Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lentebb linkeltem be hogy az amerikai kollégák hogy csinálják, és annak ellenére történik ilyen, hogy a magyar rendõrautópark meglepõen fiatal.
közlekedési kultúra mint olyan az nem nagyon van arra felé:D:D:D:D
Þór vígi þessi rúnar
"Why the hell did the fireman break Driver-side headlamps?
Was he stupid enough to think that R8 was a FR?
I mean it is clear that the engine is at the back....
Maybe he wanted some LEDs?"
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ezek szerint mégis a kamerás maradt végtelenül nyugodt, én is ilyen idegeket kívánnék magamnak. :)
Van hangfelvétel is, de a kamerás meg sem mukkan a becsapódás láttán, kábé annyi a reakciója, mintha leejtette volna az uzsonnás csomagját. Más ilyenkor kiabál, szentségel vagy legalább a kamera megrezdül a kezében. De itt semmi...
Vagy a világ legnyugodtabb kamerását láthattuk.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Hogy visszavettek az arcukból a balta láttán.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
a 24-s képen a srác a gázpalack közelében...
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
A vége felé !
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ahogy a ruszkik mondanak: "Hagyni kell...leegni...a picsaba"
Ezt mar semmivel el nem oltjak.

"Legalább öten vesztették életüket az Egyesült Államok keleti partvidékén végigsöprõ viharban..."
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
"Két személyautó frontálisan ütközött szombat reggel a 48-as úton, Debrecen-Haláp közelében. A balesetben a vétkes autót vezetõ férfi a helyszínen meghalt"
Oda kellett volna tenni egy par szalmabalat vagy vastag szivacsreteget. Hat komolyan,ilyenre nem gondoltak a szervezok? <#csodalk>#csodalk>
Szvsz ez egy rohejesen amator hiba.
M3-as kivezetõje is lezárva 11-tõl 24-ig Bruce Willis miatt.
M5-ös is lezárva a határ felé lenti baleset miatt.