Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha tudsz valami infót add be a közösbe 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

A második az mûszaki hiba volt.

st3v3
Jol lerendezte lábát

I'll Be Back

ez viszont nem a video linkelõjét minõsíti hanem a készítõjét 😉

egy kis ON
egy kicsit elnézte a kanyart 😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo
Inkább legyen egy postban egy db 10 órás videó mint egy postban 10 különbözõ.
Az elsõt könnyebb tovább görgetni <#nyes>
nem a halállal van a gond hanem a videó hosszával

van h Én is a 8-9 perceseket 2 v 3 részletben nézem végig

nan76
senki ne m tartott pisztolyt a fejedhez,hogy megnézd(azt meg csendben jegyzem meg,hogy az ebben a topickban található videók 40-50%-ban tuti van halál)

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Oké, egy 3-4 perceset megnéz még az ember, de ki akkora fan hogy egy órásat nézzen végig esetleg emberek haláláról ?

talán van annyi eszed, h látásból meg tudj különböztetni egy lopós (daruval) trélert meg egy simát

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Ez valamivel komolyabbra sikerült, az ending szerintem egy öngyilkossági kísérlet volt.

broman191
Lambo vs motorok 1:0 <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Ulvar
Miért nem rabszállító kocsit fotóznak amiben a tulaj van?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

st3v3
Lehet megint tilosban parkolt,a fõtölvaj a sok közül.

I'll Be Back

Ha be vagy kötve akkor mindenképp. Borulásnál a legtöbb esetben az okozza a halált, hogy a delikvens kirepül az ablakon.

My bad,elnezest.
Ha jobbra rantja el,akkor meg az o hatuljat kapja el a szembol sodrodo auto es akkor sanszos,hogy felborul,meg a masik is.

Bar az talan meg mindig a "jobbik" opcio.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Én árkot írtam, az meg jobbra volt. <#smile>

#19298 > Óvatosan a kijelentésekkel, mire nekem is leesett a videó alapján hogy ennek mi lesz a vége, már késõ volt. Igen, én is benyaltam volna, meg szerintem te is. Felesleges így utólag okoskodni, meg hogy barom(?), nem te voltál ott.

st3v3
Jah!Méd in románia!Tábla is kint van elõzni tilos és veszélyes kanyar, de olyan mintha versenyzett volna.Rip a tehénnek, gazdának, meg a sumakernek!

I'll Be Back

<#zavart2>

st3v3
Többször végignéztem, el tudta volna kerülni, már a kanyarba driftelt és már azután egybõl látszik hová sodródik,de ez a barom nem nyomta a féket sem, pedig meguszhatta volna.
De valószinõ hogy a sodródó autóban szenvedtek nagy sérülést mert ez valami kisebb teherautó vagy furgon volt.

I'll Be Back

Ha balra elrantja,akkor a szembol csuszo auto hatso reszet kapja el. Latni lehetett,hogy egy masodpercig vart,hogy vegulis merre csuszik a masik,mire felismerte a helyzetet,addigra meg mar fekezett inkabb.
szvsz ezt sehogy nem lehetett volna elkerulni.
Bar ha balra elrantja es az auto hatuljat talalja el az meg mindig jobb lett volna,mint igy.

Mert akkor az o autojanak az anyosules feloli resze kapja a pofont,ami neki is jo,a masik autonak meg a hatuljat,ami meg a masik sofornek is "jobb".

Baromira szerencsetlen egy eset volt ez <#shakehead>

st3v3
Fékezve, balra elrántva talán meguszhatta volna.

I'll Be Back

st3v3

I'll Be Back

Sohasem értettem, hogy ha az idióta haverom éppen driftelni tanul, akkor nekem közben miért kell kilógni az ablakon.
Ha nekem maga Tadzsima Nobuhiro driftelgetne, akkor sem lógnék ki. Mondjuk õ nem is engedné...

Ha már most ilyen kezes-bárány kézzel bánnak ezzel az üggyel a bírók, nem hiszem hogy olyan durva lesz az ítélet. <#levele>

A 0:36 -ot megnéztem vagy 3x hogy lehetett volna kivédeni. Maximális helyzetfelismerés, minimális reakcióidõ, és elrántani az árokba.
10 -bõl 9 ember tuti hogy benyalná ezt a kamikaze mutatványt. A videó vége pedig tükrözi a ruszki mentalitást... <#hehe>

desigo
Ítélet után leüli azt a pár évet aztán mehet dolgozni,hogy megtérítse az anyagi kárt <#nyes>
aucs :|

pajti

broman191
Pár éve egy kanyarodó busz segge csapta meg lendületbõl hátulról a vállamat, az is jó volt, 1-2 másodpercig nem éreztem belõle semmit, utána jött valami enyhe zsibbadó szúrás... <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

zzeN
Na az fájhatott:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

😄_SADS😄_ASD?SAD:SA😄

Én csak azt nem értem hogyha valakinek müszaki okból meg kell állnia az autópályán azt mi a kurva istenért kell elgázolni????!??!?!?!??

Ulvar
jól se**be tolnák a bizonyos furcsán barnultak....

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

"A román kamionsofõrnél a helyszínen alkalmazott szonda ittasságot állapított meg."

az ilyet 15 évre bezárnám ( no persze nem itthoni hanem román börtönbe )

...és besodorta egy ponton alá.... 😄

desigo
A Lancia sofõrjét elsodorta az ittas román kamionos.

A megbízhatatlan olasz autója meg a részeg román kamionos miatt leszakadt az egyik karja :/

desigo
A Dunába gurult egy autó péntek reggel Budapesten, a XIII. kerületben; nem ült benne senki - közölte a Fõvárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivõje az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta: a baleset a XIII. kerületi Szent István parknál történt. A sofõr kiszállt az autóból, és mivel vélhetõen nem húzta be a kéziféket, a személygépkocsi a Dunába gurult.
A kb 15 percesre tervezett zenés tûzijáték eldurrant pár másodperc alatt, zene nélkül... <#alien>

desigo
Nem lesz hétvégén kamion stop a meleg miatt.
Szép lesz az M5-ös,M7-es...
pajti

Pluskast
4:16

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”