37102
  • z0ty4
    és hogy nyomja neki. ez nem véletlenűl hajtott fel rossz irányba.
  • RatBaG #24579
    azt hittem ugyanaz, de nem.
    http://www.liveleak.com/view?i=60b_1391971368
  • Alien69
    Különbözőek vagyunk, és életünkben többször is változhat a véleményünk, akár szöges ellentétben is állhat a pár évvel ezelőtti véleményünkhöz képest. Valszeg Te is másképpen kezdenél gondolkodni, ha TE lennél az áldozat egy ilyen kecseg miatt. Számomra pl nagyon ellenszenves a viselkedése, és bárhogy véded, nem fogok rá Emberként tekinteni, sorry.
  • milk4
  • Coral Springs
    Tegnapi. Csay szembe ment fel az autópályára, 6 halott.

• Stockbauer33 #24575
  • Misuka963
    Na itt a másik példa,erős autó idióta sofőr aki nem bír magán uralkodni ráadásul vizes aszfalton megy,mint a hülye,az ilyen vessen magára :/
  • Misuka963
    Én nem azt mondtam,nehogy félreérts,de a motorosok túlnyomó többsége egyszerűen túl vagánynak tartja magát,ez miatt is van rengeteg baleset főleg nyáron :I
  • z0ty4
    Car Crash Compilation # 227

4:15-nél. körforgalom és villamos? na ott mit mond a Kresz...
    a legutolső videó meg lol. ugrik mindenki mindenfelé
  • Stockbauer33 #24571
    Oszlopra csavarodott egy Porsche 911-es
  • w77d
    nem motoros? ki nem szarja le? ember volt. Hibázott, meghalt és ennyi. Mi különbség van motoros és nem motoros között? semmi az ég világon!
  • Alien69
    Ok, természetesen van sok igazság, amit írsz. DE! A lentebb linkelt xxxx NEM motoros. Hiszen, egyetlen dolog emlékeztet rá, a sisak. Egy "normális" motoros vesz fel cuccot magára, nem farmerban, strandpapucsban fog sport verdára felpattanni. (ok az se strandpapucs, de mindegy)
  • sovatalevi
    Ott is van sérült : A motorkerékpár vezetője a helyszínen életét vesztette, a személygépkocsi sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A baleset helyszínén a hatóságok lezárták az érintett útszakaszt és ideiglenesen átterelték a forgalmat az út Segesvárról Marosvásárhelyre vezető oldalára.
  • Nyiri
    Nekem is volt barátom aki meghalt egy butaság miatt (Ő volt a buta és hülye), de nála kedvesebb és segítőkészebb embert soha nem láttam és a világ sokkal kevesebb nélküle. Egy idegen persze mondhatja rá, hogy "dögöljön meg aki hülye", de mivel nem ismeri és nem tudja ki volt akkor is érzéketlenség.

Ilyen példa az, mikor a tv2 naplóban épp egy motoros "bandáról" forgattak és az egyik motoros hibát követett el és meghalt. Túl vagány volt. Az életben pedig egy 2 gyermekes orvos aki sok emberen segített.

Na mindegy. Feleslegesen jár a kezem.
  • Totti5
    Lakott területen 200al? gratulálok. Bár ez mindennapos hogy erősebb motorral egyszerűen képtelenek betartani a sebességhatárokat. Csak az autót és az autóst sajnálom és azokat akik ezt a hülegyereket össze kell hogy szedjék az aszfaltról.
  • otisz111
    Autósok között is van rengeteg bunkó...
  • Alien69
    Az a szerencse, hogy a vétkes halt meg, nem az áldozat (mert az autóban azért utaztak, ott is lehetne sérült/halott)! Ergo, qrvára hidegen hagy az ilyen kecseg...
    Jó hogy ne már sirassam is meg.
  • bboyatty
    Nem vagyok érzéketlen, de azt tartom, hogy aki hülye az dögöljön meg...még mielőtt ebből a hülyeségből kifolyólag olyat öl meg aki normálisan képes közlekedni az utakon.
  • Misuka963
    Elnézést igazad van,de akkor is be kellene tartani a KRESZ-t és semmi probléma nem volna,csak az a baj,hogy rengetegen még azt sem tudják,hogy kinek mikor van elsőbbsége :I
  • Nyiri
    Attól még egy ember meghalt. Nem kéne ennyire érzéketlennek lenni.
  • Misuka963
    A legtöbb motorost ez nem érdekli ha van -5 fok ha van +35 akkor is ugyanúgy mennek és ez a vége és lehet sírni,aki persze túléli :/
  • sovatalevi
    Februárba...Akár hogy is,de nem a legszárazabb az aszfalt.. Az autós nem is láthatta hogy jön.. :-j
  • zotya10002
  • Misuka963
    Én sem azért mondtam mert sajnálom,amúgy is utálom a motorosokat (tisztelet a kivételnek) :/
  • bboyatty
    Csak a bukó tartja össze a fejét, a leve ki is folyt. Nem tudom sajnálni a fickót, aki 200al száguldozik számíthat ilyen bakikra.
  • Misuka963
    Annak kaputt.A feje biztos szétment :O
  • sovatalevi
    Az információk szerint a motorkerékpár Koronka irányából tartott Marosvásárhely felé, jóval meghaladva a megengedett sebességet, körülbelül 200 km/h-val közlekedett, és nekiütközött a Marosvásárhelyen bejegyzett személygépkocsinak.

18 + CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!

KÉP
  • Misuka963
    Nem semmi
  • w77d
    félúton rájött, hogy kabriózni szeretne :D
  • bboyatty
    Mekkorát durrant...
  • RatBaG #24549
    http://www.liveleak.com/view?i=b0d_1391926402
  • Misuka963
    Az is lehet.
  • Norbi1990
    Valószínű üldözték a rendőrök őt, azért teperték le.
    Látszik, hogy a csávó a külső sávból csúszik be a szembejövőkhöz elég nagy tempóba, rendőrök meg lemaradva.

Elakart futni szerintem, csak hogy jöttek a rendőrök meggondolta magát.
  • Misuka963
    Komolyan mondom ezeket a buzikat nem értem,azért kell szerencsétlent erőszakkal földre teperni,mert véletlenül megcsúszott a kocsival és okozott egy kisebb balesetet.Rendőri erőszak :(
  • z0ty4

3:25
  • Misuka963
    Értem én és igazad van,de akkor mi a brantért kell annyira rámászni arra a gáztartályszelepre,inkább állt volna meg tőle 1-2 méterre és majd utánaigazít :/
  • Tinman #24543
    Féltem annyira a családom/autóm épségét, hogy 1km-el odébb álltam volna meg. Nyilván a felelősséget vállalom, de a kamerán én is úgy látszottam volna, hogy elhajtok... sőt, én ennél gyorsabban távoztam volna :-D
  • Tinman #24542
    Egyet kell értsek. Idehaza se látsz ilyet benzinkúton, körbe van kerítve és csak a kútfej elérhető az egyszeri autós számára, de általában csak kútkezelő tankolhat.

Szóval, szokásos orosz trehány, átgondolatlan munka.

• W aWaW Wah
    én még a kutas helyébe is elfutottam volna nemhogy amúgy... nem a BMW-s hibája hanem a primitív kivitelezésé.
    Amerikába ezért be lenne perelve a gáztartály gyártója is, meg a benzinkút tulaja is, ott nem nézik az ilyeneket jó szemmel.
  • RatBaG #24540
    de ő nem csak a tartálytól hajtott el...