Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ez egy elmebeteg ámokfutó... ilyenkor sajnálom hogy nálunk nincs halálbüntetés...
taxis vs bringás <#zavart1>#zavart1>
a sofõr gyorsan bealudt, de a bukót nem vettem volna le 😊))
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
15 mp-el késõbb a markoló kanalát kapja el
Én a biciklis helyében azt válaszoltam volna vissza hogy weed a spanom és nem félek ráduszítani ha nem állsz férre. <#hehe>#hehe>
Én nem minddel,csak azzal amelyik degenerált módon közlekedik.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
a bicajosokkal én is mindig ezt játszom😄😄
szépe jól lehúzódom pirosnál😄😄nem nagyon tetszik neki
de kell egy kis basztatás😊
szépe jól lehúzódom pirosnál😄😄nem nagyon tetszik neki
de kell egy kis basztatás😊
Persze mit csodálkozok,hisz tele van hülyével ez az ország 😄
Nem tudom mi volt ma a városban,de annyi hülye volt kint - persze tudom...húsvét,hosszú hétvége - kb 10 km-en belül 3-an akarták rám húzni a kormányt,egyik balfasz a körforgalomban a kijáratnál jutott eszébe,hogy arra akar menni amerre én (elõttem ment),de mivel nem indexelt így gondoltam tovább megy,hát nem...Az ilyeneknek akiknek nem tud beleakadni a kibaszott kacska keze abba a szájba baszott indexkarba azt azzal verném agyon. Volt még egy esetem,a buzeráns biciklis,fülén a fejhallgató és mint a gólyafos a levegõben kerekezik. Aztán én pirosat kaptam és kihúzódtam a padkára,hogy véletlenül se tudjon elmenni mellettem,mellém ért és olyan rondán nézett rám mintha én öltem meg volna az anyját 😄DD Mondom mit nézel bazzeg,kinyomom a szemed! 😄D
vagy ha nem is, akkor kötök rá egy cascot.
Itt vszínû, hogy "elkértem fater kocsiját menõzni" áll fenn.
Itt vszínû, hogy "elkértem fater kocsiját menõzni" áll fenn.
Azzá leszel, ki lenni akarsz
De ha tisztában van vele, hogy nem új gazdag, aki minden hónapban új BMW-vel mászkál, akkor mi a f*szért kell neki virgonckodni? Én ha nagy nehezen össze spórolok egy ilyen autóra, akkor minimum, hogy vigyázok rá...
elõször én is az voltam, majd amikor megláttam, hogy a srác milyen képet vág, megsajnáltam.. gyanítom nem lesz egy hamar megint épp BMW-je..
Ilyenkor néha olyan kár örvendõ tudok lenni 😞 😄
ma egy fiatal kopasz srác virgonckodott át elõttem a piroson fekete 3-as BMW-jével, majd oldalba kapta a villamos és felpördült a járdára... kiszállt, ránézett a kocsira majd látszott, hogy a sírás kerülgeti... megérte...
Ez amúgy a Nagy Lajos-Mogyoródi keresztezõdésben történt úgy fél órája. Fotózni nem akartam, a srác így is eléggé ki volt borulva...
Ez amúgy a Nagy Lajos-Mogyoródi keresztezõdésben történt úgy fél órája. Fotózni nem akartam, a srác így is eléggé ki volt borulva...
motoros.. <#zavart2>#zavart2>
Aha...
"Az Indexnek Edelényi Gábor, a helyi televízió, a TV Kulcs fõszerkesztõje azt mondta: a család egy kilencvenes évek végén elkövetett szocpolcsalás miatt vált közismertté, a családfõ állítólag börtönben is volt emiatt korábban.
Az akkori sajtóhírek szerint 2000-ben egy kulcsi vállalkozó nehéz szociális helyzetûeket vett rá arra, hogy lakásaikat adják el neki, és azt ígérte, hogy szociálpolitikai támogatásukat felhasználva társasházakat épít számukra. A házak nem készültek el, az egykori lakástulajdonosok közül pedig sokan fedél nélkül maradtak. Most a helyszínen az Index tudósítójának egy helybeli lakos azt mondta: nem régen költözött be két család egy újonnan átadott ingatlanba."
"Az Indexnek Edelényi Gábor, a helyi televízió, a TV Kulcs fõszerkesztõje azt mondta: a család egy kilencvenes évek végén elkövetett szocpolcsalás miatt vált közismertté, a családfõ állítólag börtönben is volt emiatt korábban.
Az akkori sajtóhírek szerint 2000-ben egy kulcsi vállalkozó nehéz szociális helyzetûeket vett rá arra, hogy lakásaikat adják el neki, és azt ígérte, hogy szociálpolitikai támogatásukat felhasználva társasházakat épít számukra. A házak nem készültek el, az egykori lakástulajdonosok közül pedig sokan fedél nélkül maradtak. Most a helyszínen az Index tudósítójának egy helybeli lakos azt mondta: nem régen költözött be két család egy újonnan átadott ingatlanba."
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Négy ember halt meg és három megsebesült, extra a férfi túszokat is ejtett. Szerinted ?
A pózolj karddal a Facebookon is cigányok körében szokás. Most pózolnak a hírekben. <#vigyor5>#vigyor5> (De legalább egymást irtják.)
A pózolj karddal a Facebookon is cigányok körében szokás. Most pózolnak a hírekben. <#vigyor5>#vigyor5> (De legalább egymást irtják.)
Négy ember meghalt,három súlyosan megsérült
a 20 éves fiú bekattant
"a gyilkos túszokat is ejtett és elbarikádozta magát"
a 20 éves fiú bekattant
"a gyilkos túszokat is ejtett és elbarikádozta magát"
ajjaj
Több embert megöltek a Fejér megyei Kulcson - lezárták az utat
"egy karddal mészárolták le az embereket"
Több embert megöltek a Fejér megyei Kulcson - lezárták az utat
"egy karddal mészárolták le az embereket"
A lényeget látod,nem?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Húzzá má' innen, mi van veled. <#nevetes2>#nevetes2> Ez a Balesetek topik, nem hogy ki tud szebb képet csinálni egy balesetrõl.
igen jobbat
de amúgy minek kellett berakni ha ilyen gányt tudsz csinálni
hát nem vagy egy Robert Capa😊
de amúgy minek kellett berakni ha ilyen gányt tudsz csinálni
hát nem vagy egy Robert Capa😊
te idióta, menet közben fotóztam, telefonnal, vajon te jobbat csinálnál ?
f.szfej
f.szfej

nem poroltó hanem porral oltó