Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
ami úgyse lesz.
elbújhatnak a maják is.
én meg aszonom 23.23.23
ekkor lesz a világvége
addigis túráztatom a verdájimat mint eddig, kurvázok, az élet megy tovább, szarok bele mi hol mi történik a világba úgyis meghalunk vmikor.
MAJD A SORS KIHOZZA
Mercedes E320 kaszinó rójál
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Nem félreérteni, nem akarok senkinek se rosszat, csak szeretem ezt az apokaliptikus csendéletet. 😊
Van még esetleg?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"Részleges atomcsend egyezmény (Partial Test Ben Treaty), 1963
A PTBT egyezmény "korlátlan ideig" tiltja a kísérleti atombomba robbantást az atmoszférában, víz alatt és a világûrben, de nem tiltotta a földalatti robbantásokat. A PTBT szerzõdést, amelyet tíz napig tartó moszkvai tárgyalás után 1963 augusztus 5-én Anglia, Amerika és a Szovjetunió írtak alá, csak részleges sikert hozott, mert sem, Franciaország sem Kína nem írta alá a szerzõdést."
A számításaim szerint a 2053 robbantásból 1408 zajlott a föld alatt. Persze nincs adatom az egyezmény elõtti föld alatti robbantások számáról, így azokat felszíni detonációnak számoltam. Illetve az egyezményt alá nem írt országok robbantásait szintén felszíni robbanásnak számoltam. Ha jól számoltam, akkor a 2053 robbanás ~68,6%-a a föld alatt történt. Szerintem erre már bátran mondhatjuk, hogy nagyrészt.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
on
és "ne igyál mosatlan gyümölcslevet" !!!!!!!!!!!444
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
ha esõ is esik akkor lesz igazi katasztrófa...
Majd jönnek megint a repülök, és sós oldatot permeteznek a felhõkre, és kitudja melyik ország felett enegdik ki a mérgezõ a csapadékot a felhõkból ( mint anno az oroszok fehérorozsországnál..)
olvass utána kicsit