Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
#18296 <#idiota>#idiota>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Tudtam, hogy hol a motor épp azért tettem ezt<#idiota>#idiota>, vártam ki lesz az aki kioktat majd...
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

I'll Be Back
Érdemes volt kockáztatni? Ha nem is szándékosan de megölt egy embert. 😞
Beszéltem vele telefonon, azt mondta teljesen másképpen viselkedett az autó a nagy nagy terhelés alatt, és egyszerûen elpattogott a hátulja az autónak...
Mind a kettõ gyorshajtás miatt.
Kis fordítás, mivel románul van a szöveg.
Gyorsan hajtott és elvesztette az uralmat az autó fölött.
Jobb hátsó utas meghalt.
Link!!!
Nagy sebességgel közlekedett, szintén elveszítette az uralmat és ahogy sodródott elütött az út másik szélén közlekedõ gyalogost. Kamionban ketten ültek, mind a kettõ meghalt és az elcsapott gyalogos is.
Link!!!
Szerencsére én reggel 9 körül mentem arra.. Ha normális idõben mentem volna melózni, szerintem tuti dekkoltam volna ott órákat..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Így marad egy nagy matrica a szélvédõn, amit nem tudom mennyire lehet rongálásnak nevezni.
Nem kéne minden 4 végtaggal rendelkezõ állatot az utakra engedni😊
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
az idióta sosem fogom megérteni miért kell huzamosabb ideig egy másik autó mellett haladni? 😞
kamionos ment a levesbe? 😮
ezt nevezhetjük meggondolatlanságnak?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Þór vígi þessi rúnar
Gázpalackokkal robbantotta fel autóját és saját magát egy Vas megyei férfi hétfõn hajnalban Szombathelyen, a Zanati úti aluljáróban.
Égõ utasterû autóra figyeltek fel rendõrök hétfõn hajnalban, öt óra elõtt pár perccel a Zanati úti aluljáróban, Szombathelyen. Azonnal a gépkocsihoz siettek, amiben bent ült a vezetõ. A nyugat.hu információi alapján a rendõrök megpróbálták kinyitni az Opel ajtaját, de az zárva volt. A sofõr pedig láthatóan nem akart kijutni a jármûbõl. Úgy tudjuk, az egyik rendõr valamivel betörte az ablakot, hogy ott húzza ki a tiltakozó sofõrt, de nem járt sikerrel, ezért visszarohantak poroltóért. Ekkor robbant fel a jármû. A benne ülõ Vas megyei férfi azonnal meghalt. A rendõrök életét pedig az mentette meg, hogy éppen akkor nem álltak az autó mellett.
Információink szerint öngyilkos robbantás történt. A jármû csomagterében három gázpalack volt, a férfi készült a tettére. Arra nincs magyarázat, miért állt a híd alá a város legforgfalmasabb útján, feltehetõleg a figyelmet akarta felhívni magára. A robbanás után felcsapó lángok jármû fölötti hídon lefektetett síneknél is magasra csaptak. Egy vasúti dolgozó 200 méterrõl látta, hogy tûz van a hídon, de nem sejtette, hogy a híd alól csapnak fel a lángok.
A robbanás miatt a hidat is meg kell vizsgálni, nem szenvedett-e sérülést. Az elsõdleges adatok alapján nem, de már elindultak a vasúttársaság emberei, hogy alapos vizsgálatnak vessék alá a hidat.
Meg nem erõsített információink szerint az áldozat egy tehetõs vállalkozó volt. A robbanás után szárnyra kapott pletykák szerint egy elbocsátott vasutas akarta magára robbantani a vasúti hidat, de az általunk begyûjtött adatok alapján ez nem igaz.
I'll Be Back