Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megyek már ó legfennebvalóistenség csak mutasd az utat :))

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ebben igazad van nem láttunk még

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

menjmárinnenafaszságaiddal

OrioN the S
itt mindenki barom, de mar megszokhattad volna. es fura modon mindig csak 1 ember normalis, mindenki mas buta fasz. ez a normalis errefele.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

húú meik kanyar is az? jah hogy itt az f1 autókkal 80-l fordulnak be? akkor mennyire is mérte el a féktávot??? és az hogy el volt fordítva a kerék de a korábbi menetiránytól nem tért el az autó azt bizonyítja hogy már akkor állt a féken mielõtt elfordította volna a kereket(Alonso is elmérte itt de õ simán hagyta kifutni az autót meg sem próbált rákormányozni) .. de biztos technikai problémája volt rálépett a fékre ami leblokkolta kerekeket és húzott vagy 100-150m féknyomot.. persze

ezt a profi autóversenyzõ dumát meg hagyjuk mert ettõl csak felláll a szõr a hátamon .. hány példát lehetne sorolni a f1-bõl is hogy bevásárolta magát mert megtehette(saját- vagy szponzorpénzbõl)

ha ebbõl meg arra következtettek hogy az a véleményem hogy "húú banyek nekem kellene ott ülnöm mert jól megmutatnám annak a sok fakezûnek.." akkor jó nagy barmok vagytok .. csak egyszerûen (nagyon)elmérte aztán fogott egy falat

SötétBarom
Mér bazmeg, olyat már láttál, hogy egy forma egyes autónak leszakad mindkét elsõ kereke a fékezéstõl?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Carlos
Ha ilyen okos vagy miért nem te ülsz abban az autóban?

Þór vígi þessi rúnar

itt nem errõl van szOW L b3 :D

w77d
biztos vagyok benne, hogy te ennél nagyobb hibákat követnél el a pályán....

te láttál már olyan versenyautót aminek mind két elsõ(a hátsókról nem tudhassuk mert nem látjuk) keréken technikai probléma következtében beragad a fék? szerintem simán parafékezett..

Banano
Hijjj de geci okos itt valaki..annyira okos hogy egy profi versenyzõt oktat ki :OOO

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

SötétBarom
Lehet, hogy valami necc lett a fékkel, és akarata ellenére blokkolt..

VERESS 96
Ez most hogy van ennyire gyorsan ment és elfelejtett fékezni? de az nem lehet mert a kerék eléget szinte annyira fékezett... Már mikor vette a kamera akkor már bõven elkezdett fékezni...

Carlos
Tegnap buemi kerék nélkül ellenkormányzott...

Þór vígi þessi rúnar

full satu fék befordított kerekek??? :O bravó ezt hol tanulta??

desigo
uhhh
nem ment lassan...
DJ RX7
http://www.youtube.com/v/FRwtsjh91fQ

:3

matthias92
mi a csaj neve? :O
közvetítették valahol?

Máté94
Natascha:(

Norbi1990
Idõmérõ :D
Egyébként azt mondták, lehet eltörött a lába :S
SötétBarom
Az utóbbi 6 percben nem ismételték :(

friss pár perces...
FIA GT 1 idõmérõn telibekapta egy csaj a falat.. :S

itt van élõ közvetítés.. folyamatosan ismételgetik

w77d
elütlek oszt neked is lesz XXXD

fotósnak megvolt a flash

direkt neked hogy örülj -.-
http://www.youtube.com/v/_myNZE82SWM&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"
http://www.youtube.com/v/DL8ETq1FUlw&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"

most ezt tul.képpen mi a lóf@sznak tetted ide be ???? -,-

Gallardó is :D
http://www.youtube.com/v/s8GUaOO2wvw&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"
http://www.youtube.com/v/SiVypZ1ElE8&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"
baleset nincs a vidikbe szerencsére, szal off :D

w77d
az rendesen odabaszta a kis olcsó játékszerét...

Holy shit, hooly shit, hoooly shit (dual), fucking shit !! :DDD

SötétBarom
Pedig de.

Benel
nem is tudtam, hogy a murci 4x4-es <#fejvakaras>

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Benel
Jahh, don't move it! don't move it!<#hehe>

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

desigo
azért megpróbált még lejönni xD
pff..
http://www.youtube.com/v/6rOiOjxZonY&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"

most meg a posche akart többségi tolajdonhányadott a vw-ból de túl nagyot akartak harapni -- likviditási problémáik támadtak (visszanyal a fagyi :D effekt) mire a vw szerzett többségi tulajdont a porsche-ban :))

de ha jól tudom mindig is volt tulajdonhányaduk a másik vállaltban lásd a technikai összefonódást pl rs2-rs4

solo
Már nagyonrégen még a bogárkorszkban is volt részedése a vw nek a porsche-bõl.
Még ha jól emlékszem akkor az NFS porsche-ben is van errõl szó a háttérvideóban.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Norbi1990
Au
http://www.youtube.com/v/6xh0V_K0_Mg
<#bdead>

5w0rdf15h
meg részben a Scania is VW tulajdonú már

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

cement
shumika jol mondja nem reg vett nagy szazalekot a porschebol a vw

respect to the man in the ice cream van

shumika
Kösz. Nem tudtam.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

desigo
Volkswagen

"A cégcsoporthoz tartozik az Audi, a ©koda Auto, a Lamborghini, a Bugatti, a Bentley, a SEAT és a szûkebb értelemben vett Volkswagen, a Volkswagen AG."
desigo
Merci durván leamortizálódott <#wow2>
shumika
Meg a Porsche ha jól tudom de ezt csak valahol olvastam, azthiszem.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

milk4
Nem,VW-é.
De az Audi is VW-é.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

sjani1995
A Lambo nem Audi tulajdonban van? <#fejvakaras>

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

nem volt koccanás.. csak sokat ment.. majd odaért a tengerparta.. megállt.. kiszállt.. az autó meg kigyulladt...