Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
ember az a Lada egy átok, én betolnám az erdõbe oszt otthagynám XXD

tviktor91
EEEEEEEEES NEEEZD MEG BAZMEEEEEHHHH...hallom hogy az utcaban csipog valami szar teherauto,mondom biztos a kukas vagy valami,aztan 5 perc csipogas utan odamegyek az ablakhoz,es latom h nem tud megfordulni a szarjaval pedig boven volt hely..elnezegetem egy darabig..aztan mit csinal? Hoppp egy kicsit belemegy a ladam hatuljaba,szaladok ki az utcara egy szal poloban erre elhaj...... Meseben nincs ilyen..es sikerült letörnie a hatso lampaburat felig-.-

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

w77d
Pepsi bácsi seggébe dugnák fel az ottaniak a ferkát, nem nevezném õt meghatározó elemnek egy ilyen kaliberü feladathoz XD

Én mennék. Mondom ha vmi alvilági ember lennék, ezen belül nem egy utolso tolvajra gondoltam. 😄
Pepsi bácsi szerintem megoldaná a problémát. 😄

w77d
én inkább nem mennék most Tunéziába, plána nem egy ferkáért.. hamar lincselés lenne a vége..

Hát ha vmi alvilági tag lennék sok sok tapasztalattal, eljutnék Tunéziába, és elvontatnám onnan azt a szart. 😄
Az eladással szerintem nem lenne gond.

matthias92
lehet, hoyg ezzel éppen növelték a ferrari értékét 😄D
am, jöhet hozzám, megcsinálom és piacra dobom. csak lesz vki aki megveszi 😄D

w77d
annyi emberen nem segítene egy Ferrari ára, egy ember meg nem tarthatja meg, mert úgy járhat könnyen mint az elnök. Tunéziában most az ilyen az nem érték. Ugyan úgy az ékszer sem meg egyébb fényûzõ dolog...

Szabi84
polgárháború van, szerinted kit érdekel egy szutykos ferrari?!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Totti5
Az autó mit tehet róla? sok ember fáradtságos fõként kézi munkája volt... adták volna el, vagy valami.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

desigo
"Az elnök családjának egyik tagja, Sofiane Ben Ali rosszabbul járt: nála berontott a dühös tömeg és szétverték a garázsban parkoló Ferrari Californiáját."

desigo
Audi TDI
egy kocsin három négy adásvételi + üzembentartói...
haver ha nem vigyázol még a végén ülni is fogsz <#idiota>
tviktor91
Akkor holnap felhivom es mondom neki h irjunk egy üzembentartoit es menjen be az okmanyirodaba es mondja azt h tevedes törtent es az meg az ö autoja xDD

tviktor91
Megis mit reklamaljak? Mar bement az okmanyirodaba,innentöl kezdve tenyleg nincs mit tenni..:/

pszihopata
ilyen filléres szarokat 'üzembentartói'-val kell venni

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

desigo
ha úgy beszélted meg akkor menjél vissza hozzá reklamálni...
ha csapatni kell autó akkor rendszám nélkül kellett volna venni
tanulópénz nem volt olcsó de most már tedd tetõre és linkeld a képeket

tviktor91
😄DD Bazzeg de ertsd meg hogy ugy beszeltuk meg vele h nem lesz datum,aztan majd rairjuk valamikor februarban...eddig kb 4x 20-30 percet voltam vele a varosban es ennyi,es most minden lehetseges kiskaput ki kell hasznalni,nem azert mert ugy vettem egy autot h nem akarok utana fizetni,hanem mert ugy vettem egyet h februar vegen mar nem lesz meg.

Ez olyan szempontból gáz, hogy esetleg nem is használod a szarodat, ott áll a kertben és mégis fizetni kell rá.

desigo
nagyon jól szórakozok amúgy a vettem egy autót és naivan nem akarok fizetni semmit postokon xD
tviktor91
En meg ugy is jol jarnek ha kivonnak a forgalombol szerintem..akkor persze nem ha napi hasznalatban lenne,de mivel nem ezert tök mindegy.

tviktor91
,,Én 3 hónapot késtem,már csak akkor irattam át az autót mikor az okmányiroda küldött egy levelet,hogy kivonatja az autót a forgalomból ha 3 napon belül nem iratom át.De a rendõrségrõl nem jött semmi bünti!" hmmm....

Des ?

tviktor91
<#lama><#miaz>

tviktor91
"ebbõl már nem tudsz jol kijönni, vagy átiratás birsággal vagy forgalombol kivonás..."
Ezt kaptam gyk-n...ha kivonnak akkor mennyibe kerülne ujra forgalomba helyezni az uj tulajnak?

Lujó >> 😄 😄

<#lama>

Peter1
Nem tudom, ilyen szituációval még nem találkoztam. De nem hiszem, hogy ennyivel meglehetne úszni a dolgot.

Ide mit lehet írni?

w77d
nem. Mindenképpen át kell iratnod, mert a te tulajdonodat képezi. Addig kapnád az értesítõket, amíg egyszer csak a bíróságon találod magad és fizetheted a kocsi értékének 10x-esét...

tviktor91
Ugy ertem,hogy nem adom el haveromnak minden marad ugy ahogy van,esetleg par hettel eltolom azt a feb 1-jet hogy idöt nyerjek,aztan megbüntetnek amiert nem irattam at x ezer forintra,de ettöl meg nem vagyok köteles atiratni,ezert kivonjak a forgalombol utana meg a következö vevö elintezi a forgalomba helyezest.

tviktor91
Hm,de ha nem fizetek -max a büntit- akkor csak siman kivonjak a forgalombol nem? Aztan meg aki megveszi az majd intezi a többit.

off off off és flééééééééééééééééééééééém

Peter1
Így Neked nem kell büntetést fizetned, de az átírási illetéket (mostanában vagyonszerzési illetéknek hívják és az APEH-nek fizeted be a sárga csekken) mindenképpen ki fogják rád róni. Az nem úszod meg semmiképpen sem, mert az állambácsi nem fog lemondani róla. De mivel, ha dec 29-én eladod a vasat a haverod kerülhet ugyanebbe a szituációba és ugyanott vagy (a 15 nap ott is bõven lejárt)

Ide mit lehet írni?

tviktor91
Egy szoval sem mondtam hogy vegye vissza,csak azt beszeltuk meg h nem lesz datum az adasvetelin mert februarban el fogom adni.
Minden van hozza/rajta kiveve az atiratas nincs elintezve.

Dugjuk össze a fejünket..de megis hogyan ha mar leadott minden papirt..ezt szeretnem most kitalalni.
Most per pill arra szeretnek rajonni hogy mivan akkor ha en mondjuk dec 29-en eladtam haveromnak a kocsit csak meg elfelejtettem bejelenteni.(volt mar rola szo de a "szerintem" az meg nem biztos)
Mert ugye 15 nap van atiratni,de mivan akkor ha en 15 napon belül tovabb is adom,akkor mert kene 2x is atiratni?

Két rendõrautó is összetört az M0-ás autóúton péntek délután abban a balesetben, amelyet egy idõs férfi okozott a személygépkocsijával. A rendõrök biztosítási feladatot láttak el, ezért a leállósávban várakoztak. Egy 65 éves férfi egyelõre ismeretlen okokból nekiütközött a hátsó rendõrautónak, amely az elõtte álló másik rendõrautónak ütközött. A baleset az M0 autóút 59 kilométerszelvényében történt, az M7 autópálya irányában, délután öt óra körül.

A mentõk az idõs férfit megfigyelésre kórházba szállították.

w77d
mivel az ügy már elindult nem lehet visszacsinálni. próbálkozni lehet, veszel asszem 10ezer ft-os illetékbélyegeket és elkezdesz velük hadakozni, de ugyanott leszel a végén+az illetékbélyegek. Igazság szerint nem lehet semmit sem ingyen, és nem lehet ezt kikerülni. ha veszel egy autót (akármennyi idõre), annak más vonzatai is vannak a vételáron felül...

Peter1
Mekkor a hengerûrtartalam az autónak?
De kb. így számoljál az átírásnál: ccm*18 Ft + 6.000,- Ft forgalmi + 6.000,- Ft törzskönyv + 18.500,- Ft az eredetvizsga (mert gondolom 1.5-ös)+ kötelezõt is kell kötnöd + a büntetés.
A javításról nem tudok mit mondani.

Ide mit lehet írni?

Audi TDI
Amúgy ezt a törvényt pont erre találták ki, ha eladod az autód ne rágd a körmöd, hogy az új tulaj mikor méltóztatik átíratni...
Csinál egy gixert azt neked megy a csekk. Kell ez?
Audi TDI
Akitõl vetted az sem hülye, miért venné vissza?
Örül neki, hogy megszabadult tõle ezért adta el.
Rendszám, biztosítás, törzskönyv, eredetvizsga ilyenek??
Nem játék... na veszek egy autót adásvételi, kifizetem ennyi. Nem így mûködik.
Sürgõsen vedd fel a kapcsolatot az elõzõ tulajjal és dugjátok össze a fejeteket, ha hajlandó erre.
Szorítok.
tviktor91
Akkor most vegyük sorba.:
Vettem 100ert egy roncsot,feb 1-en at kell iratnom ami lesz minimum 40 cakpak plusz min 10 a bünti,aztan javitassam meg a hengerfejes problemat ami min egy 20as ,utana adjam el 70-ert...es nem lehet elkerülni egyik pontot sem...konkretan a 40 plusz 10 erint erzekenyen..

Peter1
Szerintem nem tudsz mit csinálni. Az okmányirodában van már az adás-vételi. Az ügyet elindították. Nem hiszem, hogy vissza lehet vonni. De egy próbát megér. Nem tudom, hogy az eladóval ezek után mit lehet megbeszélni.De ha meg is beszéled vele akkor neki viszont így lehet, hogy teljesítmény adót és biztosítást is kell majd fizetnie erre az évre is, mert január 1-én a nevén volt az autó.

Ide mit lehet írni?

tviktor91
Eladot esetleg felhivhatom h vonja vissza?😄 Vagy eladoval megbeszelhetnem meg valahogy?Vagy pl irunk egy uzembentartoit,vagy kölcsönadasit feb 1-ig,mert azert ez tenyleg nem buli 30-40 +- valamennyi erre az 1 honapra hogy aztan eladjam...

pszihopata
beszarás kommentek:XD

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Audi TDI
Üzembentartóival kellett volna átvenned, akkor nem kellett volna átíratni. 15 napod lett volna az átírásra asszem.
Peter1
Teljesen mindegy, hogy mennyiérrt vetted. Az adás-vételi megköttetet, Neked kötelességed lett volna átiratni. Hogy mit beszéltél meg az eladóval az egy más történet. Erre szokták azt mondani, hogy a szó elszáll az írás megmarad.
Ha rossz volt az autó akkor pedig vissza kellett volna vinned és meghiúsítani az egészet.
Azzal pedig, hogy a Te példányodon nincs dátum nem nagyon erõlködnék, mert dúrva esetben még okirathamisítás is lehet (de ebben nem vagyok biztos). Az adás-vételire gyakorlatilag perce pontosan rá kell írni, hogy mikor került hozzád az autó.
Sajnálom, de Téged gyakorlatilag biztos, hogy csõbe húztak. Nem hiszem, hogy gyakorlatilag jól fogsz kijönni az egészbõl.

Ide mit lehet írni?

tviktor91
Azert vettem meg mert ö volt az egyetlen elado aki belement h ne kelljen meg plusz 30-40ezret fizetnem egy 100 ezres roncsert 3 honapra az atiratas miatt..erre most ez van,arrol nem beszelve hogy hengerfejesen adta el es 10 perc utan felforr a viz.
Na most elvileg van valami olyan "szabaly" hogy ha külünbözö datum van az adasvetelin akkor ervenytelen,mert az enyemen meg valtozatlanul nincs..mondjuk nem tudom h ez most hogy lehetne kihasznalni.
Ha nem fizetem ki akkor pedig kivonjak a forgalombol,es lehet meg az is jobb lenne nekem...eladas szempontjabol viszont kerdeses.

Peter1
Mindenképpen ki kell fizetned az átírást és (szerintem) a büntetést. Hiába adod el az autót. Hogy mikorra idéztek be az ügy miatt az meg mellékes az átírás miatt.

Ide mit lehet írni?

tviktor91
De erre az 1 honapra meg vegkep nem fogom atiratni,jovo heten akartam felrakni hasznaltautora...
Az idezesben benne volt h ,,ha mar eladtam akkor vigyem be az adasvetelit"..ha "eladom" ismerösnek akkor lehet meg huzni az idöt vagy nem?
Ja es feb 1-jen kell bemenni..az is meg masfel het..