Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Na egy értelmes ruszki aki megállt! CSODA!!!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

milk4
Zümm-zümm-zümm-PUFF

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Who the fuck is Ken Block? 😄DD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Idióta

pajti

WTF?

pajti

Ulvar
a barom állatok...de milyen csend volt a levegõben ...

pajti
Ez jól sikerült 😄

solo
Errõl van még infó?

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

tviktor91
Németo-ban naponta van 1-2 olyan hír amiben figyelmeztetik az autósokat mert van egy ,,geisterfahrer" az úton.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

bertino
na, ugy latom autopalyan forgalommal szembe menes nem csak magyarorszagon divat.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Felborult és kigyulladt egy lakókocsit vontató személyautó az M7-es autópályán Érd közelében, a Balaton irányába vezetõ oldalon
A baleset Érd közelében történt szombaton reggel, az autópálya 20-as kilométerszelvényénél. A lakókocsi leszakadt az autóról és a szalagkorlátnak csapódott. A sérültekért mentõhelikopter érkezett a helyszínre.

Hogy lehetnek ennyire HÜLYÉK az emberek? <#wow3>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Meghalt egy sofõr a 6-os fõút 33. kilométerénél, Százhalombatta és Ercsi között, miután autójával letért az útról, és fának ütközött szombat reggel. Az utat teljes szélességében lezárták. A baleset helyszínén az érdi tûzoltók feszítõvágóval szabadították ki a roncsból a bent ülõket, de nem sokkal ezután a sofõr életét vesztette. Nõutasa súlyosan megsérült, mentõhelikopterrel kellett kórházba vinni.

Totti5
Zseniálisak, ez felért egy poén videóval is😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

solo
6:45 nél hogy elnyal a kis ferdeszemû: D Francnak nézi a pinát az út szélén:'DDDD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

milk4
Itt Mo.-n se nagyon.Kimész Belgiumba és ott a gyalogosok körülnézés nélkûl mennek át,mert ott az a normális,hogy mindig megáll az autós.Egyszer véletlen anyám nem állt meg a zebránál,civilautós rendõrök mögöttünk,megállítottak és 300euróra(kb 80ezer Ft) akartak megb@szni minket.

Tufa
"Egy kijelõlt átkelõhelyen a GYALOGOSNAK van elsõbbsége"
itthon legalábbis.
szlovákiában nem nagyon foglalkoznak a gyalogosokkal pl.

N o N a m e
Tudom, anno az oktatóm a fejembe verte az ilyen eseteket.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Tiszta helyzetben igen, DE kellõ körültekintéssel. A gyalogosnak azért illet volna körbe nézni(+ a bizalom más közlekedõkkel szemben).

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Bronx South
Én nyugodt ember vok, ha vki megáll nekem, ha zöld a lámpám, mindig állok még 2-3 másodpercet, lazán körbenézek, azt utána bóklászok tovább. (Az ember társaim ez idõ alatt pedig vadul már mennek át az úton.) Egyszer volt egy faszságom, még 4-5 éve, de akkor tényleg siettem. Zebra, piros a lámpa, de vmiért mégis azt hittem hogy zöld, rohanok át, azt épp belerohantam egy közlekedõ autóba, de szerencsémre nem ment túl gyorsan. 😄 Fogalmam sincs ez hogy történhetet, talán az a tudat hogy elkések, vezérelt, de nem lett komolyabb baj. 😊

tviktor91
Kresz szerint igen...de a csavokam baszhatja ha legközelebb egy kamionnal talalkozik.Aztan meg majd lehet vizsgalni h ki a hibas ha a kamionos kap fél évet,akit meg elütött az jobb esetben egy tolószéket rosszabb esetben egy koporsót.😄D
Sosem értettem ezt a ,,de nekem van elsõbbségem" hozzáállást,mert az csak akkor van ha megadják..és gyalogosként én nem ezen agyalnék,sõt még biciklisként sem...Úgyhogy én biztos ami biztos 2x is szétnézek mielõtt átkelnék akármilyen 8 sávos zebra van felfestve az útra..

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

pajti

w77d
a zebránál a gyalogosnak abszolút elsõbbsége van, innentõl meg tisztán az autós hibája...

pajti
Az oké hogy az autós a hibás.. de hogy ilyen idióta legyen valaki hogy nem néz körül... szerintem simán megérdemelte. <#idiota>

Gabor1990
Én olyanra is emlékszem kreszbõl, hogy ha így áll egy autó az úton, csak akkor mehetsz el mellette, ha elõtte megálltál és megyõzõdtél, hogy nem jön semmi, senki.

milk4
Egy kijelõlt átkelõhelyen a GYALOGOSNAK van elsõbbsége.Akkor léphet rá,amikor meggyõzõdött abban,hogy biztonságosan áttud kelni.A külsõsávban lévõ autós ezt az elsõbbséget megadta,ezért a gyalogos nyugodtan át haladhatott volna az úton.A belsõ sávban lévõ autós elsõbbségadás kötelezetséget figyelmen kívûl hagyta,ami miatt veszélyeztette illetve balesetet okozott.A KRESZ alapján 100%-ig az autós volt a vétkes.Persze a gyakorlatban a gyalogosnak is figyelmesebben kellett volna átkelnie a zebrán,de a KRESZ õket védi ebben az esetben.

bosco05
Itt csak az autós volt a hülye, viszont a gyalogos megszokván, hogy sok sofõr egy idióta jobban is figyelhetett volna. Felelõsség autós-gyalogos 100-0.
Arra azért nem vennék mérget, inkább 60-40% az autós javára.
A gyalogos lelép a zebrára, átmegy és jobbra néz, balra nem pedig 2×2 sáv. A belsõ hibázott abban, hogy illett volna külsõ sávban fékezõ kocsit is néznie. Bár a mai közlekedési viszonyoknál...

Attila8805
Én egyszer egy hülye picsának rúgtam majdnem le a tükrét a zebrán de asszony visszarántott 😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Ebben 100% igazad van de a a biztonság kedvéért nem árt balra is nézni.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

w77d
zebránál megállni nem kell?? egyértelmûen egyedül az autós hibája...

Azért az autós is nagy f.sz volt. Látja,hogy a másik sávban megállt a másik,mert ott a zebra,de õ azért nyomja tovább. Hányszor jártam már én is így. Megköszönöm a külsõ sávban leállónak,hogy átenged és centikkel elõttem megy el az autó a belsõ sávban. Bár való igaz,hogy balra azért nézhetett volna a gyalogos,hogy meggyõzõdjön.
Ha autóval vagyok és a belsõ sávban haladok,akkor ilyenre mindig fokozottan figyelek.

Balra nézni nem kell?

Bronx South
pajti

pajti
félsorompót megkerülve... <#ejnye1><#szomoru2>

Attila8805
De bazz még a nõ is nekisétál a kocsinak :S

ZsZso

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Ulvar

cement
bazzeg én belefutottam a dugóba az m5-ön... pestrõl jöttem volna haza, a 45-50 perces út több mint 3 órába telt :@ vannak képek? nem találok

respect to the man in the ice cream van

nekem szerelõnél a kocsim, este 6ig ha akarnék se tudnék menni xD

desigo
jobb ha ki se mozdulunk vagy legalább is nagyívben elkerüljük...
mára is jutott a nullásra baleset, 3 kamion....

Frontálisan ütközött egy személyautó és egy BKV busz szerda délelõtt Budapesten, a XII. kerületi Istenhegyi úton. A 21/A jelzésû autóbusz a Széll Kálmán tér felé haladt az Istenhegyi úton, amikor egy személyautó ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, és a jármûvek frontálisan ütköztek. Az autóbuszon utazók közül senki sem sérült meg. A személyautó sofõrjét a mentõk a kórházba szállították. Az Országos Mentõszolgálat sajtóügyeletesének közlése szerint a balesetben könnyebben megsérült 20 év körüli nõt a János Kórház ortopédiai osztályára szállították.