Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...nem beszélve a "tuning" robogós idiótákról... imádom amikor beállnak az autó mellé és gyakorlatilag a fülem mellet cibálja a gázkart... én kb. olyankor tudnám pofán vágni...
Engem se nagyon érdekel,ha beáll elém. Azt viszont utálom,amikor mellettem áll meg és amikor elindul,akkor persze,hogy akkora gázzal kell elindulni,hogy az ember tarkón fossa magát ijedtében. Vagy amikor az autósor között 2 centivel megy el a tükröm mellett. Na olyankor nyakon tudnám vágni.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

matyi0323
Ezt nem értettem soha, hogy miért fáj az embereknek, ha egy motor beáll elé.
Nem vagyok motoros, nem is védem õket, csak ez úgy érdekel..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

hát én motorosokkal úgy vagyok hogy menjen minél hamarabb dögöljön meg máshol ahol nem kell megállnom segíteni összekanalazni és így vagyok városban is

és még egy kis válogatás 😄 bár amikor a kerekezõ gyerek meg a babakocsihoz ért a videó annyira nem találtam viccesnek mint a többit

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo
Nem egyszer eszembe jutott már mikor a pirosnál elém áll egy motoros,hogy fogom és keresztbe beállok elé.
Gondolom nagyon nem örülne neki.
Csak félek rárúgna a kocsira és elmenne.
HondaVTI
szomszédomék színesfém szakmában utaznak, hallottak az ügyrõl, ha nem viszik el, õk szívesen elhoznák onnan ami mozdítható. 😄

Bronx South
<#nevetes1>

SötétBarom
:ASD:_?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Bronx South
Ahogy a lista leírásaiban is benne van, nagy részt a hajó tulajdonosától, vagy a vállalattól függ hogy mit kezd a ronccsal. Csak gondoljunk bele hogy egy ekkora hajó eltávolítása mekkora lóvé lehet, szerintem a vállalatra esetleg kirótt büntetés is a töredéke ennek, tehát nem hiszem hogy van cég aki bevállal +költségeket önszántából. És nem kell messzire menni az idõben, a Renaval se kezdett senki semmit, az egyik fele elsüllyedt, a másik fele meg ott rozsdásodik ahol van, pedig azzal még egyszerû lett volna kezdeni valamit. Minden esetre ott már több hajó nem akad fenn. <#nevetes1>

Ez most egyedi eset, mert egy kisváros kikötõjében van a roncs, ha a lakók elégedetlenkednek majd nem kizárt a takarítás, kerül amibe kerül.

matyi0323
😊)
Van pár érdekes keresztezõdés.
Egyébként az a rohadék sok zebra.. ha "jókor" fogod ki, idegölõ tud lenni. 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

desigo
wow
nem semmi lista
jöhet még hasonló
A felsoroltak mind kisebbek mint az olaszban lévõ.
Kíváncsi vagyok,hogy lehet-e a helyszínen a sérülést javítani vagy az egészet szétszerelni?
Ez valakinek biztos tetszik,de engem minden bizonnyal lehangolna és bosszantana.

Totti5
Volt hózápor dél körül.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bronx South
Akkor csemegézz ! 😊 Vannak itt kisebbek - nagyobbak, történelmi jelentõségûek is.

bency
Nekem tetszen a látvány,ha arra járnék biztos megnézném énis milyen.

:) Semmi okosság :P

Hát azért én rendesen ki lennék akadva,ha reggel felkelnék,kinéznék az ablakon és látom,hogy a tengerbõl félig kilóg egy k.rva nagy hajó.
Másrészrõl meg az a hajó elég nagy értéket képvisel és szvsz még bõven menthetõ. Már ha addig nem törik össze.

Bronx South
Pedig szerintem nincs akkora úszó daru ami ezt a hajót megemeli, azt tudom elképzelni hogy legyártanak pár óriási lufit ami megemeli majd annyira hogy el tudják vontatni. De ilyen nem történt a Rena esetében se, ez is marad ott ahol van, kivéve ha a kikötõváros lakossága nem kezd el elégedetlenkedve hangot emelni.

desigo
Vonzani fogja legalább a turistákat.
Máté94
Ezt talán már csak nem hagyják ott...
Nohab
Kb. egy új hullámtörõje lesz a kikötõnek.

Bronx South
Na ja, és a Rena teherhajóval se tudott senki semmit kezdeni Új Zélandnál, ez is marad ott dísznek...

Nincs is ho az országban, kivéve pár helyen "kékestetõ",többségbe hoágyuval gyártott ho 😄 , de a köpönyeg szerint mindenki vezessen ovatosan a hofuvások miatt 😄DDDD

desigo
Nem kis darab.

desigo
"Az olaszországi magyar képviseletek értesülései szerint öt magyar is utazott a zátonyra futott olasz óceánjáró hajón."
Mindannyian túlélték.

"A Costa Crociere hajótársaság csak szombat kora délután adott ki közleményt, mely szerint a hajó rossz útvonalon haladt. "

0:05-nél a szélvédõn lefolyó vízre azt hittem,hogy valami épp becsapódik a földbe 😄DD

AZért megdöbbentõ,hogy a 3 autó közül egyik sem állt meg segíteni. :|

w77d
akko nem fizet neki senki

hülyevagyLajos
leszalagozott részen állt (szabálytalanul) a kocsi

HondaVTI
régen ott laktam.
Akkor tényleg nem volt jó környék, sok volt a prosti, egyszer be is törték az ablakot, mert a földszinten laktunk.
De már azóta sok minden változott..
Meg sok zebra van ott az is veszélyes, volt mikor kifutottak elém iskolás kölykök, de szerencsére pont parkolt elõttem egy autó, így nem mentem gyorsan..

desigo
Én nem vagyok oda valósi max néha járok arra.
Ulvar
Elkezdtem én is nézni a profilokat most de nincs kiírva csak nálad meg nálam 😄DD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Arany Jani az kifejezetten jó környék. Emlékszem Tarcali haverom eljött hozzám. Elsõ dolog amit látott hogy kijöttünk a pályaudvarról hogy az Arany Janira a 2x 1 sávos útra a szembe jövõ sávba kanyarodott be egy öreg néni...és ott egy darabig ment majd megállt hogy hopp...elbasztam. Ez volt az elsõ amit látott...ezt meg is jegyezte 😄.

De a másik ok hogy az a "ne menj arra este 9 után" környék...nem jó...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Igen ez a leggyakoribb hogy anyád utána az hogy kiint az ablakon

Utána van az hogy kiszállás! 😄

Bronx South
Koccolj meg valakit azt garantált lesz a látványosság ! 😄

matyi0323
Én nem vagyok nyíregyi, csak sokat vagyok ott, mondhatni jól ismerem 😊

Na most már komolyan hányan vagyunk ebben a topikban nyíregyiek? Ulvar-ról tudom hogy nyh-i, itt lakik tõlem egy kõhajításnyira, na de a többiek? 😄
matyi0323
😄DD
Nem tudtam, hogy ekkora érdeklõdés van a dolog iránt, legközelebb majd igyekszem felvenni.. 😄
Ez konkrétan az Arany János utcán volt ( gondolom, desige, diesel dog tudjátok merre van, hsz-bõl ítélve 😄) .

Itt Kaposvár Cityben többnyire lerendezik egy

"-Anyád!
-A Tiedét"

párbeszéddel. 😄

desigo
Nemigaz,hogy én mindig lemaradok az ilyen jó kis látványosságokról 😊
Hát ööö igen... mifelénk kissé olyan... meanwhile in russia fíling van... 😄
matyi0323
Múltkor Nyíregyházán kicsit megkoccolta egymást két kocsi, elsõbõl csávóka kiszállt, aztán hátrament, kiosztott egy pofont. 😄DD

"akarod mondani a szervezõk" ennek meg akkor te fuss neki újra 😊
ha te nekimész gipsz jakabnak mert õ megáll a sárgánál amin te még át akartál menni ott nem te fizetsz a káreseményért hanem a biztosítód amelyiknél kötötted a kötelezõdet így egy rallye versenyen sem a rendezõ fog fizetni hanem a biztosító

Ez azért kemény, igaz az autokamerárol van szo benne, de az elso bemutatott video durva, a pali állonvágja a másikat a kamerás kocsi elé esik nézzétek meg!

Hát azért már láttam egy két esetet!Lámpánál összepukkantak kiszáltak majd bunyo vagy egy járokelõ összeszolalkozott a taxissal az végigment a lábfején, szval vannak agressziv emberek.

w77d
"A kelettkezett kár a rallye fogja kifizetni." nna ennek fuss neki újra 😄

akarod mondani a szervezõk, vagy a helyszín biztosítását végzõk. a versenyzõ nem felelõs a pálya környezetéért semmilyen körülmények között, hisz ez verseny, benne van, hogy hibázik...

desigo
Pesten meg csak kényelmesen az autókból megy a szájkarate.
Itt legalább van eksön xD
Komoly! 😄