Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Mégsem gondolkodom így egyáltalán..
És nem azzal van a gond, hogy büntetést fog kapni, mert igen vétkes volt, hanem azzal, ahogy hozzáállsz.
De nem vitázom.. nem akarok kötekedni, de szerintem az életkorod, és az eddigi hsz-eid a különbözõ topikokat olvasva mindent elárulnak rólad.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
majd remélem eszedbe jut az a szerencsétlen, aki dolgozott azért, hogy vigye valamire az életében és egyszer hibázott.
kecseg.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Szobrot ne emeljünk neki?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
gondolom te, hogy megvedd magadnak az elsõ " tollad " ( bármit. ), megdolgoztál érte.. ( az, hogy most, elbaszod a pénzed tippmixen, meg szétkúrvázod meg iszod az életed.. az egy dolog..<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota> ), de más nem biztos. Akinek nem kellett egy lépést sem tenni azért, hogy megvegye magának az elsõ szelet kenyerét, mert anyuci, apuci pénzeli, az úgy sem érti meg, hogy mit jelent az, hogy dolgozni kell, mert ha azt mondod, hogy nem megyek ma be a melóba, vagy bocs fõnök de 50 perccel késõbb érek oda, akkor a fõnök nem megsimogat, hogy jól van aludjál csak.. hanem szól egy oylat, hogy az elsõ kúton hagyd ott a kocsit benne a kulccsal, és Isten veled..
Aki nem csinál semmit, az egy ilyen "helyzetet, felfogást" úgy sem ért meg..
Van olyan ismerõsöm, hogy furgonnal dolgozik és havi 23-25 ezer km-t megy. Magyarul dolgozik, mint egy hülye.. de nem meri azt mondani, hogy bocsi, de majd odaérek amikor odaérek, mert én álmos vagyok..
Egyáltalán nem ítélem el a srácot, szerintem ezek után neki lesz a legszarabb amíg él. Minden elismerésem az övé, ha ezt normálisan fel tudja majd dolgozni.
Látja,hogy jön az autó de nem,hogy menekülne vagy szólna a többieknek, nem õ telefonnal videózza az eseményeket.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Én legalább értem mirõl beszélsz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Mi az hogy nincs más út? egy munkehely többet ért mint 2 emberi élet?????????????
Én még diákként dolgozom és spórolok, sõt külön váltam szüleimtõl, hogy összespórolhassam azt amibõl késõbb egyáltalán elindulhatok valamilyen úton, ne hogy így végezzem mint ez a srác, hogy látástól mikulásig dolgozok, és nincs mibõl elkezdeni az életet. Érdemes ezen elgondolkodni.
Shumika nem, nem a fejesek vezették a kocsit, azok csak szimplán elintézték, hogy a srácnak a határait kelljen feszegetni. Látom még mindig enm fogod fel (bár ti nem igazán szoktátok), hogy ha a megélhetésért kell dolgoznod, akkor nem választhatsz, nem mondhatod,h ogy nem csinálod,e gyszerûen nincs rá lehetõség.
Az igazi gyilkosokat kõrözik azon kívül nem sok mindent lehet tenni ha ismeretlen a tartózkodási helye :/