37102
-
#23656 mikor mindenki azt a kevés pénzt hajtja, vana aki meg a sikkasztott milliok után nem alszik nyugodtan, de van olyan kevés amelyik igen :D -
Coral Springs #23655 Kérném a statisztikákat, és a rajta szereplő emberek életmódjának a felvázolását. Még a hirtelen elhunyt, egészségesnek mondott sportolókról is kiderül előbb utóbb, hogy a dopping, és túlhajtás miatt kaptak infarktust. -
#23654 gázolás
kétoldalról
megfordulós,légzsákos
ugrassunk fel a taxira
hátulról -
#23653 stressz mentes életmód? ma? haggyukmá XD -
Blum #23652 Ne beszelj mar megint faszsagokat,naponta tobb ezer,egyebkent makk egeszseges ember kap agyverzest,szivrohamot,stb... -
Coral Springs #23651 Na ezeket pont azok okozzák, amiket felsoroltam. Egy egészséges ember én szerintem a rákot nem tudja tudatosan elkerülni, minden mást pedig igen, egészséges, stressz mentes életmóddal. -
#23650 -
#23649 Bármi lehetett agyvérzés, szivroham -
Coral Springs #23648 Hát a sok pia, gyógyszer, cigi, energiaitalok, azok okoznak ilyen hirtelen kimúlásokat. -
#23647 Valószinü menet közben halt meg, mert a kocsi sérülései nem indokolták a halálát, szatmári rendszám volt a kocsin. -
Mondeo19 #23646 Lehet, hogy már halott volt a vezető, amikor fák közé hajtott a Mercedes Győrteleknél -
#23645 Még ő sem tudja -
#23644 Ezen nagyon jól szórakoztam
(lehet fel kéne már rakni a téli gumikat) -
#23643 Te ez tipikusan olyan mint a GTA-ba.Ha ráütsz egyet a kocsira a sofőr behülyül és tör-zúz mindent -
#23642 mi az istenért szalad a kocsi után??? megfogja a 1,5-2 tonnát vagy mi??????
ui: olyan nincs hogy sok videó, pakoljad bátran :) -
#23641 nekem nincs gondom semmivel, mint írtam nálam úgyis rejtve vannak a kommentjei és nem nyitom le egyiket se :D
de az ilyen 10-20perces válogatásokat én el se kezdem nézni, álltalában a fele már úgyis volt.. :D -
Coral Springs #23640 Leesett az első hó Oroszországban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Coral Springs #23639 Akkor most a sok flash volt itt a probléma, vagy a sok ruszki videó ? -
Coral Springs #23638 #23565 -
#23637 Az ilyet remélem valaki úgy elveri, hogy beszarik..
-
#23636 Car Out of Control Invades Gas Station
Hard impact and then run over and trapped underneath the vehicle they hit
szétszaladt a ménes -
Blum #23635 Truck accidents on the road Compilation Autumn 2013 -
#23634 na még egy szerencsés baleset zárás ként :D
ilyen szivacs kéne mindenhova! :D -
#23633 a lenti kép videón, amit szerintem egy kamera képéről csináltak telefonnal :'DD
itt jobb a kép, csak a szög nem :D
-
#23632 Szinten. :-) -
#23631 Amúgy eleinte érdekes volt, néztem is őket, de mára olyan szinten meguntam, hogy már el sem indítom a videókat. -
#23630 Egyetertek enis.
Unom mar a sok orosz vackot aminek a fele votma vagy annyira bena hogy nem is erdemes idot szanni ra. -
#23629 http://www.vezess.hu/vezetunk/elhajolt_halal_elol/48020/# -
#23628 http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/baleset_utan_tragikomedia_szombathelyen
-
#23627 wow de komoly pic -
Coral Springs #23626 Ez így van, felesleges ez a videó flood (ráadásul alig van köztük friss infó). Nem egyszer lett már szólva neki. -
#23625 rakd spoilerba azt képsz, mindenkinek beszarik a böngésző hiába 25 magos a procija -
#23624 +1 - minden nap itt vagyok. -
#23623 gigi becali kecskepásztor és a maybach
-
#23622 süt az IQ...
minden nap nézzük a topicot, de csak az unalmas, tucatfos ruszki videóiddal van tele.
minőség > mennyiség, nem tudom, hallottál-e már róla.
-
#23621 BMW E30 égés -
#23620 Pénteken 3.órán szóltak az osztálytársamnak, hogy nagy baj van..Hát ez lett..
:( -
#23619 Tegyél bele egy többmagos processzort.
Vagy irjatok haza az sg nek hogy vegye ki a "video megosztása menüt".
Arról én meg nem tehetek, hogy van mikor ide se dugjátok az orrotokat napokig, ha látok valami érdekes videót ugy is linkelem.Jöhetnek a negativ szavazatok, ugy sem érnek semmit sem.
Egyébkén a másik oldal(ti) vajon igy néz ki, sok kis okoskodo kocka???---:D---- -
#23618 ne is mondd...megfekszik a melós gép a sok flashtől :) -
#23617 egyébként is szelektálni kéne a jobbakat, mert senki sem fog naponta 50 ilyen orosz szart végignézni.