Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy jólképzett ember simán kiveszi a kezébõl 1 mp alatt.
Þór vígi þessi rúnar
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
amúgy szerintem ez elvi kérdés nem anyagi hogy egy ilyen kis szarosfaszú a forgalom ritmusát jóval meghaladó sebességgel jampizik veszélyeztetve mások épségét és vagyontárgyát .. erre egy jóbarátom szoktavolt mondani hogyhiányzik egy 9milis kormos szélû lyuk a homlokáról
és egy ügyeske iránból 😞
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"a két sofõr túlélte az incidenst, addig a BMW egyik utasa a helyszínen életét vesztette"
Hivatás az Életért!
(27,3 millió forint az anyagi kár)
Ez pedig szintén kínában pár napra rá
(becslés szerint a javítás ~34 millió forint)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ha már amúgy is nekiment a szélsõ sávban haladónak, én ne helyében nem rántottam volna vissza.
Bár az ilyenek helyzetben pillanatok alatt lezajlanak sajnos...
ebben már úgyis volt kb 10.000 mérföld 😄
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
in suv was only driver he died immediately"
"Szerencsére" egyedül volt.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Nem nyugodtan kellett volna sétafikálni mellette hanem az ellenkezõ irányba gyors léptekkel tiplizni.
Mikor kerti sütés volt, én is felrobbanttam majdnem mikor benzint locsoltam a parázsra, de lekapta a szõrt a kezemrõl. 😄
de ez azért durvább volt
#17904: nem voltam még az usa-ban, nem tudom milyen a közlekedési morál, de akkor ott is érdekes lehet 😊)
én ezt se értem, sõt rohadt nagy hülyeségnek tartom, hogy eltörölték nálunk külön a rutin órákat és már egybe van a közúti vezetéssel...
nem vagyok egy dudálós típus, de amikor reggel csúcsforgalomban, mikor mindenki dolgozni, ide-oda dolgára siet, és akkor áll elõttem egy 2 sávos úton, ahol a szélsõ sort csak parkolónak használják, aztán próbál betolatni két autó közé.. na ott az ötödik(!!) perc után már igen idegesen ültem rá a dudára.. kb az lehetett az elsõ rutin órája..
ezt én értem, hogy kell a gyakorlás, na de az ilyet ne már hétfõn 7:10-kor az egyik legforgalmasabb városi utcán tegye már könyörgöm...
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."