Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z0ty4
a sofõr gyorsan bealudt, de a bukót nem vettem volna le 😊))

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

pajti
15 mp-el késõbb a markoló kanalát kapja el

Bronx South
Én a biciklis helyében azt válaszoltam volna vissza hogy weed a spanom és nem félek ráduszítani ha nem állsz férre. <#hehe>

Willi Betz
Én nem minddel,csak azzal amelyik degenerált módon közlekedik.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Effe88
a bicajosokkal én is mindig ezt játszom😄😄
szépe jól lehúzódom pirosnál😄😄nem nagyon tetszik neki
de kell egy kis basztatás😊

Willi Betz
Persze mit csodálkozok,hisz tele van hülyével ez az ország 😄

Effe88
front van
mi lesz ég hétfõn😄😄
atya ég😄

Willi Betz
Nem tudom mi volt ma a városban,de annyi hülye volt kint - persze tudom...húsvét,hosszú hétvége - kb 10 km-en belül 3-an akarták rám húzni a kormányt,egyik balfasz a körforgalomban a kijáratnál jutott eszébe,hogy arra akar menni amerre én (elõttem ment),de mivel nem indexelt így gondoltam tovább megy,hát nem...Az ilyeneknek akiknek nem tud beleakadni a kibaszott kacska keze abba a szájba baszott indexkarba azt azzal verném agyon. Volt még egy esetem,a buzeráns biciklis,fülén a fejhallgató és mint a gólyafos a levegõben kerekezik. Aztán én pirosat kaptam és kihúzódtam a padkára,hogy véletlenül se tudjon elmenni mellettem,mellém ért és olyan rondán nézett rám mintha én öltem meg volna az anyját 😄DD Mondom mit nézel bazzeg,kinyomom a szemed! 😄D

w77d
ááá csak az ütközõvel lökte oldalba

Effe88
balfasz
remélem a villamoson senki nem sérült meg

w77d
jaja.. már réges régen nem sárga volt, ezért is indult el a villamos is nagyboldogan

Totti5
"a piroson"

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

vagy ha nem is, akkor kötök rá egy cascot.
Itt vszínû, hogy "elkértem fater kocsiját menõzni" áll fenn.

Azzá leszel, ki lenni akarsz

De ha tisztában van vele, hogy nem új gazdag, aki minden hónapban új BMW-vel mászkál, akkor mi a f*szért kell neki virgonckodni? Én ha nagy nehezen össze spórolok egy ilyen autóra, akkor minimum, hogy vigyázok rá...

w77d
elõször én is az voltam, majd amikor megláttam, hogy a srác milyen képet vág, megsajnáltam.. gyanítom nem lesz egy hamar megint épp BMW-je..

Ilyenkor néha olyan kár örvendõ tudok lenni 😞 😄

w77d
ma egy fiatal kopasz srác virgonckodott át elõttem a piroson fekete 3-as BMW-jével, majd oldalba kapta a villamos és felpördült a járdára... kiszállt, ránézett a kocsira majd látszott, hogy a sírás kerülgeti... megérte...
Ez amúgy a Nagy Lajos-Mogyoródi keresztezõdésben történt úgy fél órája. Fotózni nem akartam, a srác így is eléggé ki volt borulva...

D0C
Bronx South
Inkább egy törött láb mint egy törött nyak, vagy borda.

Effe88
jól elnézte:S

pajti
motoros.. <#zavart2>

Effe88
Bronx South
Akkor tévedtem, mégse cigány (bár az elsõ hírek alapján annak nézett ki a helyzet).

desigo
nem baleset,tragédia
hír topik híján úgy gondoltam elfér...
Effe88
és ez mióta baleset???
mit keres itt????vagy véletlenül belestek a kardba???

desigo
Itt vezetik el

Ulvar
Aha...

"Az Indexnek Edelényi Gábor, a helyi televízió, a TV Kulcs fõszerkesztõje azt mondta: a család egy kilencvenes évek végén elkövetett szocpolcsalás miatt vált közismertté, a családfõ állítólag börtönben is volt emiatt korábban.

Az akkori sajtóhírek szerint 2000-ben egy kulcsi vállalkozó nehéz szociális helyzetûeket vett rá arra, hogy lakásaikat adják el neki, és azt ígérte, hogy szociálpolitikai támogatásukat felhasználva társasházakat épít számukra. A házak nem készültek el, az egykori lakástulajdonosok közül pedig sokan fedél nélkül maradtak. Most a helyszínen az Index tudósítójának egy helybeli lakos azt mondta: nem régen költözött be két család egy újonnan átadott ingatlanba."

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Bronx South
Négy ember halt meg és három megsebesült, extra a férfi túszokat is ejtett. Szerinted ?
A pózolj karddal a Facebookon is cigányok körében szokás. Most pózolnak a hírekben. <#vigyor5> (De legalább egymást irtják.)

SimaSuna
azt nem irta 1 oldal/újság/média hogy fehér-e vagy fekete-e..
desigo
Négy ember meghalt,három súlyosan megsérült
a 20 éves fiú bekattant
"a gyilkos túszokat is ejtett és elbarikádozta magát"
desigo
ajjaj

Több embert megöltek a Fejér megyei Kulcson - lezárták az utat

"egy karddal mészárolták le az embereket"
A lényeget látod,nem?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Bronx South
Húzzá má' innen, mi van veled. <#nevetes2> Ez a Balesetek topik, nem hogy ki tud szebb képet csinálni egy balesetrõl.

Effe88
igen jobbat
de amúgy minek kellett berakni ha ilyen gányt tudsz csinálni
hát nem vagy egy Robert Capa😊

te idióta, menet közben fotóztam, telefonnal, vajon te jobbat csinálnál ?

f.szfej

Effe88
de jó minõségû kép

desigo
Õ így parkol le ! <#nyes>

nem poroltó hanem porral oltó

Pipör
ebben mi a vicces?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

st3v3

Két balesetbõl is továbbhajtott az ámokfutó

I'll Be Back

Bronx South
Biztos jó poén lehetett neki.

SimaSuna
LaszloLedzenyi
5:43 wtf?<#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

<#fejvakaras>1:22 vajh mi volt a terv<#confused>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

pajti
w77d
a legnagyobb XD