Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanennek a másik "alfaja" az a figura, aki már a Szerémin beáll a belsõbe, mert majd az Árpád hídon neki balra kell kitérnie - és végigmegy így a Hungárián.
A legrosszabb a kettõ keresztezõdésébõl képzõdött mutáns, akinek fogalma sincs arról, hogy a Hungária is majdnem végig 70-es...
Busszal, 78km/h-nál. Ember az ilyen?
Múltkor Szolnokon volt ilyen verseny, nesze neked legnagyobb keresztezõdés, az autótosok meg csak néznek mint a birka. Akinek menni kellett volna csak állt, akinek tilos volt az meg ment. szegény rendõr annyira integetett azt hittem felrepül :)
ezt érdemes elolvasni: Baleset után tragikomédia Szombathelyen
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
A leggyakoribb hiba a sebesség nem megfelelõ tartása (vagy túl lassú vagy túl gyors), utána az index abszolút nem használása. Aki indexet nem használ azt nyomban pofán basznám egy szívlapáttal. Hányingert kapok azoktól akik csak tekergetik a kormányt és mennek össze vissza semmit be nem tartva...mert õ mi kemény, meg minek használni...
Volt már hogy számon kértem hogy körforgóba BEFELE minek használta KIFELE meg miért nem? Abszolút nem értette hogy miért teszem fel ezt a kérdést..., szte ez így volt helyes.
Harmadik nagy hiba a matatás. Mész autóban, szól a telefon kistáskában zsebben...lenyúlsz kormány fordul nem veszed észre BUMM....Sose fogom megérteni...ÉN hülye barom állativadék (ezek szerint), ha csörög a telefonom vezetés közben, félre húzódok...a lényeg hogy biztonságos helyen megállok ÉS UTÁNA veszem fel a kibaszott telefont...se kihangosító se headset se semmi..., mind csak eltereli az ember figyelmét...és bárki mondhatja, hogy õ mennyire geci ügyes mert így is tud vezetni...csattantam már majdnem párszor így amikor ismerõs(ök) így vezetett/vezettek...
BTW én is érzem azt hogy sokszor pofázok vezetés közben, hogy gyere már, menjél már stb...ettõl függetlenül folyamatosan arra koncentrálok amire kell.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Per Aspera Ad Inferi.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
everything's better with music
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Hihetetlen hogy már 3 hete, minden héten egyszer baleset volt a M2-es autópályán, este hazafele, Dunakeszire!
2 hete szerdán volt baleset a Dunakeszi kijáratánál, (#23526) volt baleset múlt hét szerdán kicsit elõrébb az Alagimajor vasúti megállóhely közelében, majd MA este is láttam a hogy balesetes torlódás kezdõdik a felüljáró kijáratól kezdve (az autópályás információs táblában: "M2-es, Baleset, torlódás" !!!
Mi a rohadt isten lett a M2-essel,és a rajta lévõ hülye vezetõkkel??!! Ez hihetetlen!!! 3 hete kb. ugyanaz a szitiu!!!!<#violent>#violent><#levele>#levele><#duma>#duma><#bdead>#bdead><#szomoru2>#szomoru2>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- A fickó volt az, aki elõzõ este is bevitte a villamost, majd másnap hajnalban már kezdett is? Fura...
- Egyetlen éjszaka alatt leaszfaltoztak egy komplett útszakaszt? Ezt még idehaza sem hiszem el. Ha nincs legalább egy hét lapáttámasztás valahol egy kis kátyú felett, akkor az kamu.
- Leaszfaltozták úgy, hogy ott voltak a sínek? Fel se tûnt senkinek? Azt hitték, használaton kívüliek? Egyetlen emberben sem merült fel a kétely?
- A városnak nincs Primorsk nevû kerülete, de a várostól kb. 130 km-re van egy ilyen nevû kikötõ, ahol kb. 6000-en élnek. Hihetõ, hogy van villamosuk...
Próbáltam felkutatni az eredeti hírt, de egyelõre semmi nyoma.
És Erdélyben kanyargós utakon,és hidd el itt is kerülhet elõdbe akár medve is..De úgysem 40-50el megyek városon kivül..
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
everything's better with music
I'll Be Back
Egyáltalán vezetsz valamit?
I'll Be Back
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
I'll Be Back
I'll Be Back
"Nulla tenaci invia est via"