Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
youtube.com/user/icetihiii22
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
60-70et biztos verte neki
nyilván idõre ment de kurvára megérte:S:S:S
Þór vígi þessi rúnar
Tegnap este faterom elment dolgozni,ma reggel nem tudott kijonni meg gyalog se a telephelyrol.
Fonoke hivta a tuzoltokat,ok pucoltak le az utat. Kimentem ele,hogy elhozom haza de kb. 300 meter utan elakadtam. A semmi kozepen. Pont elakartam indulni vissza a faluba,hogy szolok valami traktorosnak es akkor a semmibol jott egy Toyota Hilux (de mint allat! 😄). Meg is allt,kihuzott es adott kolcson 2 holancot,hogy tegyem fel az elso kerekekre,majd ha beertunk Kaposvarra ott visszaadom. Kurva jo arc volt,ment vegig elol,csinalta nekem az utat. 15km-t jottunk de sehol egy kibaszott hokotro vagy valami. Vicc...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
5órája
"A 15. óra után. Amikor utoljára telefonáltunk azt mondták a baleset elhárítva, az autópálya járható, ugyan 70km-es a kocsisor, de akadály nincs, további mentés nem történik, oldják meg maguk, ássák ki magukat..."
3órája

"Nulla tenaci invia est via"
tök felesleges itt bizonygatnod hogy milyen okos vagy minden baleset események hosszú láncolata és ha egy kicsit is intelligens lennél akkor nem próbálnád kitalálni az elõzményeket mert úgysem tudod
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
LOOOOL "Aki mégis utnak indulna vigyen magával takarót, forró teát, tankolja tele az autót....stb...."<#pias>#pias><#taps>#taps>
Mikor rengetegen 2-3000Ft ért tankolnak max 5000Ft ért, mert többre nem futja. 😄 De induljon el nyugodtan ha a pusztában akar a hidegben kocsiba aludni, rettegve mikor csapódik bele egy állat 😄
nem lesz márc 15...elmarad 😊
PSZIHO barátunk legalább láthatja, hogy másoknak is mi a véleménye.

Fejér megye legtöbb járására gépjármû tilalmat rendeltek el pl, anyumnak legkésõbb hétre itthon kellett volna lennie. 2-3 órája várnak az buszon
I met God. She's black
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Fehérvárnál áll az egész.Egy kamionos azt mondta,hogy most már 5 órája vesztegel.
Lehet,hogy az éjjelt is ott töltik...