Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Egyébként tényleg vigyázni kell vele, egyik ismerõsöm is biciklivel halt meg, nem ütötte el senki, de nem is ivott egy kortyot sem. Senki se látta hogy történt de bele esett egy beton vízelvezetõ árokba. 1 hónapig volt kómába majd mikor már ébredezett a kórházba úgy látták hogy most már ki lehet rakni osztályra és reggelre megfulladt...
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
asszem ez a balesetekhez tartozik!
ma hajnalba jöttem haza bicajjal, átmentem a Szentendrei hídon, kicsit megnõtt a sebességem és a keresztezõdésnél beszitált alattam a bicaj vagy nemtom valahogy kibillentem és arra keltem hogy egy fa mellett fekszek, a bicajom kereke meg elgörbült. Szerencsére csak pár horzsolást szereztem.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Háromszor olvastam a kör-t sör-nek...pfff...baj van velem asszem...
Þór vígi þessi rúnar
és nagy szerencséje van, hogy nem csapta oda a falhoz
Charade GTti
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
remélem azért nem sérült meg nagyon
inkább a futómû-lökös kombó vitte el az energiát
a kérdés inkább az,hogy a baromja miért nem kötötte be magát? xD
Þór vígi þessi rúnar
De a szájából folyik a vér nem pedig az orrából.
Mit zúzhatott be ennyire? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Csak tippelek, de lehet ezért nem hívtak mentõt..
a buszos meg azé összeszedi keményen 😄
( bocs ha már volt. )
szerintük nem kellett orvos aztán késõbb már mentõheli vitte el
hát lol
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!