Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Lakott terület vs 50 témához: sokan egyszerûen észre sem veszik a feloldó, vagy ideiglenes szakaszokon magasabb sebességet engedélyezõ táblákat. A rakpartok majdnem végig 70-esek, de mindig, szinte minden nap van olyan sügér, aki még a számára biztonságos 50 alatt is egy tízessel megy és mondjuk lejön a Margit-hídnal és csak a Lágymányosinál fordul el, miközben a sor már a Szentendrein is torlódik miatta (oké, túlzok, de a nagyságrend hasonló).
Ugyanennek a másik "alfaja" az a figura, aki már a Szerémin beáll a belsõbe, mert majd az Árpád hídon neki balra kell kitérnie - és végigmegy így a Hungárián.
A legrosszabb a kettõ keresztezõdésébõl képzõdött mutáns, akinek fogalma sincs arról, hogy a Hungária is majdnem végig 70-es...
6 azaz hat másodpercig nem veszi le a szemét a telefonjáról, mikozben sms-ezik.
Busszal, 78km/h-nál. Ember az ilyen?

http://www.youtube.com/v/PgPKoDamMjk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

z0ty4
A legnagyobb kedvencem a rendõri karjelzés nem ismerete.
Múltkor Szolnokon volt ilyen verseny, nesze neked legnagyobb keresztezõdés, az autótosok meg csak néznek mint a birka. Akinek menni kellett volna csak állt, akinek tilos volt az meg ment. szegény rendõr annyira integetett azt hittem felrepül :)

ezt érdemes elolvasni: Baleset után tragikomédia Szombathelyen

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

st3v3
Teljesen igazatok van, az index is luxus.

I'll Be Back

Ulvar
nekem most lesz 5 éves a jogsim...nem is vezettem annyit, mert saját verdám nincs...a lényeg hogy amikor megyek mondjuk városban, érzem, hogy bátortalanok, és rutintalanok az emberek, vagy túl vakmerõek, vagy egyszerûen szarnak mindenre...mert úgy gondolja megteheti...

A leggyakoribb hiba a sebesség nem megfelelõ tartása (vagy túl lassú vagy túl gyors), utána az index abszolút nem használása. Aki indexet nem használ azt nyomban pofán basznám egy szívlapáttal. Hányingert kapok azoktól akik csak tekergetik a kormányt és mennek össze vissza semmit be nem tartva...mert õ mi kemény, meg minek használni...

Volt már hogy számon kértem hogy körforgóba BEFELE minek használta KIFELE meg miért nem? Abszolút nem értette hogy miért teszem fel ezt a kérdést..., szte ez így volt helyes.

Harmadik nagy hiba a matatás. Mész autóban, szól a telefon kistáskában zsebben...lenyúlsz kormány fordul nem veszed észre BUMM....Sose fogom megérteni...ÉN hülye barom állativadék (ezek szerint), ha csörög a telefonom vezetés közben, félre húzódok...a lényeg hogy biztonságos helyen megállok ÉS UTÁNA veszem fel a kibaszott telefont...se kihangosító se headset se semmi..., mind csak eltereli az ember figyelmét...és bárki mondhatja, hogy õ mennyire geci ügyes mert így is tud vezetni...csattantam már majdnem párszor így amikor ismerõs(ök) így vezetett/vezettek...

BTW én is érzem azt hogy sokszor pofázok vezetés közben, hogy gyere már, menjél már stb...ettõl függetlenül folyamatosan arra koncentrálok amire kell.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Pluskast
Nem tudom, de amúgy ez idehaza komoly tendencia. Mármint vagy mennek mint a meszes és tojnak a KRESZ-re vagy úgy közlekednek mint egy járókeretes öregasszony. Majdnem 20 éve van jogsim de az utóbbi pár évben nagyon megváltozott a hazai "vezetési kultúra". A pasas tipikus példája a megyek mint a meszes és közben holt ideges vagyok az elõttem haladóra mert 50-el merészel menni lakott területen. Hallani is a videó elején amikor az elõtte lévõ opelos kikerüli a kukás autót, hogy motyogja magában: "gyere - gyere - gyere már". Ezt néha magamon is észre veszem amúgy. Nem tudom lehet, hogy ez a rakás elektromos kütyük amiket beraknak az autókba, azok ingerelik a vezetõket vagy csak mert úgy általában feszített az emberek napi életvitele de egyértelmûen rosszabb lett a vezetési kultúra az elmúlt években.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

RatBaG
http://www.youtube.com/v/McJJeukIWSA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Per Aspera Ad Inferi.

st3v3
<#nevetes1>

I'll Be Back

feltöltõ normális? legalább 70-el megy elõz mindenkit,nyomul másik seggében van,átmegy záróvonalon 30-as táblát leszarja.....nem csodálom,hogy így járt! a bicajos is barom volt és remélem nem lett komoly baja,de a balfasz autóstól jogsit elvenném azonnal

Totti5
40es tábla volt kint.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Ügyes. 50el ment? mert aki elõtte volt mindenkit össze vissza leelõzött. Erre azért nem lenneék büszke, még ha a bicajos is volt a láma mert nem jelzett, de a 50el megy akkor lehet nem történik meg.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
keze és pár bordája így is tört...

st3v3
Black Ghost
Óriási mázlija volt, láttam már pár eszterga balesetet, az ilyen hamar bedarál kutyakajának!
st3v3
http://www.youtube.com/v/mMQ5kCWzgxU

I'll Be Back

sovatalevi
Igen-Igen,te csak csináld <#nyes>

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

st3v3
Ilyen blogra gondoltatok? :D

I'll Be Back

st3v3
ennyi :D

I'll Be Back

Adaaam
Ja, az a törött bmw a tiéd a logódban? Akkor nem csoda hogy nem látsz sötétben...

everything's better with music

Pluskast
Mitõl hihetetlen? Az oroszoknál ez teljesen szokványos és elképzelhetõ. Bevágtak 2 üveg vodkát (fejenként) és úgy álltak neki.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

st3v3

Nem xenon, csak annyi hogy jól vannak beállítva.

<#banplz>

I'll Be Back

wollnerd
Srácok!
Hihetetlen hogy már 3 hete, minden héten egyszer baleset volt a M2-es autópályán, este hazafele, Dunakeszire!
2 hete szerdán volt baleset a Dunakeszi kijáratánál, (#23526) volt baleset múlt hét szerdán kicsit elõrébb az Alagimajor vasúti megállóhely közelében, majd MA este is láttam a hogy balesetes torlódás kezdõdik a felüljáró kijáratól kezdve (az autópályás információs táblában: "M2-es, Baleset, torlódás" !!!

Mi a rohadt isten lett a M2-essel,és a rajta lévõ hülye vezetõkkel??!! Ez hihetetlen!!! 3 hete kb. ugyanaz a szitiu!!!!<#violent><#levele><#duma><#bdead><#szomoru2>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

st3v3
Az egyik helyi fideszes trafikja elõtt :D

I'll Be Back

st3v3
:D Felénk is aszfaltoznak, sötétbe, kampány van :D De csak ~1km kb :D

I'll Be Back

PetruZ
A sztori erõsen bûzlik és meseszerû:
- A fickó volt az, aki elõzõ este is bevitte a villamost, majd másnap hajnalban már kezdett is? Fura...
- Egyetlen éjszaka alatt leaszfaltoztak egy komplett útszakaszt? Ezt még idehaza sem hiszem el. Ha nincs legalább egy hét lapáttámasztás valahol egy kis kátyú felett, akkor az kamu.
- Leaszfaltozták úgy, hogy ott voltak a sínek? Fel se tûnt senkinek? Azt hitték, használaton kívüliek? Egyetlen emberben sem merült fel a kétely?
- A városnak nincs Primorsk nevû kerülete, de a várostól kb. 130 km-re van egy ilyen nevû kikötõ, ahol kb. 6000-en élnek. Hihetõ, hogy van villamosuk...

Próbáltam felkutatni az eredeti hírt, de egyelõre semmi nyoma.
sovatalevi
Nem,nem kamionnal,személyautóval. A kamion még vár egy kicsit :)
És Erdélyben kanyargós utakon,és hidd el itt is kerülhet elõdbe akár medve is..De úgysem 40-50el megyek városon kivül..

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

SimaSuna
Adaaam
Nem lehetnek valami jó lámpáid, vagy rosszul alkalmazkodik a szemed a sötéthez, mert én este is biztonságosan tudok menni 90-100-al tompítottal.. idõben észreveszem a sötét ruhában az út szélén sétálót, meg volt már rá példa hogy egy õzt is simán kikerültem. Nem xenon, csak annyi hogy jól vannak beállítva.

everything's better with music

st3v3
Te mivel mész kamionnal?

I'll Be Back

st3v3
de komolyan gondolom, ha nincs senki az uton éppen, mert este azért, minél késõbb van, kevesebben vannak, olyankor távolságival szurom neki, de anélkül nem.Nem egy alkalom volt már hogy megkellett várni mig egy õzcsorda átvánszorog az uton.

I'll Be Back

sovatalevi
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?

Egyáltalán vezetsz valamit?

Effe88
<#eljen>

Misuka963
A harmadik videóban jól elkapta a srácot a kamion mellett <#wow2>

st3v3
Mivel foglalt nem tudok vele mit tenni, reggeltem ezt:http://carcrash.blog.hu

I'll Be Back

Valoban meglepo,hogy rajtad kivul van meg olyan internetezo aki a Steve nicket hasznalja a neten...hiszen olyan egyedi.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

st3v3
ILYEN NINCS!!!:D Be akartam regisztrálni egy cimet, "http://autosbalesetek.blog.hu/" Erre Steve,de nem én :D blogja.Nézzétek meg, de ezt nem én kreáltam.A balesetek cím is foglalt, nincs rajta tartalom.

I'll Be Back

Hogy mikor?

st3v3
Már gondolkoztam rajta a tavaj.

I'll Be Back

w77d
Egyszerûen szarul jön ki, meg hát létezik az az iratlan fórum etikett is. Itt társalogni kell, nem pedig tartalommal feltölteni ormótlanul az oldalt. Ha valami esetleg késõbb eszedbe jut, akkor egyszerûen várd meg, hogy valaki beböfögjön valamit, aztán mehet. Ha még csak 2x vagy 3x kontráznál magadra nem lenne ennyire zavaró, de te rendszeresen ennél jóval többet ömlesztesz. Egyszerûen egy fórumon ez nem így mûködik. Ha ezt akarod, akkor kezdj el egy blogot vezetni vagy honlapot tölteni.

st3v3
Akkor mi van , ha késõbb jut eszembe valami amit még leirnék.

I'll Be Back

w77d
a link ok, csak megint magad után postolsz 6x...

st3v3
Na mi van?Már a link sem pászol?

I'll Be Back

Megint kezdesz elolrol mindent es a vegen persze megint te leszel felhaborodva...<#rolleyes>

st3v3
Ilyen utakon meg nappal a 70-80 is sok.

I'll Be Back

st3v3
50-60 tól soha nem megyek gyorsabban este és jól is teszem mert már nem egy emberke sétált fekete ruhába az uton.A szembejõvõ elvakitókat nem is emliteném most, elég soknak fel van állitva a lámpája, vagy kinai cucc van benne.Szóval mikor elvakinak még lasabban, már nem egyszer villogott le luxuskocsi, de szarok a fejükre.

I'll Be Back

st3v3
Sötétbe, egy ut szélén sétálót is elbaszott volna.

I'll Be Back

Szabi
http://www.youtube.com/v/8k0kAvu_rKE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"Nulla tenaci invia est via"