Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Én napi 200k et vezetek a városba.. Alapból több gond is van..
1.. 50 az felejtõs Pesten vagy akár az összes városban. 60-70-80 ról megállni nem egyszerû úgy hogy a seggedbe meg mindenhol autó van..
2.. A zaj.. Vissza verik a házak, nem mindig hallatszik egészen pontosan merrõl jön.
3.. Azért ha az ember bemegy egy keresztezõdésbe nem kell számítania erre. Fõleg ha akkor bukkan elõ.. Nem tudsz felszívódni..
Szóval igen elsõbbséget kell adni nekik, én maximálisan próbálok is, de vannak olyan forgalmi helyzetek amikor hiába csinálsz akármit esélyed nincs nem feltartani.
Plusz azt is hozzá teszem, hogy neki amikor piroson megy át nincs 100%-os elsõbbsége! Persze ezt ne szó szerint értsétek. Az õ KRESZ-ükben is benne van, hogy átmehet, de fokozott figyelemmel.. Magyarul nem teheti azt meg hogy fék nélkül bemegy aztán eltol ha mégis elé mész...
De persze vannak õs balfasz autósok, akik aztán hát nem is tudom.. Pl a Smarttal az ember. Megáll elõtte kiengedi a BKV buszt::😄 És autókázik elõtte. Vicc.
Downhill!!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
hányszor mndtuk, hogy foggyááá' le XDDDDDD
amúgy jogos.
( elhiszem, hogy sietniük kell, de azért próbáljanak már nem egybõl anyázni meg vergõdni, hanem alkalmazkodni is egy picit.. az elõzõ mentõbalesetre ez például tökre illik, ha nem kanyarba megy be a kamion mellé, hanem 50 méterrel utána, semmi nincs... )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
mondjuk velem történt olyan is, hogy állok az akkora úton a dugóban hogy egy kocsi épphogy elfér, mellettem korlát, elõre nem megyünk semmit, mellettem ugyanúgy sor csak a másik irányba, nem tudtam lehúzódni. Mentõ mögöttem már a nem létezõ X-edik szirénát is nyomta de én rajta voltam már koccra a korláton, de semerre... nem tudtam mit tenni kidugtam a kezem hogy ez van nem mozdulunk, a korlátot áttörni meg nem fogom. Mentõs vörös fejjel fröcsögött nekem még kb 20-30 másodpercet majd végre elindult a sor, a legelsõ lehetõségnél lehúzódtam. Nem tudom, az én hibám, hogy nem tud a kocsim csak úgy eltûnni ha kell??
éves szinten sok millió kmt vezetnek le és önhibás balesetük tavaly 7 (hét) volt összesen
talán már itt is volt ez a videó
Fúú.. csak én érzem úgy, hogy a mentõ sofõrje mondhat egy imát, hogy túlélte..?
Igen csúnyán összetört.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Mentõ elõzött, aztán szembõl meg jöttek..
Valami nagy puff volt a rádió szerint.

van olyan cipõ, aminek a sarkában van kerék.. olyan elven mûködik, mint a görkori, csak itt hátul van kerék.. ajánlom figyelmedbe xDDDD
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.