Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
forgatás forgalomban?? nem hiszem.. emgrendezett forgalom?? akkor minek a vészvillogós verda??
én inkább csak azt mondom, hogy ismerték egymást az tuti.. ha egy vadidegen elkezdi koccolni a kocsimat vagy rámrántja a kormányt nem hinném hogy ennyi ideig még vacakolnék vele.. rendszám fölír és uzsgyi a rendõrség...
És szerintetek miért filmezik õket?? És miért megy mögöttük egy másik autó vészvillogóval lemaradva??
Nem gyanús, hogy forgatás van, vagy ilyesmi??😄
Nem gyanús, hogy forgatás van, vagy ilyesmi??😄
Downhill!!
Amúgy a gyökér mercisnek ez miért lehetett jó? Én hagytam volna menjen a csába. Így viheti fényeztetni a hátulját.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
vótmá'
Durva! csórikám hogy igyekszik kiszállni, jó hogy azt az oszlopot nem kapta el még ráadásnak :S
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Hali ! Azthiszem valami nagy gebasz lehet itt Pestszentimrén(Bp.18.ker) vagy a régi M0 vagy az M5 itteni részén mert már 2 mentõ helikoptert hallottam.....
Segicccsseg!
Egy komplett motorrol hogy tudok papirokat szerezni h legalisan legyen benne a kocsiban?Mert enelkül nem tudom atiratni,es elvileg kell egy adasveteli meg egy szakszerviz igazolas es kesz.
(tipusazonos lada motor)
Egy komplett motorrol hogy tudok papirokat szerezni h legalisan legyen benne a kocsiban?Mert enelkül nem tudom atiratni,es elvileg kell egy adasveteli meg egy szakszerviz igazolas es kesz.
(tipusazonos lada motor)
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Akik megelõzték jobbról tûzoltóautót, mindnek elvenném a jogsiját örök életre, és mellékelnék egy 300k csekket is mellé...
h..lye a...kat, állatbertbe valók...
a ladás baromot meg felkötném..
h..lye a...kat, állatbertbe valók...
a ladás baromot meg felkötném..
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Magyarországon sajnos ilyenért úgy megbasz*ák a rendõrt, ha lelõné...
Amerika amúgy nem szívbajosak.. lõnek ha kell, ha nem 😄
Nem szaroznak.. püff egy sorozatot beleeresztenek..
Amerika amúgy nem szívbajosak.. lõnek ha kell, ha nem 😄
Nem szaroznak.. püff egy sorozatot beleeresztenek..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Felborult az autójával, ellopott egy másikat, majd azzal is balesetet szenvedett egy férfi az M0-s autóúton szerda reggel - közölte a rendõrség.
Az M0-s fõvárosból kivezetõ oldalán a péceli kihajtónál egy férfi felborult az autójával, és nekicsapódott egy tartálykocsinak. A személygépkocsi sofõrje kiszállt a sérült jármûbõl, majd ellopta az egyik, a baleset miatt megálló ember autóját és elhajtott vele.
A férfi mintegy 20 kilométert tett meg, amikor az M0-s 31-es kilométerénél szalagkorlátnak ütközött az ellopott jármûvel. Ekkor a segítségére sietõ sofõr teherautójával akart továbbmenni, de elfogták a rendõrök.
Az M0-s fõvárosból kivezetõ oldalán a péceli kihajtónál egy férfi felborult az autójával, és nekicsapódott egy tartálykocsinak. A személygépkocsi sofõrje kiszállt a sérült jármûbõl, majd ellopta az egyik, a baleset miatt megálló ember autóját és elhajtott vele.
A férfi mintegy 20 kilométert tett meg, amikor az M0-s 31-es kilométerénél szalagkorlátnak ütközött az ellopott jármûvel. Ekkor a segítségére sietõ sofõr teherautójával akart továbbmenni, de elfogták a rendõrök.
kép alapján konkrétan kettétörte
loál, beletekertem a vidibe, megláttam egy astrát azt beírtam nem hittem hogy tényleg azzal vagy <#idiota>#idiota>
szennyezted a jelenléteddel Buda csodás levegõjét 😞
ismerlek tudom hogy mindent tudni akarsz rólam, mert tudatalatt belém vagy esve te kis cunci XXD
visszaolvastam....volt olyan kérdés h hova járkáltál ? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nna de én a nagyszõlõsibe járkáltam, ott volt az AutóMagazin, a Geo és a PcGuru szerkesztõsége..
a motorpresse van a szürkebegy u-ban is
7:03-nál a Karolina úton éppen emgyek a Nagyszõlõsibe a szerkesztõségbe 😊 Emlékszem az esetre, éreztem hogy arra jön oszt inkább el sm indultam 😄
7:04 W77D <#idiota>#idiota>
Az a ladás; TAPS!! 😄komolytalan!!!! pont erre felé járunk haza munkából;ha a délutáni dugót szeretnénk kerülni 😄 (BTW+)
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
itt is van pár birka !!!44
Ezt a videot nagyon sok helyen láttam már és egyet értek a gondolattal! De!!!
Én napi 200k et vezetek a városba.. Alapból több gond is van..
1.. 50 az felejtõs Pesten vagy akár az összes városban. 60-70-80 ról megállni nem egyszerû úgy hogy a seggedbe meg mindenhol autó van..
2.. A zaj.. Vissza verik a házak, nem mindig hallatszik egészen pontosan merrõl jön.
3.. Azért ha az ember bemegy egy keresztezõdésbe nem kell számítania erre. Fõleg ha akkor bukkan elõ.. Nem tudsz felszívódni..
Szóval igen elsõbbséget kell adni nekik, én maximálisan próbálok is, de vannak olyan forgalmi helyzetek amikor hiába csinálsz akármit esélyed nincs nem feltartani.
Plusz azt is hozzá teszem, hogy neki amikor piroson megy át nincs 100%-os elsõbbsége! Persze ezt ne szó szerint értsétek. Az õ KRESZ-ükben is benne van, hogy átmehet, de fokozott figyelemmel.. Magyarul nem teheti azt meg hogy fék nélkül bemegy aztán eltol ha mégis elé mész...
De persze vannak õs balfasz autósok, akik aztán hát nem is tudom.. Pl a Smarttal az ember. Megáll elõtte kiengedi a BKV buszt::😄 És autókázik elõtte. Vicc.
Én napi 200k et vezetek a városba.. Alapból több gond is van..
1.. 50 az felejtõs Pesten vagy akár az összes városban. 60-70-80 ról megállni nem egyszerû úgy hogy a seggedbe meg mindenhol autó van..
2.. A zaj.. Vissza verik a házak, nem mindig hallatszik egészen pontosan merrõl jön.
3.. Azért ha az ember bemegy egy keresztezõdésbe nem kell számítania erre. Fõleg ha akkor bukkan elõ.. Nem tudsz felszívódni..
Szóval igen elsõbbséget kell adni nekik, én maximálisan próbálok is, de vannak olyan forgalmi helyzetek amikor hiába csinálsz akármit esélyed nincs nem feltartani.
Plusz azt is hozzá teszem, hogy neki amikor piroson megy át nincs 100%-os elsõbbsége! Persze ezt ne szó szerint értsétek. Az õ KRESZ-ükben is benne van, hogy átmehet, de fokozott figyelemmel.. Magyarul nem teheti azt meg hogy fék nélkül bemegy aztán eltol ha mégis elé mész...
De persze vannak õs balfasz autósok, akik aztán hát nem is tudom.. Pl a Smarttal az ember. Megáll elõtte kiengedi a BKV buszt::😄 És autókázik elõtte. Vicc.
Downhill!!
jó hát nyilván vannak extrém esetek 😄
cseszheti az elsõ, ha olyan sor van mögötte, mint egy nemzetközi vonat. Nem is észleli hogy ott a mentõ, meg ha elõbbre is gurul a mögötte lévõ 20 hova guruljon?
az elsõ ha van rá lehetõség át kell menjen piroson, a többi utána és félrehúzódni ahova lehet