Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
asszem ez a balesetekhez tartozik!
ma hajnalba jöttem haza bicajjal, átmentem a Szentendrei hídon, kicsit megnõtt a sebességem és a keresztezõdésnél beszitált alattam a bicaj vagy nemtom valahogy kibillentem és arra keltem hogy egy fa mellett fekszek, a bicajom kereke meg elgörbült. Szerencsére csak pár horzsolást szereztem.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Háromszor olvastam a kör-t sör-nek...pfff...baj van velem asszem...
Þór vígi þessi rúnar
és nagy szerencséje van, hogy nem csapta oda a falhoz
Charade GTti
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
remélem azért nem sérült meg nagyon
inkább a futómû-lökös kombó vitte el az energiát
a kérdés inkább az,hogy a baromja miért nem kötötte be magát? xD
Þór vígi þessi rúnar
De a szájából folyik a vér nem pedig az orrából.
Mit zúzhatott be ennyire? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Csak tippelek, de lehet ezért nem hívtak mentõt..
a buszos meg azé összeszedi keményen 😄
( bocs ha már volt. )
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
szerintük nem kellett orvos aztán késõbb már mentõheli vitte el
hát lol
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC