Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A baleset Érd közelében történt szombaton reggel, az autópálya 20-as kilométerszelvényénél. A lakókocsi leszakadt az autóról és a szalagkorlátnak csapódott. A sérültekért mentõhelikopter érkezett a helyszínre.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
itthon legalábbis.
szlovákiában nem nagyon foglalkoznak a gyalogosokkal pl.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Sosem értettem ezt a ,,de nekem van elsõbbségem" hozzáállást,mert az csak akkor van ha megadják..és gyalogosként én nem ezen agyalnék,sõt még biciklisként sem...Úgyhogy én biztos ami biztos 2x is szétnézek mielõtt átkelnék akármilyen 8 sávos zebra van felfestve az útra..
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A gyalogos lelép a zebrára, átmegy és jobbra néz, balra nem pedig 2×2 sáv. A belsõ hibázott abban, hogy illett volna külsõ sávban fékezõ kocsit is néznie. Bár a mai közlekedési viszonyoknál...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha autóval vagyok és a belsõ sávban haladok,akkor ilyenre mindig fokozottan figyelek.
respect to the man in the ice cream van