Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

st3v3

Két balesetbõl is továbbhajtott az ámokfutó

I'll Be Back

Bronx South
Biztos jó poén lehetett neki.

SimaSuna
LaszloLedzenyi
5:43 wtf?<#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

<#fejvakaras>1:22 vajh mi volt a terv<#confused>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

pajti
w77d
a legnagyobb XD

w77d
hülyefasz XD

a szükség nagyúr... 😄DD
Bronx South
Ráuntál a nagyfiúkra, és most jönnek a kisfiúk te szégyentelen ?<#taps>

w77d
neeem, ezt elkerülendõ szartam össze az iskolát XXD a portás csak úgy nézett amikor szépen illedelmesen kifinomultan megkérdeztem, hogy merre van a wc, majd nyomatékosítottam egy mingyááá összeszarom magam kijelentéssel XXD

Willi Betz
Szal most már barna bõr ülés van a bal egyen. XD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
szoptam a dugóban másfél órát.. ráadásul a szarás is rámjött közben így kénytelen voltam bemenni szarni a suliba ami innen nem messze van XD

w77d
szóval ezért zárták le...

pajti
<#fejvakaras>

bboyatty
Nem vágom, de hagyjuk.<#wilting>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Bronx South
A Lamborghiniben nem elõl van a motor. Vágod mostmár ?

bboyatty
Ezt dobta be elsõre a Google.
Tudtam, hogy hol a motor épp azért tettem ezt<#idiota>, vártam ki lesz az aki kioktat majd...

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Bronx South
Nagyobb kép nem volt ?

bboyatty

Bronx South
A Lamborghiniben nem elõl van a motor.

st3v3

Üldözte a policija a 100 km/h val tekerõ biciklist 😄DDD

I'll Be Back

SimaSuna
hátra szorult 😄
bboyatty
Hová tûnt a motor???<#idiota>

bency
Ez hol történt?

:) Semmi okosság :P

bboyatty
Nem értem komolyan, ezek az utak nem száguldozni vannak, 80-90-nél is pattog az autó, a gödrökrõl nem is beszélve. Ennyire senkinek sem lehet felesleges az élete és mások élete.<#falbav>

st3v3
Volt mégegy baleset is egy 18 éves meg a 16 éves utasa.Tul gyorsan repepsztettek.Szakszerüen fogalmazva nem az utviszonyoknak megfelelõ sebességet választottak.

I'll Be Back

Bronx South
Akkor te a Kocsis Ubulka vagy nem ?

Bronx South
Ambrus megölt egy embert ?

bboyatty
Minek kellett "terhelni" az autót ilyen úton?<#fejvakaras>
Érdemes volt kockáztatni? Ha nem is szándékosan de megölt egy embert. 😞

UNREG
A GOlfost ismerem, "Ambrus Gergely" vállt itt ismertté a fórumon...
Beszéltem vele telefonon, azt mondta teljesen másképpen viselkedett az autó a nagy nagy terhelés alatt, és egyszerûen elpattogott a hátulja az autónak...

bboyatty
2 baleset is volt ma Szatmár megyében(Románia).
Mind a kettõ gyorshajtás miatt.
Kis fordítás, mivel románul van a szöveg.

Gyorsan hajtott és elvesztette az uralmat az autó fölött.
Jobb hátsó utas meghalt.

Link!!!

Nagy sebességgel közlekedett, szintén elveszítette az uralmat és ahogy sodródott elütött az út másik szélén közlekedõ gyalogost. Kamionban ketten ültek, mind a kettõ meghalt és az elcsapott gyalogos is.

Link!!!

SötétBarom
Nem tudja valaki hol lehet osztrák baleseteknek utána nézni? Az A2-n volt szombaton legalább három baleset dél körül brutális porvihar miatt, az egyik spanom centikkel úszta meg, néznék róla képt...

Szerencsére én reggel 9 körül mentem arra.. Ha normális idõben mentem volna melózni, szerintem tuti dekkoltam volna ott órákat..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

pajti

Bronx South
Ok, én csak a matricázós esetrõl beszéltem, az útelállásos eset az meg megint egy másik eset. Ott én is fel voltam háborodva olvass vissza, itt meg a tilosban parkolás háborít fel jobban, mert az probléma a környezetemben is.

w77d
én is elgázolnám, ha fenyegetve érezném magam, márpedig a gázolásos videónál van feynegetettség

És a többi videón, nem az autósok rugdosták a tiltakozókat? Meg valahol még el is gázolják, ami tudtommal kicsit súlyosabb mint az autója felmatricázása.

w77d
a motorháztetõre csimpaszkodás erõsen annak minõsül + még rongálásnak is. A matrica is annak minõsül, szemmel láthatóan kurva tapadós szar, a lekaparásánál karcos lesz a szélvédõ ami este kurvára zavaró lesz... a testi sértést meg pl a multkori zebrán tiltakozásnál emgtalálod, ahol a dudáló autóst elkezdik rugdosni a beteg emberkék...

Bronx South
Mivel van megsértve a személyes szabadság ? A videókból meg én nekem az jön le, hogy testi sértést egyik esetben sem a tiltakozók követtek el.
Így marad egy nagy matrica a szélvédõn, amit nem tudom mennyire lehet rongálásnak nevezni.

solo
"sosem fogom megérteni miért kell huzamosabb ideig egy másik autó mellett haladni? 😞"???????? Akkor hol? egymás felett?
Nem kéne minden 4 végtaggal rendelkezõ állatot az utakra engedni😊

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

w77d
és akkor egy enyhe szabálysértéssel kõkemény bûntettel kell válaszolni? (személyi szabadság megsértése, rongálás, testi sértés) lófaszt... az össze ilyen önkényes igazságosztót el kell baszni a gecibe, majd ha felépül nem áll mégegyszer autó elé...

solo
Erre én 1 értékelhetõ választ tudok adni igazából, én ott helybe lõném agyon azt amelyik nekem az utamat állja itt pesten ilyen hülyeséggel...😊 Nem elég, hogy amúgy is lassítják a forgalmat, nemelég, hogy több 100000 reket fizetünk ilyen olyan adó ként a kocsira normális utat nem tudnak belõle csinálni, vagy egy igen hasznos parkolóházat.Zsebpénz tõlünk, nekik, közvetlenûl😊..Ja, a 400-500 as parkolódíjakat meg se említem: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

liveleak-rõl
az idióta sosem fogom megérteni miért kell huzamosabb ideig egy másik autó mellett haladni? 😞
kamionos ment a levesbe? 😮
ezt nevezhetjük meggondolatlanságnak?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Hasznosak ezek a tüntetö videók,én látom értelmét,minek parkolnak olyan helyre ahova nem szabad,én tudok is egy példát ismerek egy emberkét akinek van rokkant kártyája és semmi baja a palinak,egészséges,vidám,lehet nem mai gyerek,de aki rokkant az nem dolgozok nem így van??ez meg szépen elmegy melóba oda parkolahova õ akar,na az ilyet nem szeretem,én még annyit sajnálok,hogy nincs egyik tüntetönél se gumilövedékes pisztoly akkor bisztos nem ugrálnának így..
Szerintem csak a kesztyû... ha "lerobbant" volna a keze nem hiszem hogy így elfutott volna...
Carlos
ja. Eléggé cafrangos is a keze utána. (de lehet, hogy csak a kesztyû szakadt szét rajta)

Þór vígi þessi rúnar

ocskoszilard
8 percnél a kezébe robbant basszus az a valami? <#ijedt>

st3v3

Gázpalackokkal robbantotta fel autóját és saját magát egy Vas megyei férfi hétfõn hajnalban Szombathelyen, a Zanati úti aluljáróban.

Égõ utasterû autóra figyeltek fel rendõrök hétfõn hajnalban, öt óra elõtt pár perccel a Zanati úti aluljáróban, Szombathelyen. Azonnal a gépkocsihoz siettek, amiben bent ült a vezetõ. A nyugat.hu információi alapján a rendõrök megpróbálták kinyitni az Opel ajtaját, de az zárva volt. A sofõr pedig láthatóan nem akart kijutni a jármûbõl. Úgy tudjuk, az egyik rendõr valamivel betörte az ablakot, hogy ott húzza ki a tiltakozó sofõrt, de nem járt sikerrel, ezért visszarohantak poroltóért. Ekkor robbant fel a jármû. A benne ülõ Vas megyei férfi azonnal meghalt. A rendõrök életét pedig az mentette meg, hogy éppen akkor nem álltak az autó mellett.

Információink szerint öngyilkos robbantás történt. A jármû csomagterében három gázpalack volt, a férfi készült a tettére. Arra nincs magyarázat, miért állt a híd alá a város legforgfalmasabb útján, feltehetõleg a figyelmet akarta felhívni magára. A robbanás után felcsapó lángok jármû fölötti hídon lefektetett síneknél is magasra csaptak. Egy vasúti dolgozó 200 méterrõl látta, hogy tûz van a hídon, de nem sejtette, hogy a híd alól csapnak fel a lángok.

A robbanás miatt a hidat is meg kell vizsgálni, nem szenvedett-e sérülést. Az elsõdleges adatok alapján nem, de már elindultak a vasúttársaság emberei, hogy alapos vizsgálatnak vessék alá a hidat.

Meg nem erõsített információink szerint az áldozat egy tehetõs vállalkozó volt. A robbanás után szárnyra kapott pletykák szerint egy elbocsátott vasutas akarta magára robbantani a vasúti hidat, de az általunk begyûjtött adatok alapján ez nem igaz.

I'll Be Back