Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
:) Semmi okosság :P
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Þór vígi þessi rúnar
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Pont errõl beszéltónk pár hsz-el ezelõtt:(
Hátha mások találnak..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ennyit írnak az esetrõl...
Xbox Live: Lunatic HUN
Ma délután Nyíregyházán volt egy baleset, ahol a motoros meghalt. Tudtok errõl valami infót?
Fontos lenne, ismertem a srácot.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
nem akartam elsõnek beírni, de igazad van.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A másik meg hogy szar robogós sisak volt rajta :S
De ezért jó a dupla D gyûrû.
Igaz hogy szopós befûzni de biztos nem esik le a fejemrõl.
Xbox Live: Lunatic HUN