Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kapitánnyal mi volt hogy ilyen közel kormányozta a hajót a partokhoz???
iszik-e az ember????:D:D:D
"A hat éve épült Costa Concordia 290 méter hosszú, több mint százezer tonna vízkiszorítású, 14 emeletes óceánjáró. Négy úszómedence, egy sportpálya, öt étterem, egy háromszintes színház és számos szórakozóhely található a fedélzetén."

UI.: Mint leírta nem vettek tõle vért, nem szondáztatták meg, ezért nem csinálhat senki semmit! :)
Hivatás az Életért!
Hivatás az Életért!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Amit írsz ez a tipikus magyar megoldás, ha nem érek oda õ se tegye. Dögöljön meg a szomszéd lova is....
Downhill!!
Tolakodásnak lehet tolakodás de teljesen szabályszerû.
És persze ne csodálkozz ha bunkóságért bunkóságot kapsz nem tudom milyen autód van de hallottam már nagyon drága lerúgott tükrökrõl sõt sok csizmának titánium koptatói vannak szóval könnyedén behorpasztja az autód úgy hogy neki meg se kottyan.(persze ez már megint a ló túlsó oldala és azt kívánom ne kerüljön ilyen sor.)
Nyugodj bele hogy ez a szabály.
DE ahogy Apám szokta mondani: jobb a békesség
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
de amikor egy motoros totymorog, ott mar szivoznak vele osszevissza, teljes joggal.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Mi van ha jönne több motoros?
Akkor mind pofátlankodjon oda elõre?
Ha sportmotoros jön elém az azonnal elmegy de egy robogósra már figyelnem kell,hogy nehogy neki menjek egy dinamikusabb induláskor.
Ugyanez igaz a biciklisekre.
Pesten a körút tele van lámpával.Én szépen megállok a bicós utolér majd beáll elém.Persze amint indulunk én haladnék de nem tudok mert akadályoz.Megelõzöm amint tudom de a következõ lámpánál kezdõdik elölrõl.
Addig játsszuk amíg össze nem ütközünk.
Sose lesz erre jó megoldás.Mindegy,hogy autós vagy motoros.
Ha intelligens a vezetõ akkor figyelni fog a másikra mindegy,hogy mivel közlekedik.
Ezért nem érdemes packázni a motorosokkal, lekoccant és már ott sincs. Sosem éred utol.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
azt azert jo latni, hogy nem egy amator tejbetok a motoros.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Black Devil - INSANE Moscow ride on Yamaha R1
A csávó tuti õrültebb mint a GhostRider.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Kreszben benne van hogy elõre lehet gurulni és nemhiszem hogy egy nagy motor elindulásnál túlságosan akadályozna.
Ez egy 92 -es teherhajó baleset következménye, de nem bírtam röhögés nélkül végig olvasni a cikket. <#nevetes1>#nevetes1>
Nem akarok bántani senkit, de nézd meg a két korosztályt és szerintem máris megvan a válasz. Nem sok 17-20 évest látni túramotoron.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Ellenben a sportmotorosok és a robogósok többsége szlalomozik az autó között,záróvonalon halad folyamatosan stb...
Nem lehet persze általánosítani de nekem ez a tapasztalatom.
Amiket leírtatok én is utálom.
Itt felénk meg az a divat, hogy nincs pénz motorra, így valami sz*rból összeraknak motor szerû valamit. Én csak "falubájknak" hívom. Kegyetlen hangjuk van már olyan 20-nál is..
Szívem szerint megsoroznám õket olyankr :D
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nem vagyok motoros, nem is védem õket, csak ez úgy érdekel..
rohadék drifter.. <#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>