37137
-
Blum #17792 WTF?
-
Ez így van! Úgyis kifog derülni. Lehet, hogy nektek van igazatok, lehet hogy nekem! (: -
Itt is egy busz.. -
Biztos lesz vizsgálat! De ebből nehéz lesz kimászni, hiszen úgy is az lesz, hogy hibázott. Max ha a családja nem indít egy olyan pert mint a rendőr motoros családja. Lehet 10 év múlva beigazolódik, hogy neki volt igaza.
De ha téli gumi van rajta, a busz jó állapotban volt akkor kizárt, dolog, hogy ne ő legyen a "hibás". Ezt úgy is megvizsgálják majd. -
Bocs a 2HSZ-ért első sorban! Másodsorban tudod mindenki azt mond amit akar, médiának ennyi elég volt hogy a neves vezérigazgató, Heizer János úr ezt mondta, hogy téli gumi van a buszon, csak tudod az az érdekes, hogy ma egész nap miért állt majdnem az összes busz a gumisnál téli gumit felrakatni?! Meg nem utolsó sorban futózott gumit rakna rá, hogy olcsóbban megússzák, és több kerüljön zsebbe(futózott gumi: kopott gumira új mintát égetnek) :) -
meg kell nézni egy nagyfelbontású képet a balesetről és kiderül, hogy milyen gumi van rajta. -
Biztos,hogy meg fogják vizsgálni a gumi és a busz állapotát is.
Miért hazudna az igazgató mást amikor bárki odasétál és megnézi,hogy milyen van rajta.
-
Ez tény és való, és ebben egyet is értek veled sőőőt 1000%-osan igazad van, de!! Ki tértem a másik hibára a rendkívül rossz állapotban lévő buszokra, azt írják, hogy téli gumi volt a buszon, a nagy lótúróst! Édesapám pont ennél a társaságnál dolgozott 12évig, és ezen a buszon ami a balesetet szenvedte dolgozott 2évig, de ott hagyta pont ez végett az autóbusz végett, mert rossz műszaki állapotban volt(télen nyári gumi), és nem akart így járni mint jelen esetben a sofőr, de hála isten jól tette, hogy váltott! -
"a balesetet szenvedett autóbusz jó műszaki állapotban volt, a gépjárművet téli gumikkal szerelték fel"
Akkor most mi az igazság?
Azt írják a cikk alatt,hogy azt a kanyart szárazon is nehéz bevenni.
Reméljük nem fog meghalni egy sérült se.
Épp elég a leszakadt lábfej :/ -
Nem tudom a hátteret és nem is akarok ítélkezni. De tudod, nagyon jól, hogy a rutin, az csak addig ér valamit, amíg minden úgy történik ahogy szeretnéd.. Nem ment gyorsan, igaz 50-55 nem gyors, de megcsúszott felborult... Sajnos ezt ő baltázta el. Valószínűleg komoly szankciók várnak rá. Mindenki tud hibázni, most ő volt soron.. Csak ha mondjuk én elbaszom összetörök egy autót, kimászok és nyalogatom a sebeimet. Ha ő akkor 23- ember sérül meg.. Hát ezért nagy felelősség amit csinál. -
És a CIKK róla!
A sofőrt személyesen is ismerem, rutinos sofőr, Afganisztánban is sofőrködöt eddig egy balesete sem volt. Sofőrt hibáztatják eddig, de csak azok akik nem látnak a volán társaság "színfala" mögé! Nyári, újra futózott gumik, mocskos, hideg, műszakilag nem megfelelő állapotú buszok, röviden ennyi! -
Aucs.. -
Szerintem igen, az utolsó kép kockán még rendesen kint van, onnantól meg tized másodpercek és puffan a tetején, szinte lehetetlen, hogy bevette. ( főleg, hogy 100% hogy beparázott addigra) -
Manusz kezét becsípte vajon mikor tetőre állt? -
mé nincs meg a vége? Ez igy szar -
-
st3ve #17776 Hátsókerékmeghajtás hóba nem a legjobb dolog!Főleg ilyen nagy jármünél, ha kicsapja a hátulját akkor ez történik. -
KaBuTo666 #17775 #17773 -
-

-
st3ve #17772 Jön majd az árvíZ! -
Kéményig ér a hó a Kárpátokban -
nem baleset de durva...
Gumipókkal kötözték ki a temetőben a keverék kutyát
aki ilyet tesz azt meztelenül kellene ugyanoda kikötni egy éjszakára -
Ilyet mi is csináltunk, igaz olyan hegyi úton ahol alig járt autó. -
st3ve #17768
NEm baleset, de azért eléggé nem veszélytelen :D -
st3ve #17767
A matricás autós az nem szarozott! :D -
st3ve #17766 Balról BUMMMMMMMMM
Verekedés
Azok összementek
Bam Bam BA BA BAM BAm Feeeel the loove generation !
Audi A6 Avant
audi a6 2.
A terepjárós honnan jön?
Terepjáró üldözése
KÖTELEZŐ MEGNÉZNI!EKKORA EGY ÁLLATOT!
Ezeknek a téli utviszonyok sem számitanak semmit sem!
Lefékezett előtte?
Zsir ez a hid! :D A rendőr jobban járt volna ha ottmarad :D
TÉli utviszony
Téli utviszony.Mennek ezek a ladák :D
Török tarolás
Már a befordulásnal azt hittem lesz az esemény
női sofőr
LuxusBMW
Folyton ez a száguldás,kicsuszás
Száguldás a havas uton bele a hóátfuvásba kisbabával.
Kamaz jobbró, még a bólógató virág is elszállt :D
-
Hol van itt az út?
-
yup tényleg
csak a compact jetta maradt meg abból a postból
-
Eltrafált egy másik autót, majd lerepült az útról a Nissan GT-R
-
Miért a 80 éveshez képest nem az?:) -
st3ve #17760 Aki 54 éves az még fiatal? :D -
st3ve #17759 http://www.hir24.hu/baleset-bunugy/2012/02/12/bennegett-autojaban-a-fiatal/ -
Ezek az oroszok a playstation ellöl ülnek kocsiba vagy hogy lehetnek ennyire felelötlen barmok.Olyan baleseteket csinálnak hogy az már durva.Ezeknek nem auztózni hanem bringázni kéne.Ennyi barmot és 60-70% fullos verdákal töri össze a másikat.Idiota egy népség kár hogy nem tud az ember oroszul sokk komentre kiváncsi lennék a videok alatt. -
Ez nem adta ki rendesen, de majd legközelebb..
-
Háát azért ahogy a többi videot megnéztem elég durva.. Volt olyan akitől stukkert vettek el mert le akarta lőni a srácot és volt olyan is, hogy a csajszit be akarták tuszkolni a kocsiba, gondolom nem sétakocsikázásra akarták elvinni... Azért tényleg úgy van, hogy a ruszkiknál abszolút nincs vezetési kultúra meg úgy általában ennek nagyon híján vannak.. -
hát én amondó vagyok, hogy nálunk sem jobba helyzet. Ott a közlekedési morál a szar, nálunk az utak állapota...vagy beléd jönnek, vagy a kerék szakad ki a helyéről..hát nem tudom melyik jobb...
bár a ragasztgatós videó tetszetős. Paraszt vagy mert rossz helyre parkoltál levonó kellene mindenkinek Mo-n aki rossz helyre parkol:) -
Nyiri #17754 Az utóbbi időben elszaporodott orosz autós videók alapján az a véleményem hogy a ruszkik kurva parasztok. Verekedés, zéró közlekedési intelligencia. Hihetetlen hogy ezt mondom, de nálunk ezerszer jobb a helyzet. -
Volt ilyen nálunk csak sajnos leszoktunk róla.
A bringások nyomtattak ki kb a 98-99 körül egy matricát (természetesen papír alapút, ne jöjjön le könnyen::D) hogy egy kerékpárúton parkoló bunkó vagyok.. És ezt ragasztgatták sok autóra..:D Mi is tettünk ki nem egyre. Sajnos megszűnt ez a dolog.. -
Mi van a matricákon?