Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Szerintem nem hét napjai határozzák meg a besorolását, hanem a baleset oka.
6 fiatal egy autóban, hajnali háromkor (feltehetõleg) bódult állapotban száguldozik.
Általában ezt híjják diszkóbalesetnek, függetlenül attól, hogy tényleg diszkóban voltak-e.
Þór vígi þessi rúnar
az utasok max azért, mert tudatosan ültek be 6-an a kocsiba
csak ezt tudom erre mondani...hülye gyerekek.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
A fiatalok autójukkal a híd Budai hídfõjénél a forgalommal szemben hajtottak fel a hídra, ahol karamboloztak a Posta egyik tehergépkocsijával.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
"A hírbõl csak azt hagyták ki, hogy kettõ db teherautót állított meg a két fiatal rendõr szakadó esõben, sötétben, és beálltak a rendõrautóval a két teherautó közé. Ahol az "igazoltatás" történt, még lehúzódni sem lehet, gyakorlatilag az úton álltak. A személyautó sofõrje meghalt, erre azóta hajtóvadászat folyik a teherautók ellen..."
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
"Egy személyautót szállító tréler áll egy üzlet kirakatába csapódva az V. kerületi Kossuth Lajos utcában. Az Erzsébet híd felõl az Astoria irányába haladó román rendszámú személyautó által vontatott tréler, eddig ismeretlen okból elszabadult, majd több forgalmi sávon keresztülvágva az ellenkezõ oldalon a gyalogos korlátot átszakítva a földszinti üzlethelyiség portálüvegébe csapódott."
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Akár az árvíznél akár az iszapnál.
szal ez most eléggé fail
-Igen! Rendben de akkor magával együtt. <#vigyor1>#vigyor1>
Nyomorékok, világ faszáért se az iszap károsultak javára fordították volna Áh minek azt jó megy nekünk....
Gyökér Balázsnak is mindenhol ott kell lennie....Pfájj de utálom!
Valaki mondja már meg amúgy, hogy ki reklámozott vele mit, hogy még véletlenül se jusson hozzájuk egy forintom se.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ottrohaggyanak meg énmeg itt szopok a 20éves opelemmel XD
A buflákot kellett volna aláállítani aztán dobré' Sanyi az autót e 😄
nekem nincs fölösleges autóm csak ez. valakinek ezek szerint volt. miért kellett elpusztítani, ha lehetett volna valakit segíteni vele? ez egy ilyen elv, én már csak ilyen hülye vagyok...