37102
-
#23776 Azt oszt telibe kapta :O -
#23775 hát én nem tapasztaltam zavartalan közlekedést
kecskemét -
#23774 -
#23773 Azért próbálom ésszel! Sms-t azért csak nem írok :-) -
RealCián #23772 Azért remélem olyat nem csinálsz, mint a videón a buszsofőr, hogy 6-7 mp-ig fel sem néz. -
#23771 off lövöldözés volt a moszkvai metrón
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2511875/Terrifying-moment-subway-passenger-shot-face-racist-attack-Russian-metro.html -
#23770 Elfogadom! Egyszer azért próbáljátok ki nem egyszerű:-) Azok amiket felsoroltok meg kb mind egy rakat szar:-) Próbáltam egyik sem működik normálisan, legalábbis ilyen igénybevétel mellett.
Nem vita meg ilyenek, de sajna én nyomkodok, fogom, telefonálok kb egész nap. És egy 200-300km et rakok bele a gépbe/ nap.. Nah mindegy, persze teljesen igazat adok nektek, megha megfognak esetleg a rendőrnek is, de nem minden kék meg piros, vannak árnyalatok is :-) -
#23769 Ez egy másik kanyar. :) -
zsgaby #23768 Vicces egy kanyar.. itt egy egész sorozat róla...
Nordschleife Touristenfahrten Crash -
#23767 Gy.Arielék voltak...
azóta Ariel felépült és erősebb BMW-t épített...nem semmi a srác. -
W aWaW Wah #23766 -
#23765 -
#23764 "A rakpartok majdnem végig 70-esek, de mindig, szinte minden nap van olyan sügér, aki még a számára biztonságos 50 alatt is egy tízessel megy és mondjuk lejön a Margit-hídnal és csak a Lágymányosinál fordul el, miközben a sor már a Szentendrein is torlódik miatta (oké, túlzok, de a nagyságrend hasonló)."
Én nap mint nap ugyanezt élem meg csak a Váci úton kifelé Újpest irányba. Ugye egy idő után - azt hiszem a Dózsa György úttól nem vagyok biztos, hogy onnan - megszűnik az 50-es korlát és ki van rakva a 70-es tábla, de a vezetők 90%-a észre sem veszi, hogy lehetne többel menni, mert a jelző táblákat már szarnak megnézni. Tegnap délután mentem haza, hát katasztrófa volt, ahogy vezettek. Elkezdett esni az eső és annyi szerencsétlenkedésnek voltam szemtanúja, hogy hangosan röhögtem a kocsiban.
UI: Egyébként az indexet tényleg nagyon kevesen használják, és az már csak hab a tortán (és már meg sem lepődöm), hogy a legtöbb "kolléga" a minimális fáradságot sem veszi, hogy ha beengedem magam elé akkor azt megköszönje, mert ugye ez nekik természetes előjoguk. -
#23763 Basszus, bluetooth füles, oszt csá. Igaz, elvileg az is telefonálás, de legalább nem a telefont bámulja. -
Blum #23762 Cars on the road Compilation November 2013 (2) -
#23761 Én is a kormányról veszem fel, amikor beülök szépen egy szó nélkül csatlakozik a telefonomhoz a kocsi. -
#23760 Legtöbb kocsiban kormányról kapcsolható -
#23759 kihangosító... vezetés közben senki se nyomkodja a készüléket baszod... -
#23758 Hát aki futár stb. van pl kihangositó, vezeték nélküli füles.... -
#23757 Na most igen. És ugye nem is vitázom tilos, és tudom is. De amikor naponta 200km et vezetsz 14-15 helyet látogatsz meg. (ki be szállsz az autóból egész nap) telefonon tartod a kapcsolatot a cégeddel az ügyfelekkel meg a tököm tudja még kivel. Mit csinálsz? Hát telefonálsz vezetés közben. Ha valaki sokat csinálja ugyan úgy rutinná válik, mint bármi más. Persze igazatok van, és nem lehet és el is fogadom, de nem mindenki balfasz aki mobilozik, valakinek ez a munkája része. -
#23756 Na ez is befejezte a buszsofőri pályautását, egyébként már irtam régebben, hogy velem szemben is jöttek már ugy, hogy facebookoztak vagy sms eztek vagy a faszom tudja de a telefont nyomkodták.A tegnapelőtt majnem láttam egy gázolást a pali éppen telefonált ugy vette be ezerrel a kanyart.De elég sokan telefonálnak is, holott tiltott. -
#23755 Asszony-Anyós kombó (napi száz-száz km-t ingáznak, három határt is átlépve, 5 ill. 20 éve van jogsijuk) felolvastam nekik a sztori, síri csend, hátrafordulok és néznek rám szép boci szemekkel, majd anyós "ilyenkor a lámpának nem kéne sárgán villogni?"!!!
...még is mi a francot képzeltem! -
#23754 Egy normális társadalomban ilyenkor tudod mi lenne? A rendőr parancsára a hölgy kurva gyorsan félreáll, átadja a jogosítványát a rendőrnek és haza buszozik. A jó kurva anyját az ilyennek.. -
#23753 "A hölgy vehemensen magyarázta a rendőrnek, hogy az ne mutogasson neki, mert zöld a lámpa."
és ne guruljon el szerencsétlen rendőr gyógyszere. -
#23752 atya ég a kommentelők között is mennyi a hülye állat... mi az, hogy nehéz az út közepén integető rendőrt észrevenni??? ha tényleg nehéz neki, akkor miért közlekedik? valszeg akkor a zebrán átkelő gyerekeket sem látja. Meg hogy egy mikrobusz mögül nem lehet látni a rendőrt, csak a lámpát... na de elég ha a mikrobuszos látja bazdmeg. -
#23751 Lakott terület vs 50 témához: sokan egyszerűen észre sem veszik a feloldó, vagy ideiglenes szakaszokon magasabb sebességet engedélyező táblákat. A rakpartok majdnem végig 70-esek, de mindig, szinte minden nap van olyan sügér, aki még a számára biztonságos 50 alatt is egy tízessel megy és mondjuk lejön a Margit-hídnal és csak a Lágymányosinál fordul el, miközben a sor már a Szentendrein is torlódik miatta (oké, túlzok, de a nagyságrend hasonló).
Ugyanennek a másik "alfaja" az a figura, aki már a Szerémin beáll a belsőbe, mert majd az Árpád hídon neki balra kell kitérnie - és végigmegy így a Hungárián.
A legrosszabb a kettő kereszteződéséből képződött mutáns, akinek fogalma sincs arról, hogy a Hungária is majdnem végig 70-es...
-
RealCián #23750 6 azaz hat másodpercig nem veszi le a szemét a telefonjáról, mikozben sms-ezik.
Busszal, 78km/h-nál. Ember az ilyen?
-
#23749 A legnagyobb kedvencem a rendőri karjelzés nem ismerete.
Múltkor Szolnokon volt ilyen verseny, nesze neked legnagyobb kereszteződés, az autótosok meg csak néznek mint a birka. Akinek menni kellett volna csak állt, akinek tilos volt az meg ment. szegény rendőr annyira integetett azt hittem felrepül :)
ezt érdemes elolvasni: Baleset után tragikomédia Szombathelyen
-
#23748 Teljesen igazatok van, az index is luxus. -
#23747 nekem most lesz 5 éves a jogsim...nem is vezettem annyit, mert saját verdám nincs...a lényeg hogy amikor megyek mondjuk városban, érzem, hogy bátortalanok, és rutintalanok az emberek, vagy túl vakmerőek, vagy egyszerűen szarnak mindenre...mert úgy gondolja megteheti...
A leggyakoribb hiba a sebesség nem megfelelő tartása (vagy túl lassú vagy túl gyors), utána az index abszolút nem használása. Aki indexet nem használ azt nyomban pofán basznám egy szívlapáttal. Hányingert kapok azoktól akik csak tekergetik a kormányt és mennek össze vissza semmit be nem tartva...mert ő mi kemény, meg minek használni...
Volt már hogy számon kértem hogy körforgóba BEFELE minek használta KIFELE meg miért nem? Abszolút nem értette hogy miért teszem fel ezt a kérdést..., szte ez így volt helyes.
Harmadik nagy hiba a matatás. Mész autóban, szól a telefon kistáskában zsebben...lenyúlsz kormány fordul nem veszed észre BUMM....Sose fogom megérteni...ÉN hülye barom állativadék (ezek szerint), ha csörög a telefonom vezetés közben, félre húzódok...a lényeg hogy biztonságos helyen megállok ÉS UTÁNA veszem fel a kibaszott telefont...se kihangosító se headset se semmi..., mind csak eltereli az ember figyelmét...és bárki mondhatja, hogy ő mennyire geci ügyes mert így is tud vezetni...csattantam már majdnem párszor így amikor ismerős(ök) így vezetett/vezettek...
BTW én is érzem azt hogy sokszor pofázok vezetés közben, hogy gyere már, menjél már stb...ettől függetlenül folyamatosan arra koncentrálok amire kell. -
#23746 Nem tudom, de amúgy ez idehaza komoly tendencia. Mármint vagy mennek mint a meszes és tojnak a KRESZ-re vagy úgy közlekednek mint egy járókeretes öregasszony. Majdnem 20 éve van jogsim de az utóbbi pár évben nagyon megváltozott a hazai "vezetési kultúra". A pasas tipikus példája a megyek mint a meszes és közben holt ideges vagyok az előttem haladóra mert 50-el merészel menni lakott területen. Hallani is a videó elején amikor az előtte lévő opelos kikerüli a kukás autót, hogy motyogja magában: "gyere - gyere - gyere már". Ezt néha magamon is észre veszem amúgy. Nem tudom lehet, hogy ez a rakás elektromos kütyük amiket beraknak az autókba, azok ingerelik a vezetőket vagy csak mert úgy általában feszített az emberek napi életvitele de egyértelműen rosszabb lett a vezetési kultúra az elmúlt években. -
#23745 -
#23744 -
Susarc #23743 feltöltő normális? legalább 70-el megy előz mindenkit,nyomul másik seggében van,átmegy záróvonalon 30-as táblát leszarja.....nem csodálom,hogy így járt! a bicajos is barom volt és remélem nem lett komoly baja,de a balfasz autóstól jogsit elvenném azonnal -
#23742 40es tábla volt kint. -
#23741 Ügyes. 50el ment? mert aki előtte volt mindenkit össze vissza leelőzött. Erre azért nem lenneék büszke, még ha a bicajos is volt a láma mert nem jelzett, de a 50el megy akkor lehet nem történik meg. -
#23740 keze és pár bordája így is tört... -
#23739 Egy kis hazaii.Biciklisgázolás -
#23738 Óriási mázlija volt, láttam már pár eszterga balesetet, az ilyen hamar bedarál kutyakajának! -
#23737 off:Igy kell gyorsan levetkőzni az esztergapadnál :D Valami tanmühely lehet