Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szépen mész a pályán és egyszer csak szembe jön veled kamion és vége..kemény:S:S
Ez sem lehetett szép látvány.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Opel Movano 2.8DTi
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"az autó gazdája arról számolt be, hogy aznap hozta el egy szervizbõl a C8-ast, ahol akkumulátort cseréltek benne, így gyaníthatón mûszaki hiba áll a háttérben."
"Az alábbi két felvételt múlt szombaton rögzítették a megfigyelõkamerák egy moszkvai Nissan márkakereskedés bemutatótermében. Egy férfi még április elsején adta le gépkocsiját javításra a szomszédos szervizben, ahol azt mondták neki, hetedikén jöhet érte. Az ügyfél így is tett, szombaton visszatért az autójáért, ám az nem készült el a vállalt határidõre. Még várt néhány órát, hogy a szerelõk befejezzék a munkálatokat, de egyszercsak elszakadt benne valami... A szemtanúk szerint indulatosan kirohant a helyiségbõl, majd beszállt egy kint parkoló Suzuki Grand Vitara szabadidõ-autóba (nem tudni, hogy az õ tulajdonában volt-e) és behajtott vele az autószalonba. Ott aztán hosszú percekig tartó rombolásba kezdett, melynek több vadonatúj Nissan gépkocsi is áldozatául esett és a szalon berendezéseiben is komoly károk keletkeztek. Személyi sérülést szerencsére nem okozott a bekattant ügyfél, akit a rendõrök végül elfogtak és letartóztattak."
Egy szlovák rendszámú kamion közlekedett Aszaló irányába, amikor egyelõre ismeretlen okok miatt, egy szembõl közlekedõ mikrobusz áttért a kamion sávjába. Hiába fékezett a teherszállító vezetõje, nem tudta elkerülni az ütközést. Az út menti szalagkorlátnak szorította a mikrobuszt. A szerencsétlenül járt férfi autója a felismerhetetlenségig összeroncsolódott.
A rendõrség Szikszó és Aszaló között teljes szélességében lezárta az utat a helyszínelés és mûszaki mentés idejére, a forgalmat egy földútra terelték.
A balesethez két mentõautó és mentõhelikopter is érkezett. A mentõszolgálat munkatársai hosszú idõn keresztül próbálták életben tartani a férfit, sajnos sikertelenül. A szlovák kamion fülkéje is teljesen összeroncsolódott, de szerencsére a sofõrnek nem esett baja.
A baleset körülményeit igazságügyi szakértõ bevonásával vizsgálja a rendõrség.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Legalább egy jegyzõkönyvet vegyenek fel.
VW-nél és Opelnél is van ilyen szolgáltatás.
Trailer hozta nekem a csereautót és 72 órán át lehetett azt használni amíg garanciális javítás volt.
Botrány amúgy,hogy ilyen magas benzinár mellett se megfelelõ minõségû az üzemanyag.
mondjuk sellnél még életembe nem tankoltam nem is szándékozom ezek után se...
Az autó most Augusztusban lesz 3 éves.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Köszönik szépen hogy szóltam,csekkolják az érintett tartályt és elnézésemet kérik a kellemetlenségért.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Lementem Pécsre a kórházba a térdemmel,viszonylag gyorsan végeztem is. Pécsen tankoltam a Shellnél visszafele,10 km után lerohadtam. Szervízbõl hívtak,aztmondták vizes volt az üzemanyag. Erre gondoltam amúgy én is,elkezdett az autó motorja egyenletlenül járni,aztán lefulladt és nem indult...
Remélem nem ment tönkre semmi alkatrész. Eddig mindig Agip meg OMW kutaknál tankoltam,soha semmi gond nem volt.
Autó kézikönyvében ott volt a Seat support telefonszáma,felhívtam,elmeséltem mi történt és mondta is a hölgy,hogy küldenek egy autómentõt. Szigetvár elõtt állt meg az autó nem sokkal,de komolyan mondom 10 perc alatt ott volt a csávó. 😮
És még az autómentõ költségét is kifizették. Le a kalappal a Seat elõtt. <#worship>#worship>
Szerk.: Mehetek az autóért,leengedték az üzemanyagot és tankoltak bele 8liter 98-as OMW-t. Most megy mint a kisangyal. Kurva jó arcok...<#worship>#worship>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
méd in csájna, bróken áj russia...