37102
-
#24580 és hogy nyomja neki. ez nem véletlenűl hajtott fel rossz irányba. -
#24579 azt hittem ugyanaz, de nem.
http://www.liveleak.com/view?i=60b_1391971368 -
#24578 Különbözőek vagyunk, és életünkben többször is változhat a véleményünk, akár szöges ellentétben is állhat a pár évvel ezelőtti véleményünkhöz képest. Valszeg Te is másképpen kezdenél gondolkodni, ha TE lennél az áldozat egy ilyen kecseg miatt. Számomra pl nagyon ellenszenves a viselkedése, és bárhogy véded, nem fogok rá Emberként tekinteni, sorry. -
#24577 #24526 -
Coral Springs #24576 Tegnapi. Csay szembe ment fel az autópályára, 6 halott.
-
Stockbauer33 #24575 -
#24574 Na itt a másik példa,erős autó idióta sofőr aki nem bír magán uralkodni ráadásul vizes aszfalton megy,mint a hülye,az ilyen vessen magára :/ -
#24573 Én nem azt mondtam,nehogy félreérts,de a motorosok túlnyomó többsége egyszerűen túl vagánynak tartja magát,ez miatt is van rengeteg baleset főleg nyáron :I -
#24572 Car Crash Compilation # 227
4:15-nél. körforgalom és villamos? na ott mit mond a Kresz...
a legutolső videó meg lol. ugrik mindenki mindenfelé -
Stockbauer33 #24571 Oszlopra csavarodott egy Porsche 911-es -
#24570 nem motoros? ki nem szarja le? ember volt. Hibázott, meghalt és ennyi. Mi különbség van motoros és nem motoros között? semmi az ég világon! -
#24569 Ok, természetesen van sok igazság, amit írsz. DE! A lentebb linkelt xxxx NEM motoros. Hiszen, egyetlen dolog emlékeztet rá, a sisak. Egy "normális" motoros vesz fel cuccot magára, nem farmerban, strandpapucsban fog sport verdára felpattanni. (ok az se strandpapucs, de mindegy) -
#24568 Ott is van sérült : A motorkerékpár vezetője a helyszínen életét vesztette, a személygépkocsi sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A baleset helyszínén a hatóságok lezárták az érintett útszakaszt és ideiglenesen átterelték a forgalmat az út Segesvárról Marosvásárhelyre vezető oldalára. -
Nyiri #24567 Nekem is volt barátom aki meghalt egy butaság miatt (Ő volt a buta és hülye), de nála kedvesebb és segítőkészebb embert soha nem láttam és a világ sokkal kevesebb nélküle. Egy idegen persze mondhatja rá, hogy "dögöljön meg aki hülye", de mivel nem ismeri és nem tudja ki volt akkor is érzéketlenség.
Ilyen példa az, mikor a tv2 naplóban épp egy motoros "bandáról" forgattak és az egyik motoros hibát követett el és meghalt. Túl vagány volt. Az életben pedig egy 2 gyermekes orvos aki sok emberen segített.
Na mindegy. Feleslegesen jár a kezem. -
#24566 Lakott területen 200al? gratulálok. Bár ez mindennapos hogy erősebb motorral egyszerűen képtelenek betartani a sebességhatárokat. Csak az autót és az autóst sajnálom és azokat akik ezt a hülegyereket össze kell hogy szedjék az aszfaltról. -
#24565 Autósok között is van rengeteg bunkó... -
#24564 Az a szerencse, hogy a vétkes halt meg, nem az áldozat (mert az autóban azért utaztak, ott is lehetne sérült/halott)! Ergo, qrvára hidegen hagy az ilyen kecseg...
Jó hogy ne már sirassam is meg. -
#24563 Nem vagyok érzéketlen, de azt tartom, hogy aki hülye az dögöljön meg...még mielőtt ebből a hülyeségből kifolyólag olyat öl meg aki normálisan képes közlekedni az utakon. -
#24562 Elnézést igazad van,de akkor is be kellene tartani a KRESZ-t és semmi probléma nem volna,csak az a baj,hogy rengetegen még azt sem tudják,hogy kinek mikor van elsőbbsége :I -
Nyiri #24561 Attól még egy ember meghalt. Nem kéne ennyire érzéketlennek lenni. -
#24560 A legtöbb motorost ez nem érdekli ha van -5 fok ha van +35 akkor is ugyanúgy mennek és ez a vége és lehet sírni,aki persze túléli :/ -
#24559 Februárba...Akár hogy is,de nem a legszárazabb az aszfalt.. Az autós nem is láthatta hogy jön.. :-j -
#24558 -
#24557 Én sem azért mondtam mert sajnálom,amúgy is utálom a motorosokat (tisztelet a kivételnek) :/ -
#24556 Csak a bukó tartja össze a fejét, a leve ki is folyt. Nem tudom sajnálni a fickót, aki 200al száguldozik számíthat ilyen bakikra. -
#24555 Annak kaputt.A feje biztos szétment :O -
#24554 Az információk szerint a motorkerékpár Koronka irányából tartott Marosvásárhely felé, jóval meghaladva a megengedett sebességet, körülbelül 200 km/h-val közlekedett, és nekiütközött a Marosvásárhelyen bejegyzett személygépkocsinak.
18 + CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
KÉP
-
#24552 Nem semmi -
#24551 félúton rájött, hogy kabriózni szeretne :D -
#24550 Mekkorát durrant... -
#24549 http://www.liveleak.com/view?i=b0d_1391926402 -
#24548 Az is lehet. -
#24547 Valószínű üldözték a rendőrök őt, azért teperték le.
Látszik, hogy a csávó a külső sávból csúszik be a szembejövőkhöz elég nagy tempóba, rendőrök meg lemaradva.
Elakart futni szerintem, csak hogy jöttek a rendőrök meggondolta magát. -
#24546 Komolyan mondom ezeket a buzikat nem értem,azért kell szerencsétlent erőszakkal földre teperni,mert véletlenül megcsúszott a kocsival és okozott egy kisebb balesetet.Rendőri erőszak :( -
3:25 -
#24544 Értem én és igazad van,de akkor mi a brantért kell annyira rámászni arra a gáztartályszelepre,inkább állt volna meg tőle 1-2 méterre és majd utánaigazít :/ -
#24543 Féltem annyira a családom/autóm épségét, hogy 1km-el odébb álltam volna meg. Nyilván a felelősséget vállalom, de a kamerán én is úgy látszottam volna, hogy elhajtok... sőt, én ennél gyorsabban távoztam volna :-D -
#24542 Egyet kell értsek. Idehaza se látsz ilyet benzinkúton, körbe van kerítve és csak a kútfej elérhető az egyszeri autós számára, de általában csak kútkezelő tankolhat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szóval, szokásos orosz trehány, átgondolatlan munka.
-
W aWaW Wah #24541 én még a kutas helyébe is elfutottam volna nemhogy amúgy... nem a BMW-s hibája hanem a primitív kivitelezésé.
Amerikába ezért be lenne perelve a gáztartály gyártója is, meg a benzinkút tulaja is, ott nem nézik az ilyeneket jó szemmel. -
#24540 de ő nem csak a tartálytól hajtott el...