Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
úristen mennyire hülye vagy...
Az irányjelzõt be köllett volna kapcsolni e!
Kapaszkodj a szélvédõbe!
Lada befordult a zöldnél
Turbokirály 88km/h nal nem számitott a szennyvizes kocsi lekanyarodására.
2012 összevágott 1:39-nél valami lónak kinézõ agancsos állatot is elcsapnak 😄
összevágott.Elsõ:Csinálj balesetet
zöld volt a lámpa
Busz vs. terepjáró, volt ütközési erõ.
Az okozó tulélte?
A tavalyi értékelésben ezek lettek a legjobbak (sorrendben).:
Continental ContiWinterContact TS830, Goodyear UltraGrip 8, Semperit Speed-Grip 2, a Dunlop SP Winter Sport 4D, Michelin Alpin A4, Pirelli Winter 190 Snowcontrol Serie 3
De a Vredesteinnek sem kell szégyenkeznie, szerepel az ajánlottak között, élõben jól teljesít az a lényeg, csak hát nem egy mai fejlesztés.
Egyszer volt Matador téligumim, 95%-os, pedig nem is egy gagyi márka, mégis megpadkáztam vele az elejét, meg akadt el 10 centis havakba is, hegynek alig bírt felmenni, azóta nem kérek ezekbõl, inkább rászánok még pár tízezret csak ne szarakodjak.
Nekem 15-ös.
Arra elég az olcsóbb gumi 😊
Egyébként tényleg jobban betapad a minõségi téli de van is áruk rendesen...
Nekem is csak egy fos IV Golfom van PD TDi-vel, ami ráadásul már tíz éves, még is veszek rá mindent, ami szükséges, fõleg ilyen nagy hóban.
De meg látszik az eredmény ahol más 40-nél instabil, én ott még 70-el elmegyek mellette, nem is tudom hogy gyárthatnak ilyen gumit, mintha lánctalp lenne, na de nem offolok többet a hülyeségekrõl.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Necces lett volna, jönnek havat lapátolni, oda fagynak a járdára aztán még azt is én takarítsam el:| xD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Minõ irónia kéremszépen <#zavart1>#zavart1>
Ritka dolog, de tudnak normálisak is lenni, ha kattan bennün kvalami...😄
Valamelyik reggel is 2 kisgyerek csönget, hogy nem e haragszunk, ha lelapátolják a havar a járdáról, mondtam, csak nyugodtan. Könnyem majdnem elcsöppent, mikor megláttam, hogy az egyik cigány, és önszántából dolgozik : DDDD
Na mind1, a lényegen nem változtat: D
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Levittem anyumat munkahelyre,mert lekéste a buszt,aztán mondom úgyse voltunk ökörködni a hóban,majd most bepótlom itt a város kis utcáiban. Szólt a zene,pörögtem mint állat,kéziféken állandóan rajta volt a kezem,autó szinte egy se volt az utcákon és épp akkor kezdett el szakadni a hó.😄
Aztán a nagy ügyeskedésben befordultam egy utcába,ahova NAGGGYON nem kellett volna. Mondom bazdmeg,ha már itt vagyok,akkor átmegyek rajta gyorsan. Lófaszt...az utca közepén felakadt az autó alja a nagy hóban,kerekek csak pörögtek én meg egy centit nem mozdultam. Na bazdmeg ...azért még küzdöttem egy kicsit,állok a gázon,tekergetem a kormányt,hátha valahol talál tapadást,persze nem talált. A nagy hangzavarra vagy 30 kétajtós benga állat jött ki az utcára. Na ekkor kicsit befostam,gyorsan kipattantam az autóból,csomagtartóból kivettem a gyalogsági ásót és 150-el elkezdtem kiásni a vasat. Mondom jó lesz ez így már,el fog menni...csak nem mozdul. Mondom oké,ássunk tovább.
Szállok ki ismét,mire látom,hogy 2 megtermett,napbarnított fiatalember jön felém. Kurva élet..mondom ezek egyet pislantanak,gerincem eltörik. Odajönnek,megszólal az egyik: "Segíccsünk tesó?" Ááá,mondom nem kell..mindjárt megvagyok. Csak erõszakoskodtak,mondom oké,ha kitoltok innen azt megköszönném. Lószart..hozták a kocka ladát,hogy majd kihúznak.😄
Csomagtartóból kivettem a kötelet,vontatószemre rákötöm,keresem a ladán a szemet...semmi. Mondom ezt most hova? "Lökösre tedd csak rá.." Mondom akkor az le fog szakadni...ááá,dehogy fog,jött a megnyugtató válasz. Mondom nekem aztán tökmindegy. Csávó beugrik,kuplungot kivágja..és hopp,kint vagyok. Lökhárító a Ladán a helyén van,mondom ez flottul ment. Villámgyorsan bepakoltam az autóba mindent,pacsi-pacsi és olyan lendülettel jöttem el onnan,hogy ihaj 😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hibátlan új autóval,új téli gumikkal is csúszott.Folyamatosan villogott a kipörgésgátló.
A többség normálisan,lassan,figyelmesen közlekedett de volt vagy 3-4 baromállat aki simán 80-100-al ment mintha száraz lenne az út.
Rossz volt nézni amit az idióták lemûveltek.
Verdikt, ne menj 90el elsõkeres bevásárlókocsival havon és idõben fékezz... nem tudom hogy milyen idõs volt a pilóta, de ma újjá született, engem meg megkímélt a csúnya látványtól, meg a helyszíneléstõl.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10