Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Nõvérem miatt fél éve alig tudok aludni...😞
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Többieknek rip:\
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Már nagyon az agyamra ment a trollkodása.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
"Ki saját akaratából vet véget saját vagy mások életének, lelkével örök szolgálatot teljesít a pokol tüzében égve el."
Mercedes E320 kaszinó rójál
Þór vígi þessi rúnar
Szerintem nem véletlenül hajtott fel hisz ott lakott Aszódon,ismerte pontosan a fel-lehajtót.
nem kell magyarázkodni, elsütötted hogy mennyire buta vagy ennyi... szó sincs itt pozitív vonzatról vagy hasonlóról, még csak közel nem is félreérthetõ...
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Én nekem semmi gondom sincs senkivel nem kell félreérteni..
A szót jó értelembe mondtam nem arra amire gondolhattál.
Ide kapcsolódó rész:
Nyugodjon békében. Legszarabb dolog ártatlanul meghalni egy ilyen balesetbe, mikor otthon várja a kislánya, meg a felesége...
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
itt azért néztem egy darabig a képet, hogy most az az ajtó hogy is van kinyílva :S

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
http://gallardo007.mindenkilapja.hu/
Eddig csak a homok Lajos fesztiválozott,most termet + 2 idióta is ide<#szomoru2>#szomoru2><#levele>#levele>
Attól még ugyanúgy belevetem magam az éeltbe, nagylábon élek, az még enm jelent semmit.
buta vagy
Innen béreltem autót