37102
-
#26273 "Vasárnap délután kapták a jelzést a tűzoltók, hogy Nyíregyházán, a repülőtéren felszállás közben földhöz csapódott egy vitorlázó repülőgép. A balesethez a nyíregyházi tűzoltók és a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat vonult. A mentők két sérültet szállítottak kórházba. A légibaleset körülményeit vizsgálják."
-
#26272 Sajnos egy újabb kollégát vesztettünk el..Nyugodj békében Leontien!
Utoljára szerkesztette: Ricsi234, 2014.08.18. 17:04:22 -
#26271 majd lesz
(rég óta nézem a topikot ,nem rémlik hogy volt) -
#26270 -
#26269 Nem volt még ezerszer. -
#26268 -
#26267 itthon is van sok ilyen.... az mennyivel jobb amikor nyílt átlátható szakaszon nappal átfordulnak az ember előtt?? -
#26266 istenem ezeknek a hülye oroszoknak még biciklit se adnék hát botrány ahogy közlekednek... elképesztő -
#26265 Na a jó ízlés határain belül nem tudok nyilatkozni,mert kivágnak gyűlöletkeltés miatt :( -
#26264 volt az olyan 60 környéke is. Elszabadult, nem ült benne senki.. -
#26263 balfaszok voltak, valahogy elszabadult az emelkedő tetején... -
#26262 aszfaltozó gép volt.
Eddig kb 1km/h-val láttam dolgozni...itt volt vagy 20-40...
remélem senki nem volt rajta.. -
#26261 Hát én a 9:45-től levőn 15 perce röhögök :D Szegény Golf alja meg a két oldala összetört, de a villanyoszlop tesz róla, hogy a teteje is roncs legyen. A hülye oroszt az ág (villanyoszlop) is húzza :D -
#26260 Passz, talán valami útépítő, aszfaltmaró jószág... -
#26259 7:20-nál mi a fene volt az a gép? -
#26258 Car Crashes Time !
-
VJP #26257 Van szemtanúja is a motoros balesetnek, itt a cikk: http://szekelyfold.ma/hirek/egy-szemtanu-vallomasa -
#26256 Hiába is na. Az egykori földrajztanárom a '70-'80-s években többedmagával bejárta egész Afrikát, ahol több országban is figyelmeztették őket, hogy ha egy kisebb településen elsodornak, vagy elgázolnak valakit NE ÁLLJANAK meg segítségnyújtásra, hanem azonnal hajtsanak tovább a legközelebbi nagyvárosba és ott tegyenek bejelentést a rendőrségen.
Mikor anno kérdeztük, hogy miért, egyszerűen az volt a válasz, hogy mert a helyi lakosok meglincselik őket. Szerencsére nem került ilyenre sor. Akkor úgy éreztük, de jó, hogy másik kontinens...
Nem gondoltam, hogy ilyen hamar ide is eljut ez a szint... -
#26255 -
#26254 Ja,mert az ottani zsernyákot pofonvágta a purdé,aztán a rendőr el futott.Még a mentősöknek is pofáztak a cigányok,hogy ha nem a könnyebben sérült lányt szállítja el megölik őket is.Chh.Amíg el nem látták a kis cigány fattyút addig a szerencsétlen megrugdosott,terhes nőhöz, a megszurkált,segíteni akaró motoroshoz nem engedték oda,mert a cigány tetvek megfenyegették a mentőápolókat is.Na meg ugyebár olvastam,hogy a nagy román elnökség (ne vedd magadra levi ahol te laksz az Erdély marad örökké ;) ),sem kíván tenni semmit sem az ügy érdekében,mint ahogy itt sem tettek semmit az Olaszliszkán történt eset kapcsán sem,pedig itt egy magyar tanárt vertek agyon,ott meg ugyebár egy motoros,gondolom erdélyi srácot vertek agyon és semmi különbség sem volt a 2 eset között,ugyanolyan lincselés áldozatai lettek szegények.Vissza kellene állítani a csendőrséget,akkor meg lennének regulázva a purdé tetvek,de hát a metélt barátaink is őket védik. Na de elnézést nem akarok offolni,de az ilyen esetek engem nagyon felháborítanak :(
Utoljára szerkesztette: Misuka963, 2014.08.16. 18:28:06 -
#26253 Igen,de amikor a 700 motoros odament a faluba nem találtak mást csak katonákat és rendőröket mindenki más elmenekült. Na itt a baj. Mindenik áldozat,és sérült közeli ismerősöm.. De reméljük nem marad ennyibe a dolog. -
#26252 Nálam meg a bakancs a fegyver ellenük ;) -
#26251 1:30-tól
-
Stockbauer33 #26250 Tegnap este volt a híradókba de annyit zsidózok meg cigányozok h kivág engem is a Ts :)
Olaszliszka óta itt van nálam mindig a columbia .Tuti ott maradna pár lila szájú mocsok hogy rohadjanak meg -
#26249 -
#26248 Kuruc.info-n olvastam,engem kurvára felidegesített,ezért utálom a cigányokat,sajnáltam is mind az elhunyt motorost,akit a cigányok agyon vágtak,azt a terhes nőt akit a cigány retkek megrugdostak,meg a segíteni akaró motorost is akinek a cigány tetvek levágták a fülét,kiszúrták a szemét és átszúrták a tüdejét :( (Igen direkt írtam le,hogy mindenki lássa,hogy mit tettek a rohadék pestishordozó férgek) :(
Itt Szabolcs megyében is mentek a határ felé a motorosok,gondolom megemlékezni :(
Utoljára szerkesztette: Misuka963, 2014.08.15. 20:35:42 -
#26247 EZ a cikk nem keltette fel senki érdeklődését?
CIKK
-
Stockbauer33 #26246 Kötelezővé tenném de akkor még ott a kötelező sebesség benemtartása
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.08.15. 18:55:04 -
Blum #26245 7:45 - Az szep volt :D -
#26244 Ott már a kevlár sisak se segített volna. -
#26243 Én ismerek egy kamionost Zilahról ilyen SJ-s rendszámmal,már régen beszéltem vele,pont ilyen MP1-es géppel jár, meg talán egy szürke Schwarzmüller SPA póttal :( -
#26242 Szegény Román ment volna haza gondolom..Várták haza, meg a motorost is..:( -
#26241 Az igen:D
De azért nem gondoltam volna, hogy ezt ilyen könnyű behorpaszatni. -
#26240 Nagyon könnyű és nem csak azé. Vékony lemezek. Ezért nem jó ötlet az sem, hogy kimész a kisjánnyal' a högyre' csillagokat nézni a motorháztetőről, mert valószínű már alatta be fog horpadni.
Egyébként qrvára igaza volt a faszinak. Haveromnak volt egy városi csettegő Skoda120L-je, úgy rájárt egy ürge hasonló helyzetben, hogy egy az ujjad nehezen fért volna be a két kocsi közé. Negyed órát keresgette, duda, stb. Semmi. Sehol senki.
Nem sajnálta a Skodát elkezdte szépen megtolni az ürgét... 10mp belül rohant ki a köcsögje, hogy mégis mit képzel a haver. Deal with it.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.08.15. 11:12:43 -
#26239 9.52-nél ilyen erős a csávó, vagy ilyen könnyű behorpasztani egy skoda csomagtartót? -
#26238 6:19-nél a zebrát nézd. Nem furcsa valami ?
-
#26237 Az autó oldalán az ott az aminek gondolom, hogy az?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.08.15. 08:32:44 -
Stockbauer33 #26236 http://hvg.hu/cegauto.kozlekedes/20140814_Dobbenet_mive_valhat_egy_bukosisak__foto -
#26235 Tegnap előtt láttam ezt a balesetet, durván összetört a vw..
német cikk + képek -
#26234 Azért hülye humora van a sorsnak. A rendőrség eljárást indít ellene mert többek között nem volt bekötve. Ha nem így tett volna akkor meg halott lenne.