Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
emberünk eszeveszett sebességgel elõzgetett kocsikat, de egy teherautó bicikli kikerülés közben gyakorlatilag kilökte. Az Astra pár fát kidöntött és háromszor bukdácsolt át a tetején. A sofõr jól van, de a mellette ülõ barátjáért még mindig küzdenek az orvosok, a reggelt nem biztos hogy megéri...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
everything's better with music
Amúgy egyszer én is estem seggre egy komolyat, bár közel sem ilyen magasról, közel két hétig full hátfájás.
hát nekem fájt, de én csak néztem..
A hozzászólásokat amúgy érdemes olvasni, az egyik azt írja: Felix Bum-gartner <#ijedt>#ijedt> <#nyes>#nyes>
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
a rendõrautó túl nagy ívben fordul..simán lett volna erõ elkapni...minek van rajta a fém lökhárító...megpöckölte volna oldalról..megpördült volna...aztán helló bilincs csukva...
nem 20percig kergetni..
#20301: 😄D
Bmw mentés 😄
A lényeg a 4 percnél
Ez meg hol jön szembe? 😄
Biztos "kici óccó cucc volt"
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Per Aspera Ad Inferi.
Ami nem kerül fel Youtubera, azt máshova tölti fel.
Itt megtalálod az összes videót amit feltöltött.