Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
csak egy szar ladája van. Nehogymá összetörjék...

Þór vígi þessi rúnar

Pluskast
Csak én látom úgy, hogy a sötét pulóveres srác világos nadrágban, aki odamegy a mercibõl kiszálló faszihoz egy pisztolyt tart a kezében?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

desigo
BMW vs 911
"a két sofõr túlélte az incidenst, addig a BMW egyik utasa a helyszínen életét vesztette"

hungaro
Mondjuk a mentõsnek is figyelnie kellene a forgalomra, nem csak elõre és menni mint a t*ketlen! Nem minden a megkülönböztetõ jelzés...

Hivatás az Életért!

SimaSuna
15évi keresetem...pfff...szép 😊
desigo
21 éves kínai szakács törte össze...
(27,3 millió forint az anyagi kár)

Ez pedig szintén kínában pár napra rá
(becslés szerint a javítás ~34 millió forint)

Maserati 😞

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

'lenyúzta az autó jobb oldalát' 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Bronx South
Csak azt tudom én is írni mint a többiek. Több éves a "tapasztalatom" ilyen videók terén de ez pálma. <#wow2> RIP

Ha már amúgy is nekiment a szélsõ sávban haladónak, én ne helyében nem rántottam volna vissza.
Bár az ilyenek helyzetben pillanatok alatt lezajlanak sajnos...

semmi gond, jövõ 7en vesz egy másikat
ebben már úgyis volt kb 10.000 mérföld 😄

Ulvar
Ez die...most egy hétig nem ülök autóba.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bertino
ovakodni kell az ilyenektol, ahol incs korlat a 2 sav kozott, nagyon odafigyelve kell vezetni, en is mindig ettol fosok, hogy gyorsabb uton ahol nincs kozepen semmi, atcsuszok a masik oldalra, azt szevasz 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pipör

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

És még nem is mondanám hogy hibás volt mert csak megcsúszott.

Nohab
"Nissan Navara hasn't passed crash test...
in suv was only driver he died immediately"

"Szerencsére" egyedül volt.
<#szomoru1> megdöbbentõ

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo
Azt fullra szétkapta. <#wow2>
w77d
hirtelen halál...

SimaSuna
kizárt, hogy Õk ez túléljék...
filmbe illõ ütközés..
.
Áááá,bazdmeg...:/

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Én is nagyon régóta nézek ilyen vidiket, de ezen teljesen ledöbbentem...

bosco05
évek óta nézegetek ilyen videókat, de ez az egyik legkeményebb... szerintem RIP 😞
azt a ******* életbe !!!
SimaSuna
a lényeget nem láttuk....
Benel
Iván lendül:

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

v43 001

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

v43 001
Siklott a vonat Rácalmáson
Indóház (képek)

Tények adása:
Videó

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Bronx South
Nem hiszem hogy túlélte, de ha igen akkor élete végéig süket marad.

desigo
desigo
Ez egy idióta volt.
Nem nyugodtan kellett volna sétafikálni mellette hanem az ellenkezõ irányba gyors léptekkel tiplizni.
Norbi1990
Mi a pöcst keresett ott a csávó? Olyan nyugisan sétált ott mintha mindennap égõ autók mellett menne el.
lehetséges hogy túlélte, de biztos kicsit megperszelte a szõrét.
Mikor kerti sütés volt, én is felrobbanttam majdnem mikor benzint locsoltam a parázsra, de lekapta a szõrt a kezemrõl. 😄
de ez azért durvább volt

SimaSuna
aki sétált a túloldalt az gondolom nem élte túl...

matyi0323
mentõs úgy van vele, hogy felnyomja a megkülönböztetõt, azt hagy szóljon.. 😄DDDD na de viccen kívül az már tényleg gáz..

#17904: nem voltam még az usa-ban, nem tudom milyen a közlekedési morál, de akkor ott is érdekes lehet 😊)
én ezt se értem, sõt rohadt nagy hülyeségnek tartom, hogy eltörölték nálunk külön a rutin órákat és már egybe van a közúti vezetéssel...

nem vagyok egy dudálós típus, de amikor reggel csúcsforgalomban, mikor mindenki dolgozni, ide-oda dolgára siet, és akkor áll elõttem egy 2 sávos úton, ahol a szélsõ sort csak parkolónak használják, aztán próbál betolatni két autó közé.. na ott az ötödik(!!) perc után már igen idegesen ültem rá a dudára.. kb az lehetett az elsõ rutin órája..

ezt én értem, hogy kell a gyakorlás, na de az ilyet ne már hétfõn 7:10-kor az egyik legforgalmasabb városi utcán tegye már könyörgöm...

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Bronx South
😄

Benel
Kicsi a rakás :/

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

cement
usaban lehet nevetsegesen egyszeruen jogsit szerezni. a kresz vizsgat egy majom is meg tudna oldani, es nincs rutin csak vezetnek nehanyszor a varosban a 10 meter szeles utakon azt' csokolom

respect to the man in the ice cream van

hungaro
Ebben teljesen egyetértek! Azért ne legyen már olyan embernek jogosítványa aki az 5. osztályt is alig tudta elvégezni! Hála isten nálunk már kötelezõvé tették a 8 általánost! De ameddig a pénzt nézik addig mindig is lesznek olyan emberek akik tanfolyamon részt nem vettek de vezetnek. Jó ismerek olyan MENTÕST aki 25x bukott meg a KRESZ vizsgán! Megint csak az ismeretség és a PÉNZ :-)

Hivatás az Életért!

matyi0323
... és ott is már egy óvodás jelre, megadják a jogsit, mint nálunk.

( egyébként ezt én végzettséghez kötném. persze nem a papír a mérvadó. na de... )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Carlos
és oroszország KURVA NAGY és még SOKAN is vannak!!!

Þór vígi þessi rúnar

agresszív keleti mentalítású nép, ráadásul isznak is.

hungaro
Az miért van, hogy a balesetes videók 99.9%-a csak Orosz,(K-i)? Ennyire nem tudnak vezetni arra a sofõrök? Egyszerûen nem értem!

Hivatás az Életért!

pajti

bboyatty
<#shakehead>Nézni is rossz nem, hogy átélni.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!