Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nem vagyok motoros, nem is védem õket, csak ez úgy érdekel..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
és még egy kis válogatás 😄 bár amikor a kerekezõ gyerek meg a babakocsihoz ért a videó annyira nem találtam viccesnek mint a többit
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Gondolom nagyon nem örülne neki.
Csak félek rárúgna a kocsira és elmenne.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ez most egyedi eset, mert egy kisváros kikötõjében van a roncs, ha a lakók elégedetlenkednek majd nem kizárt a takarítás, kerül amibe kerül.
Van pár érdekes keresztezõdés.
Egyébként az a rohadék sok zebra.. ha "jókor" fogod ki, idegölõ tud lenni. 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
nem semmi lista
jöhet még hasonló
A felsoroltak mind kisebbek mint az olaszban lévõ.
Kíváncsi vagyok,hogy lehet-e a helyszínen a sérülést javítani vagy az egészet szétszerelni?
Másrészrõl meg az a hajó elég nagy értéket képvisel és szvsz még bõven menthetõ. Már ha addig nem törik össze.

Mindannyian túlélték.
"A Costa Crociere hajótársaság csak szombat kora délután adott ki közleményt, mely szerint a hajó rossz útvonalon haladt. "

AZért megdöbbentõ,hogy a 3 autó közül egyik sem állt meg segíteni. :|
leszalagozott részen állt (szabálytalanul) a kocsi
Akkor tényleg nem volt jó környék, sok volt a prosti, egyszer be is törték az ablakot, mert a földszinten laktunk.
De már azóta sok minden változott..
Meg sok zebra van ott az is veszélyes, volt mikor kifutottak elém iskolás kölykök, de szerencsére pont parkolt elõttem egy autó, így nem mentem gyorsan..
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
De a másik ok hogy az a "ne menj arra este 9 után" környék...nem jó...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Utána van az hogy kiszállás! 😄
Nem tudtam, hogy ekkora érdeklõdés van a dolog iránt, legközelebb majd igyekszem felvenni.. 😄
Ez konkrétan az Arany János utcán volt ( gondolom, desige, diesel dog tudjátok merre van, hsz-bõl ítélve 😄) .
"-Anyád!
-A Tiedét"
párbeszéddel. 😄

ha te nekimész gipsz jakabnak mert õ megáll a sárgánál amin te még át akartál menni ott nem te fizetsz a káreseményért hanem a biztosítód amelyiknél kötötted a kötelezõdet így egy rallye versenyen sem a rendezõ fog fizetni hanem a biztosító
akarod mondani a szervezõk, vagy a helyszín biztosítását végzõk. a versenyzõ nem felelõs a pálya környezetéért semmilyen körülmények között, hisz ez verseny, benne van, hogy hibázik...