Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"a két sofõr túlélte az incidenst, addig a BMW egyik utasa a helyszínen életét vesztette"
Hivatás az Életért!
(27,3 millió forint az anyagi kár)
Ez pedig szintén kínában pár napra rá
(becslés szerint a javítás ~34 millió forint)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ha már amúgy is nekiment a szélsõ sávban haladónak, én ne helyében nem rántottam volna vissza.
Bár az ilyenek helyzetben pillanatok alatt lezajlanak sajnos...
ebben már úgyis volt kb 10.000 mérföld 😄
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
in suv was only driver he died immediately"
"Szerencsére" egyedül volt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Nem nyugodtan kellett volna sétafikálni mellette hanem az ellenkezõ irányba gyors léptekkel tiplizni.
Mikor kerti sütés volt, én is felrobbanttam majdnem mikor benzint locsoltam a parázsra, de lekapta a szõrt a kezemrõl. 😄
de ez azért durvább volt
#17904: nem voltam még az usa-ban, nem tudom milyen a közlekedési morál, de akkor ott is érdekes lehet 😊)
én ezt se értem, sõt rohadt nagy hülyeségnek tartom, hogy eltörölték nálunk külön a rutin órákat és már egybe van a közúti vezetéssel...
nem vagyok egy dudálós típus, de amikor reggel csúcsforgalomban, mikor mindenki dolgozni, ide-oda dolgára siet, és akkor áll elõttem egy 2 sávos úton, ahol a szélsõ sort csak parkolónak használják, aztán próbál betolatni két autó közé.. na ott az ötödik(!!) perc után már igen idegesen ültem rá a dudára.. kb az lehetett az elsõ rutin órája..
ezt én értem, hogy kell a gyakorlás, na de az ilyet ne már hétfõn 7:10-kor az egyik legforgalmasabb városi utcán tegye már könyörgöm...
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
respect to the man in the ice cream van
Hivatás az Életért!
( egyébként ezt én végzettséghez kötném. persze nem a papír a mérvadó. na de... )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Hivatás az Életért!