Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adaaam
1:10-tõl..

everything's better with music

Effe88
ez kegyetlen lehetett
szépen mész a pályán és egyszer csak szembe jön veled kamion és vége..kemény:S:S

Effe88
igen szerintem is valószínûleg megfojthatta:S:S

w77d
én csak azt nem értem, hogy hogyan halt bele? a nyomok alapján nem farmer, vagy erõs munkavédelmi ruha volt rajta, tehát könnyen kellett szakadnia.. az ilyen szövetcuccok meg melegítõk elõbb szakadnak el, mint hogy olyan hatással legyenek a testre... max azt bírom elképzelni, hogy amikor látta, hogy beakad, olyan szerencsétlenül akart kibújni a ruhából, hogy az megfojtotta..

desigo
Érdekes,hogy semmi vérfoltot nem láttak a baleset után.
Szerencsétlen egy eset.
bboyatty

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

SimaSuna
pajti
pajti
nyilván valami nincsen rendben a fejükben... de a poén az hogy még asszisztálnak is a hülyeséghez....
w77d
az emberek miért éreznek késztetést tetõrõl ugrálgatásra?

omg mennyi hülye van ebben a világban...
pajti
tuzfal3
Solton(ha arra jártok) ne tankoljatok se az AGIP se az OMW kúton, vizes az üzemanyag, én is így jártam mint Te Blum, csak nekem beindult a Lacetti. Azóta inkább autókázok Dunaföldvárra a lukoil-hoz.Azzal szépen megy az autó és soha nem volt még az ottani üzemanyaggal baj.

Opel Movano 2.8DTi

pajti

pajti
Aúúú <#wow3><#szomoru1>

desigo
Aventador on Fire in Southern California

bboyatty
Szerencsére nem vagyok oda érte, de azért szar ügy.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

<#rinya>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

desigo
Kiégett egy Spyker C8 Spyder Németországba
"az autó gazdája arról számolt be, hogy aznap hozta el egy szervizbõl a C8-ast, ahol akkumulátort cseréltek benne, így gyaníthatón mûszaki hiba áll a háttérben."

desigo
Autószalonos videóhoz :

"Az alábbi két felvételt múlt szombaton rögzítették a megfigyelõkamerák egy moszkvai Nissan márkakereskedés bemutatótermében. Egy férfi még április elsején adta le gépkocsiját javításra a szomszédos szervizben, ahol azt mondták neki, hetedikén jöhet érte. Az ügyfél így is tett, szombaton visszatért az autójáért, ám az nem készült el a vállalt határidõre. Még várt néhány órát, hogy a szerelõk befejezzék a munkálatokat, de egyszercsak elszakadt benne valami... A szemtanúk szerint indulatosan kirohant a helyiségbõl, majd beszállt egy kint parkoló Suzuki Grand Vitara szabadidõ-autóba (nem tudni, hogy az õ tulajdonában volt-e) és behajtott vele az autószalonba. Ott aztán hosszú percekig tartó rombolásba kezdett, melynek több vadonatúj Nissan gépkocsi is áldozatául esett és a szalon berendezéseiben is komoly károk keletkeztek. Személyi sérülést szerencsére nem okozott a bekattant ügyfél, akit a rendõrök végül elfogtak és letartóztattak."
Effe88
ez durva lehetett....nem sok maradhatott belõlle<#zavart2>

SimaSuna

Egy szlovák rendszámú kamion közlekedett Aszaló irányába, amikor egyelõre ismeretlen okok miatt, egy szembõl közlekedõ mikrobusz áttért a kamion sávjába. Hiába fékezett a teherszállító vezetõje, nem tudta elkerülni az ütközést. Az út menti szalagkorlátnak szorította a mikrobuszt. A szerencsétlenül járt férfi autója a felismerhetetlenségig összeroncsolódott.
A rendõrség Szikszó és Aszaló között teljes szélességében lezárta az utat a helyszínelés és mûszaki mentés idejére, a forgalmat egy földútra terelték.
A balesethez két mentõautó és mentõhelikopter is érkezett. A mentõszolgálat munkatársai hosszú idõn keresztül próbálták életben tartani a férfit, sajnos sikertelenül. A szlovák kamion fülkéje is teljesen összeroncsolódott, de szerencsére a sofõrnek nem esett baja.
A baleset körülményeit igazságügyi szakértõ bevonásával vizsgálja a rendõrség.
Respect 😄

z0ty4
Mint Mahoney a Rendõrakadémiában 😊)))))

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

desigo
desigo
Mondjuk ha ott állok az út szélén akkor az aszisztant hívása után egybõl a Shellt is hívtam volna,hogy tudjanak róla.
Legalább egy jegyzõkönyvet vegyenek fel.
VW-nél és Opelnél is van ilyen szolgáltatás.
Trailer hozta nekem a csereautót és 72 órán át lehetett azt használni amíg garanciális javítás volt.
Botrány amúgy,hogy ilyen magas benzinár mellett se megfelelõ minõségû az üzemanyag.
w77d
én sokat szoktam és semmi baj nem volt soha

Effe88
az szép<#ijedt><#zavart2>
mondjuk sellnél még életembe nem tankoltam nem is szándékozom ezek után se...

bboyatty
Ekkora marhát.<#violent>

Nem kért semmi pénzt a Seat. Egy fillérem nem bánta a dolgot.
Az autó most Augusztusban lesz 3 éves.

Pluskast
Mondjuk ki is fizethetnék a javítási költségeidet... Szép kis kút.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sikerült elérnem a benzinkutat,ahol tankoltam.

Köszönik szépen hogy szóltam,csekkolják az érintett tartályt és elnézésemet kérik a kellemetlenségért.

bravo 😞 ezt mégishogyanminek?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Pedig amikor ott álltam az országút szélén akkor átfutott az agyamon...😄

Carlos
rá ne fogd a péntek 13-ra

Þór vígi þessi rúnar

Tervezem õket felhívni,nehogy más is pórul járjon.

Pluskast
A kútnál nem tettél panaszt?

Bazze,most hozott haza az autómentõ Szigetvárról. -.-"

Lementem Pécsre a kórházba a térdemmel,viszonylag gyorsan végeztem is. Pécsen tankoltam a Shellnél visszafele,10 km után lerohadtam. Szervízbõl hívtak,aztmondták vizes volt az üzemanyag. Erre gondoltam amúgy én is,elkezdett az autó motorja egyenletlenül járni,aztán lefulladt és nem indult...
Remélem nem ment tönkre semmi alkatrész. Eddig mindig Agip meg OMW kutaknál tankoltam,soha semmi gond nem volt.

Autó kézikönyvében ott volt a Seat support telefonszáma,felhívtam,elmeséltem mi történt és mondta is a hölgy,hogy küldenek egy autómentõt. Szigetvár elõtt állt meg az autó nem sokkal,de komolyan mondom 10 perc alatt ott volt a csávó. 😮
És még az autómentõ költségét is kifizették. Le a kalappal a Seat elõtt. <#worship>

Szerk.: Mehetek az autóért,leengedték az üzemanyagot és tankoltak bele 8liter 98-as OMW-t. Most megy mint a kisangyal. Kurva jó arcok...<#worship>

Pluskast
Helyes, megérdemelte! Primitív barom.

desigo
"A nissanos Moszkvában, egy gyalogosok számára fenntartott átjáróban szándékozott továbbhaladni, de az elsõkerék-meghajtású gépkocsi fennakadt a járda síkjából kiemelkedõ síneken és onnan már képtelen volt elmozdulni."

😄D

válogatás
ez meg nem baleset hanem turbo 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

SimaSuna
az orosz tehergépjármû félbeszakította a kínai gyártmányú tehergépkocsit...
méd in csájna, bróken áj russia...
pajti

kínai.. <#banplz>

desigo
A négyzet meg B négyzet egyenlõ <#idiota>