Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én így olvastam több helyen is...
attól,hogy fél 5 kor írták a cikket késõbb még szerkeszthették amikor infót kaptak
everything's better with music
"2011. február 28., hétfõ 16:20" "hárman meghaltak"
Ekkor íródott a cikk...
Ma este a híradóban meg még azt mondták, hogy mind a 4 sérült életveszélyes állapotban van...
Pedig nem a véletlen mûve volt. Ha tudja hogy fáradt és már nem lát ki a fejébõl akkor álljon meg valahol és aludjon pár órát az autóba. Õ okozta felelõtlenségbõl, ami elkerülthetõ lett volna.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
szvsz jöhet neki 7-8-9 év letöltõ
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
idõs embereket hideg vérrel 500 Ftért meggyilkoló szemetek alig kapnak pár évet
ez meg egy közlekedési baleset amit nem szándékosan okozott
persze felelõsségre kell vonni õt is de nem egy bûnözõ...
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
szvsz
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
õ vezette a kocsit
pont ilyen piros caddyt használok én is,mintha magamat látnám...
srácot nem irigylem
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Hogy lehetett ilyen barom hogy a külsõ sávban megálltak, ez meg bumm fékezés nélkül elütötte õket?
Én simán agyonlõném az ilyen autóst. Vagy 3 milliós bírság, nem szaros 30k.
Þór vígi þessi rúnar
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Rendõrtanulókat gázoltak a zebrán a 26-os fõúton
http://www.boon.hu/miskolc/rendortanulokat-gazoltak-a-zebran-a-26-os-fouton/news-20110221-07321178
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Suzuki, nyári gumi, nõi vezetõ. Mást nem is kell írni.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Kocsiról nincs kép.
Nem mehetett igazán gyorsan (magához képest) a vonat, mert 200 km/h feletti vonalon nincs vasúti átjáró.
320-nál túlélni egy ütközést??? OMG