Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

st3v3

I'll Be Back

Misuka963
Hülye <#idiota>

st3v3
Az ablaktörlõ balesetet szenvedett,majd az uj miatt nem lát ki mikor elõzi egy kamion és bumm 😄DDDDDDDD

I'll Be Back

sovatalevi
Balesetek nem?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

st3v3

I'll Be Back

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

sovatalevi
Elszállítanak egy felismerhetetlenségig összeroncsolódott személygépkocsit az 54-es fõúton, Jakabszállás közelében 2013. november 10-én hajnalban. Az autó eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról, egy fának ütközve kettészakadt és felborult. A jármûben utazó két férfi a helyszínen életét vesztette.

Ez milyen kocsi volt ? Esetleg Mazda 6 ?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Misuka963
Ez kegyetlen.Megmarad bennem pár napig <#csodalk>

Annak a köcsögnek meg 10X10 évet adnák 😞

sovatalevi
Meghalt a fõvárosi Üllõi úton, a népligeti felüljárón szombaton kora este történt baleset egyik sérültje. A balesetnek, amelyben két személyautó ütközött össze, négy további sérültje van, köztük egy gyermek.

st3v3

I'll Be Back

st3v3
Búnyó

I'll Be Back

st3v3
Részeg kamazos 😄

I'll Be Back

st3v3
kicsit megbokrosodott, vagy csak szimpla gyorshajtó aki nem birta bevenni akanyart? 😄

I'll Be Back

st3v3
ezt a rakomány nyirta ki

I'll Be Back

pajti

pedobear
Néha én is nekiállok és órákig nézegetem...

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

RatBaG
rip

Per Aspera Ad Inferi.

st3v3
Elirtam összesen 8 an haltak meg, 6 an a helyszinen, szóval emberélet- 10év?

I'll Be Back

st3v3
6 emberélet, 10év?Szerintetek?

I'll Be Back

st3v3
Régebben volt róla már videó, 2008 as eset.De most találtam hozz egy kis leirást.

A pali full részegen brutális módon a Mitsubishi L - 200 asával megölt 8 embert,ebbõl 2 gyereket.Kb. 100km/h -val csapódott az emberek közé villamosmegállóba.Alig volt magánál olyan részeg volt.A BTK szerint 7-12 évi szabadságvesztést kaphat ezért, 10 évre itélték és csak 3 évre tiltották el a vezetéstõl.A férfi és az üdvédje is cáfolta az ittasságot, arra hivatkoznak hogy cugorbetegség vezthetett a tragédiához, részben vallotta csak magát bünösnek.A vérében talált 2.8 ezrelék alkoholt csalásnak nevezte.

Az elkövetõ:

A trgédia helyszíne

I'll Be Back

st3v3
A kocsi az övé, de hogy miért veri szét mielõtt a trélerre teszik, relytély, ahogy az is miért viszi el a tréler.

I'll Be Back

st3v3
A ladákban van fütés?,(gondolom van), hogy ennyi alkoholt isznak, hogy ne fázzanak vezetés közbe!. 😄DDD

I'll Be Back

st3v3
Ki is irta, hogy ezért ne álljunk járjunk az ut szélén? 😄DDDD

100 hogy nem élte túl

két embert lõtt le, az ott mellette pálesz? 😄

Ez a figura szétver egy ladaát puszta kézzel 😄

I'll Be Back

milk4
Amúgy Oroszországban(legalábbis Moszkvában) kötelezõ továbbképzésen résztvenni ha az ember télen is vezetni akar. Ennek ellenére a sok idióta meg repeszt ezerrel a ködben, jeges úton.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

kapott gázt rendesen😛 meg gondolom a válla is kificamodott...😛
mondjuk legkevesebb miután megölt egy rendõrt!

st3v3
elhagyta a kerekeit

Anyja picsájának száguldozott ez is, ot temetõ telhet rendesen, ha ennyi hülye van.

I'll Be Back

nem kell veszélyeztetni az embereket, ez a törvény, kárt is okozott a rendõrkocsikban is, ott ez a törvény, ott ez elfogadott, itt nem, ez van.
itt meg lehet csinálni, és kap az ember 2 év felfüggesztettet, meg bevonják a jogsiját.
vagy leállnak az üldözéssel aztán masnap kimegy a kolléga járõr, hogy be kell vinniük mert elõzõ este nem állt merg rendõri igazoltatásra, ezért megkapja az xy büntetését.
st3v3
Még ha muszályságból is kell használni a fegyvert akkor is 100 meggondolja a rendõr, mert õ viszi el a balhét.

I'll Be Back

st3v3
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

http://www.youtube.com/watch?v=0tH0JjJsMtM

Ezek is tudnak ám az utakot alkotni, igazad van akkor sem lõnek mikor kéne.

I'll Be Back

st3v3

Szeretem az ilyen téli havas utakat, legalább ilyenkor meg van az az élmény, hogy be van tömve az összes gödör, kátyú, ja és a téligumit is kötelezõvé tenném, nagyon sokat számit, tapasztalatból mondom.

I'll Be Back

persze lõjjenek ha kell,de kilõhették volna a kereket a hûtõt stb....2 rendõr autó simán letudja szorítani lehet lõni sem kell arról nem is beszélve,hogy a rendõrök diszpécsere is vázolta a szitut! borzasztó rendõri mulasztás történt!
a gyerek valószinüleg bepánikolt,de nem ezt érdemelte....

w77d
azért a srác sem volt kutya, pár embert kiírthatott volna az ámokfutásával. Ha látod hogy a rendõrök nagy erõvel akarnak feltartóztatni, akkor megadod magad és kész nem használsz buldózernek egy autót. Ha meg az utóbbit választod, akkor benne van a pakliban hogy szétlõnek. Az a baj, hogy nálunk fordítva van, akkor sem lõnek, amikor kéne.

"rendõrök egyike, Adam McPherson HAT!! lövéssel agyonlõtte a fiút"

HAT lövés?! normális ez b+?

Minek lõttek a zsernyákok??

st3v3
Az csak próbálta feltartani mig jönnek a disznók, de lopott kocsival nem egy hétig szoktak menekülni, lehet részeg vagy drogos volt. 😄

I'll Be Back

4:28-tól az a rendõr hány kilós?

Coral Springs
Mindennek nekiment, ami az útjában állt.

Akció 1:45 -tõl. De hogy az öregnek is mi lehetett a problémája agyilag... <#kerdes> <#nevetes1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

st3v3
Biztos vagyok benne hogy a gyerek tolta már pár napot a GTA V ÖT 😄

I'll Be Back

st3v3
st3v3
Na ez vagy rátolatott vagy lambó ment alá 😄

I'll Be Back

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

st3v3
z0ty4
én hülye, ott van a címében. lehet törölni a két hülyeségemet. sry.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

z0ty4
milyen autó ez? a tükör nagyon power 😊

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

szériává, beépitve és kötelezõvé!!!

tuningolva lehet

nem baleset de fail 😄