Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Annyi kábel van már a cdnél,hogy nem lehet teljesen betolni a helyére :/
persze korrektül fõbiztivel megvédve az egész
ha leégne mégis majd rakok képeket <#hehe>#hehe>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
<#banplz>#banplz>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Na akkor vonjunk egy átlagot :D
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
When putting pressure on the brake pedal Gachnang's foot also pressed the accelerator pedal. The front brake circuit continued to function correctly but the combination of factors led to Gachnang failing to negotiate the corner and going down the escape road, the team confirmed."
így meg már mondhatjuk hogy (részben)nem volt igazam
vagy rájön magától ha már 10-en írják,hogy butaságot csinál vagy ennyi
max törlöm buta posztokat...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ