Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
everything's better with music
Amúgy egyszer én is estem seggre egy komolyat, bár közel sem ilyen magasról, közel két hétig full hátfájás.
hát nekem fájt, de én csak néztem..
A hozzászólásokat amúgy érdemes olvasni, az egyik azt írja: Felix Bum-gartner <#ijedt>#ijedt> <#nyes>#nyes>
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
a rendõrautó túl nagy ívben fordul..simán lett volna erõ elkapni...minek van rajta a fém lökhárító...megpöckölte volna oldalról..megpördült volna...aztán helló bilincs csukva...
nem 20percig kergetni..
#20301: 😄D
Bmw mentés 😄
A lényeg a 4 percnél
Ez meg hol jön szembe? 😄
Biztos "kici óccó cucc volt"
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Per Aspera Ad Inferi.
Ami nem kerül fel Youtubera, azt máshova tölti fel.
Itt megtalálod az összes videót amit feltöltött.
Downhill!!
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
egyébiránt tényleg így van, kell nekik legalább 10-20év, mire képesek lesznek civilizált emberekként létezni, addig meg kihullik a férgese...jelenleg önszelektálódó nép