Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk nem idegesítette magát halálra😊) Én azért lehet beszarnék, ha el kezdene lángolni az autó😊
Downhill!!
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
"kavicsrugdosó primitív paraszt" -hát ezen felvisítottam! <#taps>#taps>
egyébiránt tényleg így van, kell nekik legalább 10-20év, mire képesek lesznek civilizált emberekként létezni, addig meg kihullik a férgese...jelenleg önszelektálódó nép
egyébiránt tényleg így van, kell nekik legalább 10-20év, mire képesek lesznek civilizált emberekként létezni, addig meg kihullik a férgese...jelenleg önszelektálódó nép
Amúgy mi az értelme ennek? ettõl lesz jani az áhmed pedró, mert fejtetõre álltja a vasat, úgy hogy nincs bekötve és még 5en ülnek benne? ha ennyire nem akar élni, akkor lõje fejbe magát.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ezzel talán nem is lenne gond, de nagy részük még mindig egy kavicsrugdosó primitív paraszt. Ez lesz ha viszonylag rövid idõ alatt csöppennek bele egy modernizált életbe, fõleg úgy hogy végtelen lóvéval. Ezek az emberek pár éve még birkát legeltettek, és bunkerben laktak.
Alacsonyan szállnak az arabok....
Valahogy nem tudom õket sajnálni és nem azért, mert arabok, hanem, mert köcsögség, amit mûvelnek, csomó embert sodornak veszélybe.
Valahogy nem tudom õket sajnálni és nem azért, mert arabok, hanem, mert köcsögség, amit mûvelnek, csomó embert sodornak veszélybe.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
De csúszik, csak a fõbb utakat takarítják, nem marad annyira meg a hó, illetve a sok autó miatt nem is tud megmaradni nagyon (mondjuk ha éjjel esik akkor megmarad).
Mellékutcákba meg nem kell száguldozni.
Vagy arra a 2 hétre veszel BKV jegyet, esetleg kiveszel szabadságot és meg is van oldva az egész 😄
Mellékutcákba meg nem kell száguldozni.
Vagy arra a 2 hétre veszel BKV jegyet, esetleg kiveszel szabadságot és meg is van oldva az egész 😄
És pesten nincs olyan hogy csúszik az út, vagy mi van ? Amúgy nekem nem szándékom hogy meggyõzzelek csak leírtam hogy mit gondolok errõl. Az elvem hogy az élet igazolja mindenkinek a jó vagy rossz döntését.
Te még az értelmesebbik gizda köcsög vagy még úgy is hogy elittad a fél agyféltekéd, ( <#hehe>#hehe> ) de nem egy ember ott feszít a BMW, Mercedes -ben, téli gumira viszont meg nem telik. Na ez az ultragáz ! <#nevetes1>#nevetes1>
Az a baj hogy sokan így gondolkodnak, és igen, abban az évi két hétben van a legtöbb baleset.
igazából fölösleges is(persze aki nap mint nap ingázik annak nyilván nem fõleg a hegyekbe😄😄)
azt az évi 2 hetet kibírom, mikor van egy ki hó😊
(jó tudom mindjárt jöttök a 7 fok alatti hõmérséklettel stb😄😄😄)
azt az évi 2 hetet kibírom, mikor van egy ki hó😊
(jó tudom mindjárt jöttök a 7 fok alatti hõmérséklettel stb😄😄😄)
lesz baleset nálunk is bõven. Az eladási statisztikák alapján sokkalta kevesebb téli gumit adtak el idén, mint az elmúlt években, tehát rengetegen a nyári guminál maradnak meg a kopott télinél....
Jól van, elkezdõdött a tél az oroszoknál, lesz videó bõven...
Like a boss... 😄DD
2.13-nál nagyon brutál 😄 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
eltelt fél perc, mire ráöntöttek mindent amit találtak és végre rájött az egyik hogy ja amúgy van poroltónk is.. XD
"Nulla tenaci invia est via"
Sörrel locsolják elõször? 😄
Már vártam hogy mikor gyullad ki a teljes autó. (Nem lett volna kár érte.) Minden esetre inkább vett volna egy normális kamerát.
Kicsit atnéztem alatta a kommenteket 😄 Van link még errõl a videóról 😄DD
http://www.liveleak.com/view?i=e54_1348726157
http://www.liveleak.com/view?i=e54_1348726157
Ezek a ferdeszemüek mindig kitalálnak valami baromságot, kár hogy nem mutatták hogy hány percig birják, vagy suicideoltak? 😄
MÉG FUJTA MINT EGY GYERTYÁT <#taps>#taps>
MADE IN RUSZKIK 😄
Az idióta.. <#wow3>#wow3>
6:53 <#vigyor3>#vigyor3>
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
jajj csak az agyamat cseszem fel, fagypont körüli hõmérséklet, vizes csúszós út, belváros de nyomja neki vagy 80al át szembe forgalomba ráadásul...na az ilyeneket tényleg jó volna a ruszkiknak Szibériai börtönbe küldeni.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
brutál..a zene meg jó választás
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Naná, hogy megint az oroszok.
Nem értem az ilyen sofõröket, látja, hogy ketten jönnek vele szemben, de õ csak azért is eléjük kanyarodik.
Nem értem az ilyen sofõröket, látja, hogy ketten jönnek vele szemben, de õ csak azért is eléjük kanyarodik.