Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
tényleg, a sznóbórdossal mi lett? vagy az nem lényeg, mi? 😄
két motorcsónak versenyzõ életének utolsó másodpercei belsõ kamerával...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Erre 2012 augusztusaig van muszaki,szoval meg akar bele is irhatom a hirdetesbe h sok muszakival😄,de 70-80-ert illene elvinniük.
Raadasul annak is örültem h talaltam egy olyan eladot aki belemegy abba h nem irunk datumot az adasvetelire,igy megsporolok kb 40ezret atiratasnal mert nekem tenyleg nem kell a havas szezon utan..😊
tartani kellett végig 😄
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
nekünk akkor forrt fel trabiban a hûtõvíz mindig, mikor hengerfejes voolt.
Skoda valamelyik típusában a hátsó ablakok gyárilag nem letekerhetõek, ez ahhoz késest <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Repedt szelvedo a vezetoi oldalon
Tükör keret jobb oldalt megvan,csak az üveg hianyzik
Kezifek van,fog is,csak nem marad ugy ha behuzod
Dc matrica a motorhazteton
Monster karom a tanksapkan
Folia hatul
Auto hifi studio matrica ,ugy hogy a radio hianyzik
Hutoviz felforr 15 perc hasznalat utan - kornyezetkimeles
Wunderbaum (2db)
Orom lesz eladni tavasszal..xD Remelem addigra nem szerzek több bibit.
Ismerosbe csusztam egyebkent bele,mondhatni volt haverba xD,de azert irtunk par sort egy matekfüzetbe😄,aztan utana mentünk csapatni ugy ahogy eredetileg is terveztem..aminek a vege majdnem egy hatso ajto lett,de a ho megfogott szerencsere.
"Egyebkent elöl nyari gumik vannak de az nem szamit."
Mintha a két dolog összeillene, nem ? 😄