Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nyárra van rajta rendes gumi.. télen meg nem kell "streetfighter-kedni"..😄D
Aham, értem, tehát nem elõnyös..
Mindegy, hátha nem lesz nagy tél.. normális tempóban meg ezekkel is oda lehet majd eljutni, mint a szélesebbel..
Azért köszi. :-)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Beszarok 😄DDDDD
Amúgy télre azért szoktak vékonyabb gumit javasolni, mert ha hóban kell közlekedni, akkor sokkal jobb. Na most, szerintem ilyen egy évben kb 2x van, minden más esetben sokkal szarabb.
amúgy meg nem fikázni a kis corsat.. kicsi a bors, de "erõs" 😄D XD
1.6 GSi ( 3ajtós, 101LE ), annyira nem szidom..
Opel corsa.. xD
most 165-s van rajta.. de ez nyári..
felnit meg nem akarok venni, ha jó rá.. max picivel jobban "feszül", kicsire nem adunk😄DD
és jaja.. nem kisebb, mert 13-as mindkettõ..
mert igazából én laikusan úgy fogom fel, hogy télre ( meg amúgy is ) az a lényeg, hogy minél nagyobb "gumirész" feküdjön az aszfaltra, és ez ugye meg egy olyan 1-1.5 cm-vel keskenyebb. De erre meggyõztek, hogy "hülyevagyok" az a 1-2 cm tökmindegy...
hm.. nemtudom 😄
145/80/13 amúgy mi a vérre megy? Gokartra? 😄DD
Tehát még nyári gumi van a kocsin ami 165/70/13-as, és egyik ismerõsnek van 4 eladó télije ami 145/80/13-as.
Az lenne a kérdésem, hogy nem gond, hogy kisebb?
Illetve ugyanarra a felnire tenném, az megoldható vagy van eltérés?
( azért is vettem meg, mert ismerõs megszorult picit anyagilag, aztán 10 ezer Ft-ért ide adta a 4 gumit.. ami össz-vissz futott 30 km-t, annyiért megérte, ha jó, ha nem szerintem 😄DD )
Köszi.
Inkább a fiatal sofõr figyelmetlensége volt itt a döntõ.
Ha nyári gumi van fenn, akkor gondolom több esélyem lett volna arra, hogy az autó továbbmegy egyenest, vagy rosszul gondolom?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ezen az utcán 2 autó fér el épp egymás mellett és tele van lukakkal. Az egyik megdobta és felkenõdött a falra valahogy. Ráadásul olyan vezette akinek nem volt jogsija.
És a szerencse az volt, hogy tegnap nem volt tanítás, mert iskola idõben történt a baleset, úgy még több sérült lenne.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

:CCCCCCCC