Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mindenesetre ha nem muszáj akkor ma nem ülök be az autóba, én hiába vagyok óvatos ha más nem az.... feleslegesen nem kockáztatok. Legfeljebb ha szükséges akkor nagyszülõkhöz megyünk ki faterral eltakarítani a havat...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Miért kell havas,jeges úton megelõzni egy kocsisort? Nem értem. Inkább kések 15 percet,de odaérek.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Elõkapta az ütõt
Alap,hogy figyelni kellene mindenütt.
Ezzel lehet megmentettem 2 életet, mert máskor lehet elmennek 15m-t a zebrához majd, nehogy egy hülye elüsse õket.
Az ilyentõl, aki nem akar fékezni mert gyorsításnál fogy a nafta nem csak a jogsiját venném el de még a kocsiját is, ezzel emberéleteket mentve...
majd akkor én is a járdán fogok menni az autómmal.
Le is dudálok mindenkit aki át mer menni elõttem, 450 forintos üzemanyag árak mellett és lassítani kényszerít.
Máskor megtanulják a leckét.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.