Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Egyedül az unokáját meg a kutyát sajnálom. Na meg az autót. <#ravasz1>#ravasz1>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"A család egyébként a márka nagy rajongója, az öregurat két fia egy M6-os és egy M3-as BMW-vel kísérte, õk segítettek eloltani a motortérben keletkezõ tüzet." jól megy 😄😄
Második pedig no comment.
Fasznak kell hagyni,hogy ilyen vén öreglányok vezethessenek. <#wilting>#wilting>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Sokan be is tartják ezt, hogy megállnak a gyalogosoknak, de néha pont a rendõr b*szik elengedni és szépen elcsordogál elõtted...
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
csak linkben, erõs idegzetûeknek!
"...avagy, kamerázom, ahogy a többiek megmentik az embert az égõ kocsiból..."
Downhill!!
Két hónapja engem is majdnem ki vasalt a zebrán egy BMW. Elbúcsúztam barátnõmtõl mennék át a zebrán, jött egy Lengyel kamion ami már távolról villogott meg integetett hogy menjek nyugodtan, már a kamion elõtt jártam mikor rám dudált. Ugye megijedtem hirtelen reggel kómásan és megálltam, ahogy elkaptam a fejem a kamion felé abban a pillanatban a BMW elhúzott elõttem 70-80-as tempóval, városban...
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
gyakran vezetek én is, mégsem vagyok gyökér..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
szépen mész a pályán és egyszer csak szembe jön veled kamion és vége..kemény:S:S