Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
ott a pont XXXXXXXXXXD

matyi0323
miért? neked is mindig a pián jár az eszed? XDDDD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Na igen, ha egyre gondolunk.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

w77d
mondjuk inkább, hogy van belelátásom eléggé a dolgokba és elegem van már.

Ennyire naiv vagy?

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

desigo
M5,román kamionos,figyelmetlenség

matyi0323
Halt már meg rokonom balesetben, vétlenül.
Mégsem gondolkodom így egyáltalán..
És nem azzal van a gond, hogy büntetést fog kapni, mert igen vétkes volt, hanem azzal, ahogy hozzáállsz.
De nem vitázom.. nem akarok kötekedni, de szerintem az életkorod, és az eddigi hsz-eid a különbözõ topikokat olvasva mindent elárulnak rólad.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

desigo
A személyeskedést most fejezzétek be !
shumika
kecseg kapok 5 évet érte. Akkor ez mennyit érdemel???? 25-öt? Akár hogy is nézzük azért megpusztult 3 ember 3 meg korházban van. Állj ki a halott hozzátartozókhoz és próbáld nekik elmesélni hogy akik a buszmegállóban vártak azok voltak a hibások mert õ arra ment és szegényke álmos volt. kecseg

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

matyi0323
Egyszer üss majd el egy fát lopó tezstvéred, aki full részegen tolja a biciklijén a 2 mázsa fáját, te meg 40-el eldarálod, azt meghal.. és kapsz majd érte 5 évet..
majd remélem eszedbe jut az a szerencsétlen, aki dolgozott azért, hogy vigye valamire az életében és egyszer hibázott.
kecseg.

shumika
kabbe akkor is nekünk van igazunk. nem sajnálni kell hanem keményen ítélni kecseg

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Totti5
Az érzés kölcsönös.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

matyi0323
Csak sajnálni tudlak ilyen felfogással/hozzáállással téged is és schumikát is.

Totti5
"Minden elismerésem az övé"

Szobrot ne emeljünk neki?

matyi0323
nem értik meg.. felesleges csépelned magad.
gondolom te, hogy megvedd magadnak az elsõ " tollad " ( bármit. ), megdolgoztál érte.. ( az, hogy most, elbaszod a pénzed tippmixen, meg szétkúrvázod meg iszod az életed.. az egy dolog..<#idiota><#idiota> ), de más nem biztos. Akinek nem kellett egy lépést sem tenni azért, hogy megvegye magának az elsõ szelet kenyerét, mert anyuci, apuci pénzeli, az úgy sem érti meg, hogy mit jelent az, hogy dolgozni kell, mert ha azt mondod, hogy nem megyek ma be a melóba, vagy bocs fõnök de 50 perccel késõbb érek oda, akkor a fõnök nem megsimogat, hogy jól van aludjál csak.. hanem szól egy oylat, hogy az elsõ kúton hagyd ott a kocsit benne a kulccsal, és Isten veled..
Aki nem csinál semmit, az egy ilyen "helyzetet, felfogást" úgy sem ért meg..
Van olyan ismerõsöm, hogy furgonnal dolgozik és havi 23-25 ezer km-t megy. Magyarul dolgozik, mint egy hülye.. de nem meri azt mondani, hogy bocsi, de majd odaérek amikor odaérek, mert én álmos vagyok..
Egyáltalán nem ítélem el a srácot, szerintem ezek után neki lesz a legszarabb amíg él. Minden elismerésem az övé, ha ezt normálisan fel tudja majd dolgozni.

Krapo
Hali srácok ! A ma reggeli balesetrõl nincs infotok ? 8:00 8:20 között lehetett M0-ás legelejénél ahol az M5 tõl indul, 8:20 kor már állt az egész, nyalókával síppal dobbal állították meg a forgalmat mind két oldalon , gondolom a mentõ helikopternek hely miatt....

w77d
hé persze mert aztán mehet fel a cucc a youtube-ra...

desigo
Érdekes az elején a srác.
Látja,hogy jön az autó de nem,hogy menekülne vagy szólna a többieknek, nem õ telefonnal videózza az eseményeket.
w77d
mondjuk ez is igaz, nincs még egy olyan szenny oldal 😄

OrioN the S
naja. de elõbb hiszek a szememnek, mint az indexnek 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

de pont te linkelted a zsindexes hírt amiben meg azt írták hogy rendszám nélküli volt .. bár végülis mindegy Weed-nek igaza van az embert simán tarkón kell lõni azt csoki :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Carlos
az elején még rajta volt...

Þór vígi þessi rúnar

OrioN the S
pedig ott figyel rajta a rendszám.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

w77d
hiába rendszám nélkül van, rohadt könnyû elkapni. Az ilyennek tényleg nem jár még1 esély...

rendszám nélküli autó .. biztos hogy elõre ötlötte ki az istenbarma :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

w77d
amennyiben tényleg ámokfutó és direkt csinálta, úgy ez esetben nem kérdés, hogy a sofõrt halálra kell kínozni. Szépen el kell kezdeni darabolni, de közben nyomni belé az adrenalin injekciót, hogy el ne ájuljon és élvezze végig..

OrioN the S

OrioN the S
Brazil Critical Mass+ámokfutó = #13276

Carlos
azigen! <#merges2>

Þór vígi þessi rúnar

w77d
azanyád, nna mondjuk ennél az esetnél kíváncsi lennék hogy mi volt...

Pipör

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Carlos
Amíg anyuci eteti addig nem fogja megértni.

Þór vígi þessi rúnar

SötétBarom
Szerintem hagyd. 😊
Én legalább értem mirõl beszélsz.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ulvar
egyrészt 3 halál, másrészt még mindig nem fogod fel amirõl beszélünk ezért itt fejezzük is be, mert rohadt nagy vita lenne a vége. Nem érted meg azt hogy senki se akarta direkt elütni,ki a picsa akarta volna? Senki, csak dolgozott mert nem volt más választása ahhoz hogy ne rúgják ki! Ugyanez a helyzet sógorommal, csak õ irodában, valamint após (jelölt)-el.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

w77d
de értsd már meg hogy abban bízol hogy megcsinálod gond nélkül!! ezen tudat mellett ha tényleg szükséged van a pénzre nem álsz meg, inkább gyõzködöd magad!! ha olyan világ lenne, hogy kényelmesen megfizetnek egy mûszakban és nem siettettnek, akkor megértem a felfogásodat, de sajnos nem ilyen világban élünk.

Totti5
"Az, hogy nincs más út azt nem értik meg."

Mi az hogy nincs más út? egy munkehely többet ért mint 2 emberi élet?????????????

w77d
azt hitte, hogy meg tudja csinálni, most már közel van. Amúgy szerinted tényleg meg lehet csinálni hogy telefonálsz be a fõnöknek, hogy bocsi fõnök, de ma késõbb érek oda mert pihennem kell?? a rózsaszín felhõcskéket el kéne hesegetni...

Ulvar
Ellenben kirúgják. Keres másik állást. És újra "nyugodtan" dolgozik.

w77d
engem idegesít hogy sokan csak odáig látnak, hogy néééémmááá a srác gáázolt mikor nem szabad úgy vezetni hogy fáradt vagy, az csúnya dolog! Az, hogy nincs más út azt nem értik meg.

Totti5
De nem értem a logikádat. Abba mi a kockáztatás hogy vezetek és már 10edszerre csukódik le a szemem, de nem állok félre hanem megyek még 2 percig majd halálra gázolok pár embert. Ez nem kockáztatás, hanem felelõtlenség ami csak is annak a hibája aki az autót vezette, senki másé. Jobb most neki így?? megérte??

Ulvar
Majd ha felnõsz adja az isten hogy ilyen munkád legyen, 2 gyerek meg egy asszony mellett...Kíváncsi vagyok, ha a családodat kell etetni mennyit kockáztatnál. Megpróbálom végig csinálni hogy ne basszanak ki az állásomból, vagy haza megyek és megmondom hogy víz + kenyér...ennyi amit ehetünk.

Én még diákként dolgozom és spórolok, sõt külön váltam szüleimtõl, hogy összespórolhassam azt amibõl késõbb egyáltalán elindulhatok valamilyen úton, ne hogy így végezzem mint ez a srác, hogy látástól mikulásig dolgozok, és nincs mibõl elkezdeni az életet. Érdemes ezen elgondolkodni.

w77d
mondjuk annak, akinek kockáztatnia kell azért, hogy legyen állása. Egy egyszerû sofõrnek egy kiadónál márpedig mennie kell és kész. Ha pedig túl kevés a pénz, akkor jön még1 mûszak. ÉS nem elhet azt csinálni, ha ez nem jó keresek másik állást, mert mostanság bizony a lehetetlennel egyenlõ munkát találni. Itt a lényeg, hogy egyre több embernek ekll kockáztatni, mert nem tehet mást. Egy sofõr sem tehet mást ha a megélhetése a cél, csak bízik benne, hogy meg tudja csinálni. Nem gyilkos a gyerek, én nem büntetném börtönnel, a gyilkosok azok, akik átlagkereset alatt dolgoztatnak embereket.
Shumika nem, nem a fejesek vezették a kocsit, azok csak szimplán elintézték, hogy a srácnak a határait kelljen feszegetni. Látom még mindig enm fogod fel (bár ti nem igazán szoktátok), hogy ha a megélhetésért kell dolgoznod, akkor nem választhatsz, nem mondhatod,h ogy nem csinálod,e gyszerûen nincs rá lehetõség.

shumika
<#eljen>

Totti5
Ennek nincs semmi értelme amit mondasz. Ha tudom hogy nem bírok fennmaradni, akkor nem fogok soha az életbe autóba ülni, mert biztos hogy baleset lesz a vége. Vagy magamat ölöm meg vagy másokat, vagy tönkrevágom a kocsit, esetleg másét. Namost ezek a lehetséges következmények amik biztosan be fognak következni. Kinek éri ez meg???

shumika
Mer a vezetõk vezették a kocsit nem a srác. A srácnak is legyen felelõsége hogy ha már minjá bealszok nem vezetek.

w77d
én tuti ölnék utána, de biztos vagyok benne, hogy nem a srácot. Kideríteném miért kellett ennyit melóznia, majd a felelõsöket szépen kivéreztetném. Félek beleesne ebbe pár nagymenõ havonta 3 millát keresõ politikus is.

shumika
Ok értem sokat melózik hogy tanulhasson de te más belátáson lennél ha mondjuk egy hozzátartozódat ütötte volna el és az halt volna meg mondjuk valamelyik szülöd.

Az igazi gyilkosokat kõrözik azon kívül nem sok mindent lehet tenni ha ismeretlen a tartózkodási helye :/

Norbi1990
istenem ezek miért nem maradnak a tevénél? :|

SötétBarom
A puncikábrijós ezúttal az igazat beszéli! UFF

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;