Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
egy kis ON
egy kicsit elnézte a kanyart 😞
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Az elsõt könnyebb tovább görgetni <#nyes>#nyes>
van h Én is a 8-9 perceseket 2 v 3 részletben nézem végig
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ha jobbra rantja el,akkor meg az o hatuljat kapja el a szembol sodrodo auto es akkor sanszos,hogy felborul,meg a masik is.
Bar az talan meg mindig a "jobbik" opcio.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
#19298 > Óvatosan a kijelentésekkel, mire nekem is leesett a videó alapján hogy ennek mi lesz a vége, már késõ volt. Igen, én is benyaltam volna, meg szerintem te is. Felesleges így utólag okoskodni, meg hogy barom(?), nem te voltál ott.
I'll Be Back
De valószinõ hogy a sodródó autóban szenvedtek nagy sérülést mert ez valami kisebb teherautó vagy furgon volt.
I'll Be Back
szvsz ezt sehogy nem lehetett volna elkerulni.
Bar ha balra elrantja es az auto hatuljat talalja el az meg mindig jobb lett volna,mint igy.
Mert akkor az o autojanak az anyosules feloli resze kapja a pofont,ami neki is jo,a masik autonak meg a hatuljat,ami meg a masik sofornek is "jobb".
Baromira szerencsetlen egy eset volt ez <#shakehead>#shakehead>
Ha nekem maga Tadzsima Nobuhiro driftelgetne, akkor sem lógnék ki. Mondjuk õ nem is engedné...
10 -bõl 9 ember tuti hogy benyalná ezt a kamikaze mutatványt. A videó vége pedig tükrözi a ruszki mentalitást... <#hehe>#hehe>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
kórház a város szé... robogó szélén
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
az ilyet 15 évre bezárnám ( no persze nem itthoni hanem román börtönbe )
A megbízhatatlan olasz autója meg a részeg román kamionos miatt leszakadt az egyik karja :/

Kisdi Máté elmondta: a baleset a XIII. kerületi Szent István parknál történt. A sofõr kiszállt az autóból, és mivel vélhetõen nem húzta be a kéziféket, a személygépkocsi a Dunába gurult.
Elbocsátottak egy vízimentõt az Egyesült Államokban, aki a szolgálati helyét elhagyva segített egy fuldoklónak.