Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Az a ladás; TAPS!! 😄komolytalan!!!! pont erre felé járunk haza munkából;ha a délutáni dugót szeretnénk kerülni 😄 (BTW+)

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

itt is van pár birka !!!44

gordon 24
Ezt a videot nagyon sok helyen láttam már és egyet értek a gondolattal! De!!!

Én napi 200k et vezetek a városba.. Alapból több gond is van..

1.. 50 az felejtõs Pesten vagy akár az összes városban. 60-70-80 ról megállni nem egyszerû úgy hogy a seggedbe meg mindenhol autó van..

2.. A zaj.. Vissza verik a házak, nem mindig hallatszik egészen pontosan merrõl jön.

3.. Azért ha az ember bemegy egy keresztezõdésbe nem kell számítania erre. Fõleg ha akkor bukkan elõ.. Nem tudsz felszívódni..

Szóval igen elsõbbséget kell adni nekik, én maximálisan próbálok is, de vannak olyan forgalmi helyzetek amikor hiába csinálsz akármit esélyed nincs nem feltartani.

Plusz azt is hozzá teszem, hogy neki amikor piroson megy át nincs 100%-os elsõbbsége! Persze ezt ne szó szerint értsétek. Az õ KRESZ-ükben is benne van, hogy átmehet, de fokozott figyelemmel.. Magyarul nem teheti azt meg hogy fék nélkül bemegy aztán eltol ha mégis elé mész...

De persze vannak õs balfasz autósok, akik aztán hát nem is tudom.. Pl a Smarttal az ember. Megáll elõtte kiengedi a BKV buszt::😄 És autókázik elõtte. Vicc.

Downhill!!

w77d
hát bizony, és ilyenkor is hajlamosak a kéklámpások háborogni meg anyázni...

jó hát nyilván vannak extrém esetek 😄

w77d
cseszheti az elsõ, ha olyan sor van mögötte, mint egy nemzetközi vonat. Nem is észleli hogy ott a mentõ, meg ha elõbbre is gurul a mögötte lévõ 20 hova guruljon?

az elsõ ha van rá lehetõség át kell menjen piroson, a többi utána és félrehúzódni ahova lehet

w77d
igen, az ilyenek azok hülyék az tuti, de sokszor a lehetetlent is elvárják a kékvillogósok, míg ha miattuk töröm össze a kocsit azzal hogy árokba megyek, nem fizetik ki nekem a kárt...

azért pont ott megállni ahol a járdasziget van .. meg a fehér suzukis vajh mint gondolt mikor a seggében benne állt a vijjogó mentõ? :S

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Totti5
A rutintalan, kevésbé magabiztos vezetõk azt se tudják mit csináljanak ha mögöttük feltünik egy mentõ fõleg ha szûkös foraglomba, városban vannak, így õket hibáztatni vagy leanyázni mert nem a legjobb megoldás választotta nem igen szabadna, DE hogy amikor átmennek a mentõ elõtt, vagy kikanyarodnak elé vagy a busz sávba balfaszkodik arra nincs mentség... és a videón egy BKV busz is szépen elhajt elõtte, ami no comment.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

juj

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

tviktor91
Ez persze az ö szemszögükböl ,,könnyünek tünik" de egy belathatatlan kanyarban kocsibol felhuzott ablakokkal azt sem tudod h elöl van vagy hatul😞

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

matyi0323
tudod miért..?!
hányszor mndtuk, hogy foggyááá' le XDDDDDD

amúgy jogos.

( elhiszem, hogy sietniük kell, de azért próbáljanak már nem egybõl anyázni meg vergõdni, hanem alkalmazkodni is egy picit.. az elõzõ mentõbalesetre ez például tökre illik, ha nem kanyarba megy be a kamion mellé, hanem 50 méterrel utána, semmi nincs... )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

w77d
atyavilág mennyi hülye van...

mondjuk velem történt olyan is, hogy állok az akkora úton a dugóban hogy egy kocsi épphogy elfér, mellettem korlát, elõre nem megyünk semmit, mellettem ugyanúgy sor csak a másik irányba, nem tudtam lehúzódni. Mentõ mögöttem már a nem létezõ X-edik szirénát is nyomta de én rajta voltam már koccra a korláton, de semerre... nem tudtam mit tenni kidugtam a kezem hogy ez van nem mozdulunk, a korlátot áttörni meg nem fogom. Mentõs vörös fejjel fröcsögött nekem még kb 20-30 másodpercet majd végre elindult a sor, a legelsõ lehetõségnél lehúzódtam. Nem tudom, az én hibám, hogy nem tud a kocsim csak úgy eltûnni ha kell??

<#falbav>

TomSolberg
bárcsak én elõlem is így félreálnának, és pörögtethetném a motort.

desigo
pont ma reggel volt téma a classon a mentõsök
éves szinten sok millió kmt vezetnek le és önhibás balesetük tavaly 7 (hét) volt összesen

talán már itt is volt ez a videó
matyi0323
Igen. Köszi.
Fúú.. csak én érzem úgy, hogy a mentõ sofõrje mondhat egy imát, hogy túlélte..?
Igen csúnyán összetört.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

juj <#wow2>

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

érted se lenne <#wilting>

matyi0323
Ma volt valami baleset a 4-en!? Tudtok róla valamit?
Mentõ elõzött, aztán szembõl meg jöttek..
Valami nagy puff volt a rádió szerint.

bency
Akkor jó...azért nem kár 😄D

:) Semmi okosság :P

DannyL
Ez nem adta ki...

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

az

bency
Ez Gumpert volt? vagy?

matyi0323
XDDD
van olyan cipõ, aminek a sarkában van kerék.. olyan elven mûködik, mint a görkori, csak itt hátul van kerék.. ajánlom figyelmedbe xDDDD

w77d
dehogynem XD

tviktor91
DUCITREEENIIIING!!!1

Willi Betz
Nem volt az olyan nagy😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
nna de mekkora háztömb vót az XXXD

Willi Betz
Tegnap találkoztam vele személyesen és ott rinyált,hogy egy háztömböt körbe kellett sétálnia 😄DD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

tviktor91
eejjjaaaaaa

matyi0323
miért hazudsz? akkor legalább lefogytál volna XDXD<#idiota><#idiota>

Vadnokedli
Nem érted... 😄

wtf ?

Vadnokedli
ez is itt történt; nem messze a II.kerületben nem?..

Audi TDI
Legalább az ijedtségen kívül a gyereknek nem esett más baja.
desigo
Audi TDI
Arra már komoly melltartó kellene! <#idiota>
SötétBarom
😄D😄😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bency
Találtam képet mikor motorozik

adj nekiiiiiiiii !!!4

w77d
dehogynem, csak hülyén nézek ki rajta XXXD

nem is tudsz bicklizni 😄

SHADOWEYES7
Fejezd be a trollkodást mert kiváglak!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

<#fejvakaras> azt hiszem félre értetted a célzást

TomSolberg
igazad van, õt észre se kell venni!