Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
ÖnGyilkosság: elvenni a saját életed. (Gyilkosságot elkövetni saját magad ellen.)
Gyilkosságot elkövetni pedig csak élve lehet.
Egy Jim Beam jó lesz?
Þór vígi þessi rúnar
önygilkosságot csak élve lehet elkövetni (holtan ugyabár ez már nem megy) aminek az eredménye a kampecolás
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Faterom zúzott asszem gigant-tal vagy szilivel, amikor eléfeküdt egy pasi. A tolólapon csattant a feje, kidobta a sinek közül, túlélte 8 napon belül gyógyulóval. Egy kollégája mesélte, hogy 1 hét múlva átment rajta ugyanott valaki más.
Þór vígi þessi rúnar
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
szerencsére senkinek nem lett semmi baja az ijedtségen kívül, nekem egy picit a nyakam megrándult, de az semmiség... viszont nagyobb az anyagi kár, fõleg az öreg suzukijában... majdnem eltûnt az egész eleje a kocsijának.
Védett útvonalon haladtam amikor a baromarcú vén trotty suzukis majom oldalról belém durrantott... rendõröket nem hívtunk mert az öreg elismerte a vétségét, eu-s kárbejelentõt kitöltöttük, holnap mehetek be a groupama-hoz benyújtani a kártérítési igényemet... úgy hogy f@sza egy hetem van...
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
9.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A 2. videoban a sárga kocsiban szerintem. Azt találták el nagyon a vezetõoldal felõl.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
talán egy csattogós falepkét....