37102
  • z0ty4
    plusz még az autóstól is kap egyet ha kiszáll :)
  • PetruZ
    Tessék (kevesebb, mint a bicajosoké).
  • bertino
    epic.
  • Szabi #26392
    instant karma.. :D
  • Misuka963
  • TG Gida
    Motorosokról nincs benne szó, vagy elhanyagolható volt a motorosok által okozott balesetek száma?
  • Ricsi234
    10 milliárd tonnakilóméter..Aztarohadt
  • PetruZ
    A 2013. III. negyedéves adatok (4. oldal) szerint a balesetek 70%-a történt lakott területen belül és az autópályán történt balesetek száma 3% (de emelkedő tendenciában volt)...
  • SimaSuna #26387
    csórikámnak lehet mákja volt. Bár sanda gyanúm, hogy zúzódás tuti ne adj isten belső sérülés.
    guggolva van, "szerencsére" egy magasabb jármű megy át rajta...ha jól látom a medencéjénél van a keze...

mondhatjuk megúszta, bár sem a kommentet sem az esettel kapcsolatosan nem néztem, következtetésképp írtam.
    Örüljünk, hogy nem ültetett Micsubicsi vagy Hondá ment végig rajta :/
  • Ricsi234
    Kínai gecik.. Fúj de feltud baszni az ilyen..
  • pedobear
  • Nyiri
    Ja. Bár szerintem a videó egyértelmű bizonyíték.
  • z0ty4
    ha ez egy roma lakta faluban történik azonnal lincselés.
  • Nyiri
    Durva hogy a videó hozzászólói nagy része a motorost alázza. Nem is ment gyorsan.
  • Roger6
    Ezt írtam én is.

A végére hamar megjegyezném, hogy aki bringán hülye, az autóban is hülye, csak autóból sokkal több van, ezért több hülyével találkozni.

Nem hiszed? (persze mindenki azt hiszi magáról, hogy ő aztán jól vezet, meg normális, meg bla-bla-bla)

Hétvégi feladat: mindenki szálljon bringára, aztán tekerjen 2 órát a belvárosban, ahol az autóútra terel a kerékpárút, és számolja össze, hogy hányan nem adnak elsőbbséget / húzzák rád a kormányt / akarnak elsodorni, stb.

Jó éjt!
  • Master91
    bringa hogy tudná okozni ha fel se mehet ? ott persze hogy csak autós % fog össze jönni

• Roger6
    Tehát az összes baleset 65%-át autósok, a 9%-át kerékpárosok. Ezt tényleg olyan nehéz értelmezni?

Te Master91, hogy jön ide az, hogy leugrik? Ez milyen értelmezési forma? Ha autópályán történt, akkor nem történt meg, vagy mi? Dehogynem. Azt meg CSAK az autósok okozzák, ahol aztán bringa sincs a közelben. Na erre feszítsetek.
  • StrikeFor
    4:15 elaludt a kamionos?? az mi volt?
  • Master91
    és ez olyan adat, ahol a kerékpárosok is mehetnek.. ?

65%ból lehet -20% leugrik kapásból ami autópálya
  • SötétBarom
    Ezen az alapon mindenki gyilkos, csak még nem volt meg mindenkinek az első áldozat. Tudod aludtam már el vezetés közben, előztem már beláthatatlan kanyarban, sőt még részegen is ültem a volán mögé, csak soha nem történt semmi. Ő megnyalta. Ennyi a különbség.

És most jöhet a kibaszott álszent duma, hogy 20 éve van jogsid, és még SOHA nem csináltál semmilyen életveszélyes balfaszságot.
  • PetruZ
    Tavaly idehaza az összes baleset 65%-át okozták autósok és több, mint 9%-át kerékpárosok, kb. ugyanannyit, mint a tehergépjárművek. Pedig a topik tele van kamionos sztorikkal is (jó, jelentős részük nem magyar, de hát te is a topikos videókat hozod fel, ahol 99%-ban autók vannak). Tehát a bringások ugyanolyan sz*rul mennek az úton, mint a teherautósok, és mindkettő igen jelentős számban mérhető (az autósok kb. hétszeres szorzója meg messze nem "nagyon durva", ha a számarányokat is nézzük). Erre azért nem feszítenék ennyire...
  • Totti5
    Amúgy azokról írtam akik szabálytalanul közlekednek és nem azokól akik szabályosan, ezért nem tudom miért kell mellre szívni annak akinek nincs mire.
  • Totti5
    Kösz hogy leírtad, tehát az utak tele vannak oda nem illó elemekkel, tök mindegy mivel mész folyamatosan a szabálytalanságot tapasztalod.
  • Roger6
    Na, akkor essen le az állad. ÉN bringázok, sokat, sok emberrel, ez a hobbim. Zebra előtt leszállok, GYALOG tolom át a bringát a gyalogos zebrán, csak ott megyek bringával, ahol jelölik, van világításom, prizmám, láthatósági mellényem (ez igaz bármelyikünkre, pedig nem vagyunk kevesen). Mégis 1 héten egyszer tuti el akarnak gázolni, mert KURVÁRA nem figyelnek az autósok a bringásokra. Ha elsőbbségem van, én akkor is lassítok, mert ha autós jön, vagy nem lát meg a szájbakúrt neonzöld mellényemben, vagy pont leszarja, mert szerinte a kerékpáros nem jármű, így neki nem kell elsőbbséget adni. Már szedtem ki autóst autóból ilyen miatt.

Most felnyitom a szemed, s lőn világosság! A topic 99%-a autós balesetekről árulkodik, ezek után biztos vagy benne, hogy a bringások külön állatfaj? Nézd meg a HETI autó karambolos videókat, amiből HETI szinten több óra jut a nézők elé tálalva. Persze, lehet találni bringásokat is, de az arány nagyon durván az autósok felé húz. És egy ilyen topicba beírja bazmeg, hogy szerinte más a külön állatfaj.

Láss, ne csak nézz, ember...
  • acsati
    http://offline.hu/kikapcs/2014/08/tobb-metert-zuhant-a-busz-ami-tele-volt-utasokkal
  • Totti5
    Nekem az a tapasztalatom hogy itt Esztergomban nap mint nap, hogy nem mernek átmenni. Nem elég hogy megállok, addig nem indul el még nem mutogatok neki... viszont a bicajosok egy kölün állatfaj. Őket nem tudom tolerálni, mert nem tartják be a KRESZt. Nem jeleznek, lámpa nélkül járkálnak éjszaka, egyirányú úton minden nap rendre szembe jönnek tömegesen és nekem kell cikázni miattuk és figyelni h ne csapjam el a kiskölkét aki az apájval megy akárhova a szűk utcában. Amit nagyon le szoktam tojni, ha láthatóan át akar hajtani a zebrán, az előtt simán elmegyek s akkor kénytelen legalább megállni, ha leszáll akkor természetesen megállok, mint minden gyalogosna.

Körül kell nézni mindig mindenhol, akár egyirányú, akár zebra akár vasúti kereszteződés ( hiába fehér a jelzés ). Nem áll semmiből, nem vesz el az ember életéből semmit, emiatt nem fog elkésni sehonnan, viszont ha nem teszi abból tragédia is lehet.
  • bmwcrash
    Igen, és az a baj, hogy amikor valaki ki fut akkor amikor meglátja az autót vagy akármit, akkor ledermed és megáll...1x láttam egy srácot akinek volt annyi lélekjelenléte, hogy amikor meglátta nem állt meg hanem tovább futott és így megúszta.
  • SimaSuna #26368
    5percnél a kamionos nagyon brutál....fék nélkül..
    6:10--aztakurva. Arról nincs valami hír? Utasok vagy a nélkül indult lefele?
  • Stockbauer33 #26367
    http://hvg.hu/cegauto.kozlekedes/20140825_Buli_utani_versenyzes_lehetett_a_hetvege
  • Stockbauer33 #26366
    A kis pöcsöst sajnálom de ha éppen meguszta egy életre megtanulja h kell átmenni a zebrán
  • Tinman #26365
    A balesetek egy részéhez 2 hibás fél kell.

1. Nekem már pár évesen belém verték a szüleim, hogy MINDEGY bárhol is megyek át az úton (zebra, lámpás zebra, kihalt erdei út), AKKOR IS nézzek MINDIG körül. A srácok nem tették, ráadásul átfutottak :-(

2. Szerintem ott is érvényben van, hogy fokozott óvatossággal kell megközelítenie egy az úttesten közlekedő járműnek a gyalogos átkelőhelyet. Ez elmaradt, nem is lassított előtte a motoros.

Ezek a gyalogos gázolások a legkeményebbek mindig... és bmeg, hányan vannak még így, hogy nem néznek körül. Zebra? Ja, akkor védve vagyok!!! Mitől??? És ha valaki figyelmetlen, ha csúszik az út? Majd St. Péternek lehet magyarázni, hogy de hát NEKEM volt elsőbbségem. Az emberek néha nagyon hülyék...
  • SNICKER
    nem is értem hogy hagyhat valaki ott 2 ekkora gyereket egyedül.. szerencsétlen motoros-t szidták biztos hogy ment mint állat, közbe meg csak két hülyegyerek szaladt ki elé
  • Tinman #26363
    6:56 aztaqrva!!!!
  • z0ty4
    ezek a kamionok tényleg nem szaroznak, ezek mindent visznek.....
  • Tuvok #26361
    Friss, lehet szemezgetni, de vannak kemények, tényleg csak erős idegzetűeknek

• Tuvok #26360
    24 évesen ütöttem el az első öngyilkosom, combból mindkét lába csonkolódott, de még életben volt. Számítottam rá, hogy lesz ilyen, de nem ilyen hamar, alig 1,5 éve ültem mozdonyon. A dolog képei homályosodnak, de a félholt nyögéseit azóta se tudom kiverni a fejemből.
  • Nyiri
    Hogy osztogatjátok a kivégzést? Ez nonszensz. Hibázott és tönkre is ment az élete egy hülyeség miatt. De nem érdemel halált. Én középiskolás koromban (15 éve) vesztettem el egy barátomat közúti baleset során. 4 ültek a kocsiban. A sofőrön kívül mindenki meghalt. A sofőr is fiatal srác volt ugyanabba a suliba járt. Hibázott. Eltelt 15 év. A srác azóta is egy roncs. Életre szóló büntetés neki hogy nap mint nap a lelkiismeretével kell küzdenie.

Barátom egy részeget ütött el aki meghalt. Tök sötétben kivilágítatlanul közúton. 90 km/h megengedett sebességnél. Hiába nem volt hibás, hiába felmentették. Mindig meséli hogy még most is álmodik vele, hogy csattan a csávó feje a szélvédőn és mire kiszáll már csak vértócsa és egy halott ember fekszik.

Elég büntetés neki, hogy "gyilkos" lett. Még lehet belőle jó ember és hasznos tagja a társadalomnak. Kicsit szerintem túloztok.
    Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2014.08.25. 12:02:14
  • Tinman #26358
    Egy úr vagy.
  • Tuvok #26357
    És nem lőném le rögtön, pedig a többség szerint megérdemelné. Látod milyen nagy szivem van? :)
  • Tinman #26356
    Ezt pont te mondod, aki életfogytot adna egy 23 éves hülye gyereknek, mert 1x az életben hibázott egy k. nagyot?