Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
szépe jól lehúzódom pirosnál😄😄nem nagyon tetszik neki
de kell egy kis basztatás😊
Itt vszínû, hogy "elkértem fater kocsiját menõzni" áll fenn.
Azzá leszel, ki lenni akarsz
Ez amúgy a Nagy Lajos-Mogyoródi keresztezõdésben történt úgy fél órája. Fotózni nem akartam, a srác így is eléggé ki volt borulva...
"Az Indexnek Edelényi Gábor, a helyi televízió, a TV Kulcs fõszerkesztõje azt mondta: a család egy kilencvenes évek végén elkövetett szocpolcsalás miatt vált közismertté, a családfõ állítólag börtönben is volt emiatt korábban.
Az akkori sajtóhírek szerint 2000-ben egy kulcsi vállalkozó nehéz szociális helyzetûeket vett rá arra, hogy lakásaikat adják el neki, és azt ígérte, hogy szociálpolitikai támogatásukat felhasználva társasházakat épít számukra. A házak nem készültek el, az egykori lakástulajdonosok közül pedig sokan fedél nélkül maradtak. Most a helyszínen az Index tudósítójának egy helybeli lakos azt mondta: nem régen költözött be két család egy újonnan átadott ingatlanba."
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A pózolj karddal a Facebookon is cigányok körében szokás. Most pózolnak a hírekben. <#vigyor5>#vigyor5> (De legalább egymást irtják.)
a 20 éves fiú bekattant
"a gyilkos túszokat is ejtett és elbarikádozta magát"
Több embert megöltek a Fejér megyei Kulcson - lezárták az utat
"egy karddal mészárolták le az embereket"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
de amúgy minek kellett berakni ha ilyen gányt tudsz csinálni
hát nem vagy egy Robert Capa😊
f.szfej

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.