Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos elég nagy volt a roncsolódás

Ez elment vadászni, ez elment egykerekezni, ez meg elment kukoricát szedni a 4 es fõuton.
http://www.szon.hu/szornyethalt-a-motoros/2357597

http://www.szon.hu/szornyethalt-a-motoros/2357597

Pajti, a kép alatti betûk nem a képhez tartoznak, nem díszítés szempontjából vannak ott. Olvasni tudsz. Valószínûleg.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
11 en ültek az autóban, ami vonattal ütközött.
Videok:
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Accident+feroviar+in+judetul+Iasi+Patru+persoane+au+murit
Kilenc ember szörnyethalt, kettõ pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett vasárnap Romániában, Jászvásár (Iasi) térségében egy vasúti átkelõnél, ahol vonat ütközött össze egy személygépkocsival.
A Iasi megyei rendõrség szóvivõje szerint a hétüléses, egyterû személygépkocsiban 11-en zsúfolódtak össze, szüretelésrõl tértek vissza. Hozzátette: a balesetet az okozhatta, hogy a sofõr nem nézett körül az átkelés elõtt, vagy megpróbált átmenni a közeledõ vonat elõtt.
A Digi 24 hírtelevízió tudósítója - szemtanúkra hivatkozva - arról számolt be, hogy a gépkocsi motorja éppen a vasúti síneken fulladt le, és a sofõr nem tudta idõben újraindítani.
Az ütközés után a vonat 400 métert tolta maga elõtt a gépkocsit, amíg sikerült megállnia.
A két túlélõt - egy 13 éves fiút és egy 21 éves fiatalt - mentõhelikopter szállította a jászvásári sürgõsségi kórházba. Állapotuk stabil, de életben maradási esélyeikrõl nem akartak jóslatokba bocsátkozni az orvosok
Videok:
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Accident+feroviar+in+judetul+Iasi+Patru+persoane+au+murit
Kilenc ember szörnyethalt, kettõ pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett vasárnap Romániában, Jászvásár (Iasi) térségében egy vasúti átkelõnél, ahol vonat ütközött össze egy személygépkocsival.
A Iasi megyei rendõrség szóvivõje szerint a hétüléses, egyterû személygépkocsiban 11-en zsúfolódtak össze, szüretelésrõl tértek vissza. Hozzátette: a balesetet az okozhatta, hogy a sofõr nem nézett körül az átkelés elõtt, vagy megpróbált átmenni a közeledõ vonat elõtt.
A Digi 24 hírtelevízió tudósítója - szemtanúkra hivatkozva - arról számolt be, hogy a gépkocsi motorja éppen a vasúti síneken fulladt le, és a sofõr nem tudta idõben újraindítani.
Az ütközés után a vonat 400 métert tolta maga elõtt a gépkocsit, amíg sikerült megállnia.
A két túlélõt - egy 13 éves fiút és egy 21 éves fiatalt - mentõhelikopter szállította a jászvásári sürgõsségi kórházba. Állapotuk stabil, de életben maradási esélyeikrõl nem akartak jóslatokba bocsátkozni az orvosok
:D
nekem 190-nek tûnt:)
nekem 190-nek tûnt:)
91,27km/h
Bar lehet,hogy elszamoltam.
Bar lehet,hogy elszamoltam.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
az mennyivel ment?????
Durva.
A kamerás autónak hatalmas mázlija volt.
http://www.youtube.com/v/rgo0CJu9hNs&version=3
A kamerás autónak hatalmas mázlija volt.
<#nevetes1>#nevetes1>
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Kb ilyen bedõléssel jött ma velem szembe egy motoros a felezõvonalon, kanyarban, volt is ott egy kereszt, virágokkal, biztos a második fakeresztre pályázott.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nekem nem jelenik meg. Berakom még egyszer.
http://www.youtube.com/v/eqS7olkFFRs&version=3
Aki ezt kitalálta, arra is egy ilyen követ.
Ami nincs, azt nem lehet :)
A videón nem látszik, de eléggé összetört az autó, marha mázli, hogy nem rájuk esett.

pfejderaszistavagy....ahelyett,hogy örülnél,hogy mától kötelezõen oktatják a cigány kultúrát a világon elsõnek a magyarországi iskolákban....
Az ilyet súlyosan büntetni kellene! Mint amikor katasztrófa idején lopnak.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Régebben volt ilyen baleset, hogy mindenki elájult a kocsiban, addig a romák leszedték róluk az ékszereket, meg a pénzüket elvették és továbbmentek.
Drótkerítést átszakítva csapódott a romonyai templom falának egy autós. Akik elõl ültek, két 20 éves fiatal, azonnal meghaltak. A harmadik fiú kimászott a kocsiból, hogy telefonáljon, de sokkot kapott a látványtól és elájult.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Semmi trükk nincs, nem hiába van a sportmotor úgy kiépítve hogy totál bele tudj feküdni, elvezeti a légellenállást a motor plexije meg az idomai + a sisakod, a teljes öltözék ajánlott - persze vannak drágább öltözékek és sisakot, de hatalmas különbséget nem fog dobni, nem cipõbe vagy papucsba kell ezt végrehajtani...amúgy amit a légellenállás ér, az a két kezed. A sebesség világrekord jármûvön vagy min 500 km/h, és ezt ember vezette motorral érték el. Na ott úgy volt teljesen kialakítva a motor idomai, hogy sehol nem érte a testet a légellenállás így megtudta magát fogni az illetõ, de hogy mit érezhetett akkora sebességnél...
266 km/h-nál jobban nem mentem motorral, de ott már éreztem hogy ha nem fognám erõvel magamat akkor kiszállok alóla. Kell némi izom is, mondjuk kondiztam is mellette mer csõkarral problémák lennének. De ennél az a durvább, mikor 240 km/h felett egykerekeznek motorral...na meg ezeket a motorokat ajánlatos már kormány-lengéscsillapítóval felszerelni, 3-4 db-ot is ráraknak oldalra meg a kormányra mert ha beszitál akkor esel olyat hogy fel nem kelsz élve...Volt már a szitálásban is élményem, azt se kívánom senkinek de ki mondta hogy a motor nem veszélyes. :) A sportmotort meg egyenesen a halál gépének nevezik. A héten is elég sok motoros meghalt..Mondjuk nekem 4 hónapja volt súlyos motorbalesetem, szarrá törtem magam. Na most gondolhatod hogy kb. 2,5 évig nem tudok motort vezetni, a kondizás is kilõve mert teli vagyok fémmel, de ezt vállaltam mikor megvettem a sportmotort, legalább élek és nem kívánkozom abba hagyni, kivárom az idõt és veszem a következõt.
Nem akartam direktbe offolni, remélem elnézitek nekem.
266 km/h-nál jobban nem mentem motorral, de ott már éreztem hogy ha nem fognám erõvel magamat akkor kiszállok alóla. Kell némi izom is, mondjuk kondiztam is mellette mer csõkarral problémák lennének. De ennél az a durvább, mikor 240 km/h felett egykerekeznek motorral...na meg ezeket a motorokat ajánlatos már kormány-lengéscsillapítóval felszerelni, 3-4 db-ot is ráraknak oldalra meg a kormányra mert ha beszitál akkor esel olyat hogy fel nem kelsz élve...Volt már a szitálásban is élményem, azt se kívánom senkinek de ki mondta hogy a motor nem veszélyes. :) A sportmotort meg egyenesen a halál gépének nevezik. A héten is elég sok motoros meghalt..Mondjuk nekem 4 hónapja volt súlyos motorbalesetem, szarrá törtem magam. Na most gondolhatod hogy kb. 2,5 évig nem tudok motort vezetni, a kondizás is kilõve mert teli vagyok fémmel, de ezt vállaltam mikor megvettem a sportmotort, legalább élek és nem kívánkozom abba hagyni, kivárom az idõt és veszem a következõt.
Nem akartam direktbe offolni, remélem elnézitek nekem.