen már több százezer... -
#13705 Az Ön hozzáértése példátlan. -
#13704 hát azért egy autóban levő technika, elektronika és motorizáltság más mint egy bicaj :D míg az előbbinél indokolt a magas ár, az utóbbinál nagy barom aki 100ezernél többet kiad egy pár kerékért, pedálért, láncért egy egyszerű bringa váltóért és egy vázért.. -
#13703 Én mindig megtalálom az utat:DD Fel a járdára ,le a járdáról,át a piroson,át a bokrokon,egyirányúba be aztán ki.:) -
#13702 Jó lenne ha lenne korrekt út a bringásoknak és lehetne rajta normálisan közlekedni.
De az,hogy pl éjjel is nekem kell vigyázni a körúton keresztbe száguldozó bicajosokra az botrány.
Persze figyelmes voltam elengedtem és full normális módon megköszönte.
De ha egy paraszt vagyok és elütöm akkor lenne egyből botrány.
Mindkét tábor figyelmesebb lehetne. -
#13701 Az tökéletesen elfogadott, és érthető az emberek többségének, hogy egy teszemazt, porsche milliókba kerül, de az nem, hogy egy sport bringa is elérheti a milliós árat?
Ilyen erővel akkor miért is kerül az a porsche annyiba? Hát egy trabanttal is eltudok menni A-ból B-be, nem? :)
Témához pedig..Mindkét félen vannak barmok. De valljuk be, az autósok többen vannak, így nagyobb arányban vannak jelen a birkák.. -
#13700 kár valóban
de egy biciklire 30ezer forintnál többet kiadni is kár:D:D -
#13699 Brüsszelben voltál csak mi?Eléggé rosszúl tetted:D Brüsszel eléggé unalmas és csúnya egy hely. -
öregember #13698 kv-t főznek és vasalnak :DDDDDDDDDDD
-
#13697 én se ;de viszont bánom hogy voltam egy modell boltban és nem a DMC DeLorean modellt vettem meg :[ RÁADÁSUL !!! Vissza a jövőbe edisön volt. :D -
#13696 mennyémáá' százezreké kerékpár :D
13 évesen vettem egy Hauser fasza ezüstmetál-fekete, 21 sebességes, nemtom mekkora kerékpárt, kulacstartóval meg sebességmérővel, 35-ért, mégis lebírtam vele tekerni a napi 50-60 km-t nyáron, m nemvolt mit csinálnom. mára sajnos nincs késő délután, este kedvem kerékpározni, mert még ott vannak azok a tankönyvek is :/
ellenben lebírom mindenféle gond nélkül sprintelni a 100 métert. ;)
az ien méregdrága kerók mit tudnak amúgy? :s -
#13695 vegyünk el kettőt vágó úr
-
#13694 Az van,de egyszer sem voltam:D -
öregember #13693 vannak barom autósok és barom bringások is
kár ezen órákig vitázni...... -
#13692 most tarkón lőnél vagy egyetértesz? :)
legnagyobb hiba a KRESZ-ben van.. jó persze.. sok a birka ember is. -
#13691 Szerintem tudsz; hát ha én tudom ezt; és az nem ma volt hogy Belgiumba jártam :D Sőt ott van valami éves virág fesztivál is. Ahol ott a főtérre kiraknak mindenféle mintában virágokat ugye.? :Dxd
-
#13690 Szerinted én tudok valamit Belgium történelméről?:D -
#13689 az első mondatoddal egyet értek. viszont ez vonatkozik minden járműre. az emberek NEM tudnak közlekedni, mert balfaszok. és nem csak a bringások nem ismerik a kreszt, hanem az autósok döntő többsége. vezetek már néhány éve, és a hajam égnek áll néha az úton. -
#13688 Ja.Bár az utcán nem ajánlatos szívni,ha beszívva megőrülsz:D Meg 5g-nál többet se hordj magaddal. -
#13687 Az úgy jó; úgy lehet még én is rászoknék; de én utoljára 2004 ben voltam azt hiszem Belgiumban. Ott van az a legenda, hogy egy pisilő kisfiú oltotta el a tüzet nem? :D -
öregember #13686 off off off off off off off off -
#13685 nem.. komolyan nem értem miért kell ennyire primitív baromnak lenni. bazzeg, senki nem várja el tőled, hogy ha szükséges a munkádhoz az autó, akkor bicajjal menjél... nem erről van szó.. arról van szó, hogy néhány tohonya kreténre ráférne, ha 2 utcát nem kocsival, hanem bicajjal tenne meg. ennyi. -
#13684 belgiumba legális a fű?:D nemis tuttam:D
-
#13683 én meg tarkón lőném az összes hozzád hasonló, szellemi fogyatékos faszt, aki ilyen alpári módon mocskolódik.
demagóg barom... -
#13682 Itt belgiumban a fű legális,ha azt szívod amit magadnak termesztesz meg:D
Hát,jelenleg 2db 0,5L-es Eristoff és 3db 1L-es Eristoff van a fiókomban:D -
#13681 NESZE NEKTEK MADARAS TESCO! :D -
#13680 ANTI DROG! ANTI DROG! soha semmit; mióta napvilágra jöttem.
Vodkábol meg Nemiroff, vagy milyen? Amúgy én is inkább vodkás vagyok.
-
#13679 -
#13678 [email protected]ő egy kúrv@. -
öregember #13677 éva vagy gigi
gigi vagy éva -
#13676 Nemszeressem a sört.Inkább vodka vagy fű. -
#13675 Csönd már;nézzük a fejleményeket(flamet.); milyen sört szeretsz[ha már így elfajult ez a téma]? -
#13674 Érdekes.Amikor én felülök a bringára(havonta max 2x),akkor az olcsó Carrefour-os(=belgiumi Auchan) bringa is elvisz a célpontomig és már jópár éves. -
#13673 Nem lehet; eltörik az első bukkanóban; de most nézem a további flémeket. Ne reszponzálj