37137
-
oroszok... :DDDD -
st3ve #17501
Átment tengeralattjáróba :D -
?
-
Ezért van a papagáj fogó rendszeresítve az autó kesztyűtartójában::D Mindenre fel vagyok készülve. Egyébként 2x volt már ilyen eset:d Egyszer adtam betét lapot::D De akkor is mondtam, neki látod de hülye vagy most 30-40 percig itt szobrozunk, nekem mind1.. Te meg intézed a biztosítást bla bla.. Csak el kellett volna venni a gázt....D -
majd fog, amikor a csontok is törnek XD -
Dehogynem::D Engem nem érdekel ha törik..:D -
st3ve #17496
Abba a kocsiba volt csomag!
Dacia Vs kamion A sofőr sztem nem uszta meg!
BMW Vs daru
Zebra
subaru
Totálkár! DE valaki megmondaná miféle kocsi volt?
A BMW hátulja az itt van a keritésnél, de az eleját arra keressétek az árokban.
Ez az oldlába kaphatott. -
én is van amikor így 2 centizek, amikor már egy fél órája állok sorba és látom, hogy emberünk végigszáguld a sor mellett és a legelején menne be. Ilyenkor lehet a beteg ember akár egy tankkal is akkor sem jön be... -
Ez nem csak ott megy. Én nap mint nap találkozom ezzel. Igaz engem nagyon ritkán nem engednek be:D Mert akkor is bemegyek..
Ez a halálom, amikor bekéredzkedsz Index szépen oda állsz, a suttyó meg megy a másikra 2 centire és küzd::D Nahh most alattam egy kis teherautó van és nem az enyém. Szerinted? -
Úgy láttam nekiment, vagy nem? -
A hülye taxisnak az a legnagyobb baja, hogy bevágtak elé. OMG. Utána persze befékez meg elakadásjelző blablabla -
n003 #17491 
-
még egy utolsó :
Lada
-
1:42- ez most nem sikerült..
-
Ezek a ruszkik idegbetegek..
-
st3ve #17487 -
mi az hogy mentheto, ennek semmi baja ez jarokepes, en igy is siman elmaszkalnek vele :) -
az meg egy 3-as -
ubulka #17484 3.-at akartam, elnéztem. -
az egy X5 -
st3ve #17482 Ez nincs fennt vajon a youtubon valahol jobb minőségben?
http://tv2.hu/tenyek/video/lebontotta-a-szalagkorlatot-tenyek-riport -
Ez nem kötözködés, egyszer a youtubeos műsorod miatt lettél szankcionálva, innentől kezdve meg bárkinek jogában áll feltételezni, és esetleg előre szólni hogy inkább ne, vagy csak linkekben. -
Persze hogy szép, de szerintem nem fog senki egész nap kint álldogálni pár köszönömért. Ezek is gondolom hallották hogy akció van, kimentek a ház elé fél órára videózni azt ennyi. -
st3ve #17479 Á itt vannak az ellenségeim :D Mi van nem tudtok aludni? :D 10 képet beszur az ember és megy a sirás.Érdekes mindig ugyanazok azok jönnek kötözködni! -
st3ve #17478 Azért a képek leirásából az is kiderül hogy ezeket a baleseteket suhancok okozzák.
Itt ez a Merci CLS320
A frissitésben azt irják hogy a sofőr 17 éves volt és részegen, jogositvány nélkül vezette ezt a kocsit!Ő és a a szintén részeg haverja tulélték.
-
ubulka #17477 bocsánat porlasztó.
Látszik, hogy 2 napja nem alszok. -
ubulka #17476 A 4. képen az 525d adagolóiért, még valaki ki fog fizetni 200 ezret a márkaszervízben :) -
Az oké hogy 1-2 ilyen képet beraksz, de ilyen sokat inkább linkbe, akit érdekel úgyis megnézni, így meg nem mondanak sokat háttértörténet nélkül. -
Blum #17474 Most megint elkezded azt,hogy az összes talált képet beteszed?
Régen volt az,hogy a fél youtubeot beraktad,most jönnek a képek!? -
st3ve #17473 Hiába a luxusautó, ahogy szalacsi mondaná "az ellen nem véd"
-
st3ve #17472 Hát igen!De azért már 90 fölött is kétséges hogy tuléli az ember de 200 körül hátaz kb egyenlő a nullával!
-
Azért azt ne feledjük,hogy több mint 82 millió ember él ott.
Közöttük sok millió bevándorló.
Jut nekik is nem kevés idióta... -
st3ve #17470 Egyébként a németeknél is elég durva balesetek vannak!Ott lehet is tépni autópályán.A képek alatt szinte mindenütt azt irják hogy a köcsiban utazók vagy a sofőr nem élte tul!
Ettől még széthullotabb képek vanak többségben, valóban felismerhetetlenség a képről. -
persze hogy az -
csak olyan szép gesztus, ha figyelmeztetik az embert, hogy szarrá fogja törni a kocsiját, ami max kívülről ilyen poénos, a tulajdonos szemszögéből katasztrófa... -
Csak szobor :) -
st3ve #17466 -
ááá én kész vok a röhögéstől ha ilyen "leesett a hó" videókat nézek... watch ooooout !!!!!!! 
#17459: Ezt nem tudom hogy gondoltad, ahogy látom eléggé forgalmas út ez. Önkéntes(ek) meg senki nem lesz hogy a jeges szakasz mindegyik nyílásánál táblával álldogáljon, továbbá forgalmat akadályozni a rendőrnek van joga. :) -
:D legközelebb majd becsatolják -
st3ve #17463 Mindegy de ilyet eddig csak a gta ba láttam, meg párszor képeken mikor a cigány kikapja a csomagtartóból az ütőt.