Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Pepsi bácsi szerintem megoldaná a problémát. 😄
Az eladással szerintem nem lenne gond.
am, jöhet hozzám, megcsinálom és piacra dobom. csak lesz vki aki megveszi 😄D
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
haver ha nem vigyázol még a végén ülni is fogsz <#idiota>#idiota>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
ha csapatni kell autó akkor rendszám nélkül kellett volna venni
tanulópénz nem volt olcsó de most már tedd tetõre és linkeld a képeket
Ezt kaptam gyk-n...ha kivonnak akkor mennyibe kerülne ujra forgalomba helyezni az uj tulajnak?
Ide mit lehet írni?
Ide mit lehet írni?
Minden van hozza/rajta kiveve az atiratas nincs elintezve.
Dugjuk össze a fejünket..de megis hogyan ha mar leadott minden papirt..ezt szeretnem most kitalalni.
Most per pill arra szeretnek rajonni hogy mivan akkor ha en mondjuk dec 29-en eladtam haveromnak a kocsit csak meg elfelejtettem bejelenteni.(volt mar rola szo de a "szerintem" az meg nem biztos)
Mert ugye 15 nap van atiratni,de mivan akkor ha en 15 napon belül tovabb is adom,akkor mert kene 2x is atiratni?
A mentõk az idõs férfit megfigyelésre kórházba szállították.
De kb. így számoljál az átírásnál: ccm*18 Ft + 6.000,- Ft forgalmi + 6.000,- Ft törzskönyv + 18.500,- Ft az eredetvizsga (mert gondolom 1.5-ös)+ kötelezõt is kell kötnöd + a büntetés.
A javításról nem tudok mit mondani.
Ide mit lehet írni?
Csinál egy gixert azt neked megy a csekk. Kell ez?
Örül neki, hogy megszabadult tõle ezért adta el.
Rendszám, biztosítás, törzskönyv, eredetvizsga ilyenek??
Nem játék... na veszek egy autót adásvételi, kifizetem ennyi. Nem így mûködik.
Sürgõsen vedd fel a kapcsolatot az elõzõ tulajjal és dugjátok össze a fejeteket, ha hajlandó erre.
Szorítok.
Vettem 100ert egy roncsot,feb 1-en at kell iratnom ami lesz minimum 40 cakpak plusz min 10 a bünti,aztan javitassam meg a hengerfejes problemat ami min egy 20as ,utana adjam el 70-ert...es nem lehet elkerülni egyik pontot sem...konkretan a 40 plusz 10 erint erzekenyen..
Ide mit lehet írni?
Ha rossz volt az autó akkor pedig vissza kellett volna vinned és meghiúsítani az egészet.
Azzal pedig, hogy a Te példányodon nincs dátum nem nagyon erõlködnék, mert dúrva esetben még okirathamisítás is lehet (de ebben nem vagyok biztos). Az adás-vételire gyakorlatilag perce pontosan rá kell írni, hogy mikor került hozzád az autó.
Sajnálom, de Téged gyakorlatilag biztos, hogy csõbe húztak. Nem hiszem, hogy gyakorlatilag jól fogsz kijönni az egészbõl.
Ide mit lehet írni?
Na most elvileg van valami olyan "szabaly" hogy ha külünbözö datum van az adasvetelin akkor ervenytelen,mert az enyemen meg valtozatlanul nincs..mondjuk nem tudom h ez most hogy lehetne kihasznalni.
Ha nem fizetem ki akkor pedig kivonjak a forgalombol,es lehet meg az is jobb lenne nekem...eladas szempontjabol viszont kerdeses.
Ide mit lehet írni?
Az idezesben benne volt h ,,ha mar eladtam akkor vigyem be az adasvetelit"..ha "eladom" ismerösnek akkor lehet meg huzni az idöt vagy nem?
Ja es feb 1-jen kell bemenni..az is meg masfel het..